[]

Şu Anki Milli Takım'dan Nefret Ediyorum, Sizce?

Arda'nın ve Fatih Terim'in o mide bulandırıcı egosu, aslında hiç bir şeyden çakmayan hallerini üst telden konuşarak gizleme çabaları, Burak'ın hamile eşini bile dövebilecek iğrenç karakteri, diğerlerinin o neresinden bakarsan bak vasat durumları, paracılıkları, turnuvaya katılan takımlar arasındaki en yüksek primi almalarına rağmen tatmin olmamaları, koşmamaları, mücadele etmemeleri, fatih terim'in kasıntı basın açıklamaları, o tripleri, surat ifadeleri, "hepsinden teker teker hesap soracağım" diye efelenen arda, takımın bu halde olmasından en ufak hicap duymayan teknik ekip.

Kısacası, adamlar resmen başarısız olsunlar, silinsin gitsinler istiyorum hepsi. resmen içimdeki "linçci" adam ortaya çıktı. midem bulanıyor hepsinden.

siz ne düşünüyorsunuz?

 
3-5'i hariç katılıyorum. adam gibi verilen görevi yapan ve saydığınız iğrençliklerle ilgisi olmayan oyuncular da var ama ciddi bir temizlik şart tabi. tüpçüden başlamak üzere...tek korkum bu sinyor terimin milli takımdan siktir edilirse geri galatasaraya gelmesi :(


  • animalman  (22.06.16 09:51:31) 
Türkiye'den nefret ediyorum dolayısıyla içinde barındırdığı bütün boktan unsurlardan da.

peşinen söylüyorum beğenmiyorsan gitciler gelirse söverim ben de onu yapmaya çalışıyorum.
  • Nox  (22.06.16 09:54:40) 
Benzer duyguları paylaşıyoruz.

Tamam dün oynadığımız futbol fena değildi de yumurtanın göte dayanması, ıslıklama, sosyal medya linci mi gerekiyordu akıllarının başlarına biraz olsun gelmesi için. He görürsünüz siz gazıyla milli maça mı çıkılır!?

Sen çık insan gibi oyna, buna rağmen iki maç peş peşe yenil, bir iki çatlak ses çıksa da bu millet bağrına basmayı da bilir sizi.

Fatih Terim'e ne desem gg, dün yine postunu kurtardı sanırım galibiyetle ama kamera adamı her gösterdiğinde tipini * diyorum, ağzımdan illa bi küfür çıkıyor yani. Başarılı bir teknik direktör olmadığını düşünüyorum, aldığı paranın onda birini hak etmediğini düşünüyorum, egosunu götüne sokacak birilerinin olmayışına üzülüyorum.
  • chicha  (22.06.16 09:56:40) 
ben seviyorum. MİLLİ takım en nihayetinde, bizim takımımız. başarılı olmalarını istiyorum.

sevgi pıtırcıklarından daha fazla nefret ediyorum.
  • fakyoras  (22.06.16 10:06:44 ~ 10:08:35) 
işini düzgün yapmayan herkesten nefret etmeye başlarsak, ülkede adam kalmaz. o yüzden normal karşılıyorum.

siz bana o paraları verin, topa dokunmam bile. o kadar söyleyim. direk fark yer elenir gelir sonsuz tatile çıkarım.
  • babilbaligi  (22.06.16 10:16:24) 
her konuda iyice medeniyet yoksunu garip bir ülke olduk. futbola da yansıması normal.


  • tiredpanda  (22.06.16 10:52:08) 
olum siz manyak mısınız? vatan haini diyor herif...abi allah aşkına o kadar malız ki kupanın 2. maçında kim olduğundan bağımsız şekilde söylüyorum bunu kaptanını yuhluyosun...ve yine o kadar malız ki tekbir getiriyosun 3. maçın ilk yarısında..2. yarısında türkiye sizinle gurur duyuyor...harbi misin?

allah aşkına sonuçta milli takım felan demeyin abi...biliyoruz bu takımda abdullah avcı, ersul yanal, şenol güneş gibi adamlara nasıl davranıldığını...

ayrıca bu en nihayetinde spor, ne bu böyle milli dava, savaş, ideoloji katıyosunuz zerre anlamıyorum...dün gece çek cumhuriyeti'nin yerinde biz olsak varya neler olurdu...o stat karışır, paris'te kavgalar çıkardı...

ben sporcunun zeki çevik ve ahlaksını severim...bittti net bu kadar...egolarından sıyrılacaksın, hamile karını dövmeyeceksin, kimseyi tehdit etmeyeceksin, playoff isviçre maçını hatırlatırım....biz oyuz çünkü...almayacaksın abi...bak ingiltere'de terry bi daha kadroya girebildi mi? portekiz de pepe 3 sene özür üstüne özür diledi, psikolojik yardımlar aldı....daha bir sürü olay sayarım size...

bizden bi yol olmaz kısaca...gazız, hava civayız..

ayrıca fatih terim'den nefret ediyorum.

şunu da söylemeden edemeyeceğim...youtube a bir yazın van persie röportaj diye...bir de dün gece burak'ın maç sonu basın toplantısına bakın...arada ki kültür gelişim ve insanlık farkını göreceksiniz...

"bana sordunuz mu abi, bir kere gelip abi, bana sordunuz mu abi." abi ne lan...abi ne...o kadar adam çıkıyor bir tane böyle bir şey duydunuz mu? haketmiyorlar buralarda olmayı..kimseyede sempatik felan gelmiyoruz...bunu bilin..
  • gkhT  (22.06.16 11:14:08 ~ 11:17:07) 
Keşke yenilse ydik diye çok söylüyorum. Maalesef artık terime tff başkanlığı yoluna kadar herşey açıldı


  • charlotte blanc  (22.06.16 13:24:10) 
Ben de nefret ediyorum. Fatih terim, burak yılmaz ve arda turan ı mümkün olsa vatandaşlıktan çıkarırım. Maçlarda tekbir getirilmesine karşıyım.

ama kazanmalarını istiyorum, çünkü vatan haini hdp li ve onun ağabeyi chp li kitle üzülsün istiyorum.
  • ne nicki be  (22.06.16 13:42:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.