[]

salonu ayırmak

merhaba. salonumuz büyük, bir kısmını oda yapmak istiyoruz (12 metrekare kadar) ama büyük inşaata girmeden (kiracıyız) bu mümkün müdür, sunta montelesek, izolasyon, kapı falan nasıl halledilir bir şey mi, tahminen ne kadar tutar?




 
dünyanin en cakal ev sahipleri olarak uni mahallelerinde ev sahipleri salonu "pimapenle" bölüp daha cok odali gibi kiraliyor. ama su ana kadar gördügüm sunta, pimapen yönemlerinin hicbiri göze hitp etmiyordu. söyleyeyim. mümkün, en kolayi tahta paravan, en zoru yeni duvar. ama gerek var mi siz karar verin. güncel fiyat bilmiyorum.


  • wiillii  (22.06.16 15:24:34) 
sunta salonda çok cırtlak durur bence de. dışarısına boyama falan yapılabilir, ne bileyim iki üç çerçeve asılır diye düşünüyordum.


  • kaufman  (22.06.16 15:25:52) 
cam tuğla ile örsünler


  • ne nicki be  (22.06.16 15:35:19) 
alci bölme duvar www.yedigun.com


  • emrahday  (22.06.16 16:18:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.