[]

Yakın Zamanda Motor Ehliyeti Sınavına Giren

Tecrübelerinizi aktarır mısınız?

Sekiz çizememekten tırsıyorum. Bi de ayak yere konmayacak denmiş, benim sınava gireceğim yer bildiğin trafiğe açık, dönüşte arabaları kontrol etmek için ayağımı yere koymam lazım?


 
benim bildiğim sınav trafiğe kapalı alanda yapılıyor, sınav içinde bir turda bütün sınava girenler birlikte konvoyla trafiğe çıkıyor. sınav saatlerinde trafiğe kapalı olabilir sanki. sınav 30 dk sürüyor yaklaşık. parkur belli, gidip antreman yaparsanız sorun olmaz. sınav içinde durmanızı istedikleri bir bölüm de var. orada sol ayağınızı yer koymanızı isteyecekler zaten.


  • uzdeniz  (21.06.16 20:14:19) 
Ben 2 hafta önce istanbul göztepe de girdim sınava. Rahatti sinav, ilk once motorla ilgili bir kac soru sordu. Sonra bi 20 25 dk sürdüm. Arada sacma sapan konvoy olup yanyola ciktik sonra geri trafige kapali piste girdik. Sinyallere falan dikkat et, rahat ol zaten gayriciddi bi ortam var, görevliler muhabbet ediyolar sürekli, arada göz ucuyla bakiyolar.


  • anily  (21.06.16 20:42:24) 
Hep beraber mi çıkılıyormuş trafiğe, bayağı saçmaymış yahu. Sekiz çizdirdiler mi size? Benim hoca çizilmeyecek diyo.


  • 6 yasimdan beri metal dinliyorum  (21.06.16 20:55:42) 
şubatta girdim, o sekizi çizeceksin başka yolu yok, çok acımasızlar, ayağını da yere ancak ve ancak ışıklarda falan tamamen durduktan sonra koyabilirsin. puan kırıyorlar.

sekizi çizmen için en güzel yol pratik yapman, bol bol pratik yap, sürüş derslerine katıl, arkadaşının motoru falan varsa beraber çalışın sağda solda.

motor/araba ehliyeti trafikte veriliyor, kulağına bir telsiz takıyorlar, önde sen motorla 10/15 metre geriden de sınav heyeti araçla geliyor telsizden direktifler veriyorlar ama sadece güzergah için, yada uyarı yapıyorlar, sağa sinyal vermedin dikkat et falan diye, bazen de kargocuların telsizleri falan karışıyor, ilk bi beş dakika kafa karıştırıcı olabiliyor bu telsiz mevzusu.
  • selam  (21.06.16 21:13:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.