[]

Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel

Bir tek ben mi hissediyorum iki adamın eksikliğini? Nerde emre'nin topu geriden alıp ileri götürdüğü atraksiyonlar. Uyuşuk selçuk resmen el freni. Volkan Demirel gibi güven veren adam nerde o da yok. Sabri Sarıoğlu şu adam gökhan ruhsuzundan daha iyidi. Volkan ameliyat oldu o yüzden yok ama olmasaydı yine almazlardı.

Sizde hissetmiyormusunuz? Daha iyi olmaz mıydı takım.


 
Dusun ki emre belozoglunu bile ozleyen cikiyor,takimin haline bak.

Futbolla cok alakali bir adam degilim ama buna milli mesele gozuyle bakarim,aslinda millisine de sokim.vazgectim bise yazmiyorum alayinin amk.soysuz serefsiz cibiliyetsiz topitoplar.
  • duptıs  (21.06.16 20:22:57) 
2si de katıksız octu. san marino'ya döneriz üzülmem o 2si gibi futbolcular gelir üzülürüm


  • glamdr1ng  (21.06.16 20:25:27) 
Emre ve volkan zeki ve çevik olabilir ama ahlaklı değiller. Önce karakter. Her maçı kazanmak mühim degil ama karakterinle saygı uyandırmak önemli. Turk futbolcularda eksik olan bu.


  • thewizardofearthsea  (21.06.16 20:34:15) 
Emre ve Volkan suan oynayanlardan daha ahlaklıdır. Futbolu severek oynarlar


  • giggs  (21.06.16 20:37:01) 
ikisinin de karakteri sıfırdı ama oyunculukları iyiydi.


  • nothing in my way  (21.06.16 20:55:27) 
@thewizardofearthsea

şimdiki kadroya bakınca emre ile volkan'dan daha karakterli değiller. öküzler karması yapıyor bari yetenekli öküzleri alsaydı.
  • lancelot du lac  (21.06.16 21:24:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.