[]

insanlık ölmüş mü

kocası tarafından satılıp dövülen kadına yapılan yorumlara göre insanlıktan çıktık mı




 
çıkmışız malesef.


  • elorelia  (22.06.16 13:14:55) 
insalığa girememişler ki çıksınlar


  • freebird5406_2  (22.06.16 13:16:20) 
O yorumları yazanları ''insan'' olarak değerlendirip değerlendirmediğine göre değişir bu sorunun cevabı. Benim için insanda aranan nitelikler bambaşka olduğundan insanlıktan çıktıklarını söyleyemeyeceğim, bence o noktaya hiçbir zaman ulaşamadı dünya nüfusunun bir kısmı.


  • kaymaktutmayansicaksut  (22.06.16 13:16:58) 
Welcome to Internet! Hala internette yorumlari okuyor musunuz siz yahu?


  • cinsiikinoktaustustesapik  (22.06.16 13:20:13) 
Ortalama ortadoğu erkeği profili işte. Bunlar hep böyleydi ki, yalnızca internet sayesinde artık daha fazla görebiliyoruz ne mal olduklarını.


  • köstebek kurabiye  (22.06.16 13:24:22) 
insanlık ölmedi, onların insanlığı ölmüş sadece. ama cinayet işleyen bir kadını bu denli savunmak da insanlığın -en azından tr bazında insanlığın- yaşayıp yaşamadığını sorgulatır.


  • kupigometa  (22.06.16 13:36:47) 
insanlar kelimeleri yan yana koymanın cümle ettiğini zannediyor.

ne demek istiyorsun diye sorsan açıklama yapamaz. öyle sulanmış beyinleri toplu taşımada şeker patlatmaktan, kadınların yürüyüşünü izlemekten, her olayı siklerine bağlamaktan.

bu insanların insanlığı yok zaten. bir hayvan gibi sadece hormonlarıyla yaşıyorlar. mantık nedir, ahlak nedir, vicdan nedir, onurlu yaşamak nedir bilmiyorlar. empati yapmayı öğretmemiş anneleri. hayatlarında hiç merhamet görmemişler.

hepsi hasan karabulut işte. ve her birinin de imha edilmesi ya da beygir gücü olarak kullanılması gerekiyor.
  • seksen9  (22.06.16 13:38:32) 
Bence insan çok overrated bir canlı. Ya onlar insanlıktan çıkmadı ve insan olmak öyle bir şeyse? Bu "insanlık" denen ütopik hedef arada ortaya çıkan bazı konularda iyi olma durumundan öte bir şey değil bence. Yani gerçekten hemen her konuda iyi olup, vicdan sahibi olan ve bu hallerini savaşta, kavgada, düşmanlarına karşı koruyabilen vs. % 1 belki daha az olan ama insanlık denilince tanımlanan kesim, evrimin başka basamağı ya da homo sapiens kuzenlerden biri olarak kabullenilmeli bence


  • nawar  (22.06.16 13:51:34) 
nawar +1

Ayrıca yaşam hakkı da kutsaldır. Keşke adam ölmeyip cezasını çekseydi. Ama olan olmuş işte. Hukuk tecelli ediyor.
  • ikcı  (22.06.16 13:56:54) 
çilem başörtülü değil. çilem'in dövmesi var. çilem mazbut görünüm çizmiyor. çilem hesap sormuş. çilem kadın mücadelesinden bahsediyor, öz savunmadan bahsediyor. yani çilem hiç bir "tam kadın" gibi davranmıyor. haliyle iftira atılması normal.


  • nathanieltroy  (22.06.16 15:15:42) 
Cogu troll.


  • stavro  (22.06.16 15:35:01) 
ya arkadaş çomarlığı aklamaya çalışır gibi troll diyip durmayın. tutturmuşsunuz bir troll de troll.

bildiğim kara cahil yobaz çomar hepsi. "modern görünüm çizen kadın o..spudur" diye düşünen it sürüsü. sağlam ayakkabı değilmiş. niye? yanındaki kadın kısa etekli, askılı bluzlu çünkü.
  • kibritsuyu  (22.06.16 16:34:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.