[]

Hayat çok acımasız lan ?

kimi losangeles tatilde kimi antalyada yatlarda kimi de doğarken trilyoner ev araba kaygısı yok ..

Kimi de bizim gibi aylık 3 5 binlik maaşım olsun bir ev arabam olsun ömrünün 10 yılı onları ödemekle geçsin falan filan ?
Kaç kişi benim gibi lan ? Herkes mi zengin aq

 
Merak etme, ülkenin %95'i senin gibi. Sosyal medyadan dolayı zengin çok sanıyoruz.


  • la rana  (22.06.16 03:57:05) 
Kısmen herkes senin gibi sayilir. Tabi torpilli doganlari saymiyoruz.


  • vi veri veniversum vivus vici  (22.06.16 04:00:39) 
"If you are born poor its not your mistake, but if you die poor its your mistake." -Bill Gates


  • toua tokuchi  (22.06.16 04:04:05) 
"If you are born poor its not your mistake, but if your father in law is poor its your mistake." -Anonymous


  • la rana  (22.06.16 04:05:52) 
"If you are born poor it's your mistake."


  • brakgn  (22.06.16 04:13:04) 
Ne sandın £#@½[{}! ?


  • chiper  (22.06.16 04:16:32) 
90 yil oncesine kadar bu topraklarda insanlar mecburi savasa katilip oluyor ya da sakat kaliyordu.

100 yil once birak toplu tasimayi araba yoktu dogru duzgun.

17-18 yil once bulundugumuz sehire kablo net geldi diye gobek atiyorduk simdi elimizdeki cihazlardaki 15-20 mbps hizi begenmiyoruz.

Gecmis dunya tarihinin eminim en iyi doneminde yasiyoruz.
Onemli olan icinde bulundugun hayati nasil yasadigindir. Bunlari kafana takarsan hayat her zaman zindan olur. Etrafina degil onune bak. Illa bi' yere bakmak istiyorsan kafani goklere degil yere cevir. Belki bu sayede ne kadar yuksekte oldugunu anlarsin.

Ayrica istersen tum bunlari yapmadan da yasayabilirsin. Sonucta hicbir seye para harcamak zorunda degilsin. Dogada hicbir harcama yapmadan yasayan cok cok fazla insan var.
  • isott  (22.06.16 04:23:00) 
kimisi de asgari ücretle çalışır kimisi de semt pazarının bitmesini bekler ki kalan ezik çürük meyve/sebzeleri evine götürebilsin!!


  • redeath  (22.06.16 07:53:40) 
aynen öyle dostum. sen şimdi " el " işinde salak salak adamları memnun etmek için didinirken, örneğin futbolcular buzlu badem yapıyorlar. hem de hayatın boyunca göremeyeceğin paralar kazanarak. sonra da bir tanesi çıkıyor ki bu kaptan görevini üstlenen bir birey, berbat oynadığı halde pişkin pişkin " herkesten tek tek hesabını soracağım " diyebiliyor.

sen de gece 11 de yatsam da sabaha dinç kalksam diye düşünüyorsun işte.
  • hakim oynayin dedi  (22.06.16 08:07:22) 
ben çok parayı pulu da geçtim insan gibi muamele görebileceğim bi ülkede yaşamak istiyorum.Hayır o kadar Avrupa ülkesi var sen git Türkiye'de doğ hay ebesini.


  • Nox  (22.06.16 10:00:53) 
başkalarının hayatına bakıp iç geçirmekten vazgeç, kendi hayatını şekillendirmek için cesur ol. seni mutlu eden şeyleri yap. Para çok şey ama elindekinin kıymetini bil.

Kimisi lösemi, kimisi böbrek bekliyor, kimisinin dolmuşa binecek parası yok, kimi çocuğun hayali bile yok.
  • basond  (22.06.16 13:07:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.