[]

özgürlük hukukçular cevap

Neden lgbtlilerin evlenme hakkı yok ?
Neden erkek ve ya kadınların aynı anda sınırsız evlenme hakkı yok ?
Neden özgürlüklükler saçma sapan gerekçelerle kısıtlanıyor ?
Neden çıplak gezemiyoruz ? Neden sokakta sevişemiyoruz ?
Neden özgürlük diyip özgür birakmiyoruz ?

Bence bunlar tamamen kişilerin ellerinde olan şeyler bunlara mudahale etmek çok gereksiz ve saçma eylemledir.Özgürlük diyosak sonuna kadar özgürkük ?

 
cesaretin varsa dediklerini yap. yapabiliyorsan yap. tutan mı var? yapamıyorsan, yapamazsan, neden yapamadığını düşün, cevabını bulursun.

bu arada sınırsız evliliği özgürlük olarak görmen de harikaymış kardeş.
  • mahone  (21.06.16 18:51:50) 
1) Din,
2) Din
3) Din
4) Din, Din
5) Din

Yalnız kuran bile 4 kadına izin veriyor hacı, öyle sınırsız hatunla evlenip naapcan yorulursun. ha kadınlar için durum farklı tabii ama yine de cevap aynı; Din.
  • selam  (21.06.16 19:17:43) 
Bahsettiğin toplum kendi kendini yok eder. Toplumun yok olmaması için bunlara izin verilmiyor.


  • dissendium  (21.06.16 19:24:47) 
Çünkü toplum sözleşmesi. Yaşadığımız ülkenin toplum sözleşmesinde de o özgürlüklerden vazgeçiyoruz. Sonuna kadar özgürlük diye bir şey teorik olarak mümkün değil zaten.


  • noluyo yaa  (21.06.16 19:30:08) 
Biz hukukçular buna kamu düzeni diyoruz aslında.


  • kaderimse np  (21.06.16 19:36:05) 
Senin dedigin özgürlük Başkalarinin özgürlüğünü kısıtlıyor ama .ben ciplak adam görmek zorunda mıyım? Teşhircilik diye bişey var.
Toplum düzeni,kamu düzeni ve sağlığı vs deniyor buna emin ol senden once bunu düşünen biri vardır ve bu iş olmamıştır. Herhangi bir medeniyette .

Kadin veya erkegin sinirsiz evlenmesi herhangi bir toplumda var mi bilmiyorum ama bizim gibi aile temelli olan milletlerin cok eşli evliligi kabullenmesi cok zor. Bu durum miras kavgasından, eşini kiskanmadan tut bircok sosyolojik probleme yol açar .
  • cabiday  (21.06.16 19:57:06) 
Sicakla oruc birarada olunca cenkist sasirdi,


  • duptıs  (21.06.16 20:05:45) 
@cabiday çıplak gezince sana ne yapiyoruz ki ..O zaman bakma teşhircilikse ..Çıplak gezen bireyde senin elbisenden hoşlanmaz ohalde sende elbiseni değiştir hakkı olur sana ..Saçma ..

Bunlar kamu düzenini bozan şeyler değil.Bomba mı patlayioruz ? @kaderimse
  • cenkist  (21.06.16 20:21:12) 
Kamu düzenini bozup bozmadığı tartışılır. Ama şu an türkiyede bu sebepten dolayı eşcinsel evlilik yapılamıyor.


  • kaderimse np  (21.06.16 20:58:35) 
Bu sorunun cevabını hukukçuların değil kanun koyucuların vermesi gerekir.


  • ceceri  (22.06.16 03:28:45) 
@cenkist ciplak gezince goz zevkim en basit şey kalır.benim psiklojimden tut 3 yaşındaki çocugun bile bilincaltini batirirsin .ciplak geziyosan bakma sendeymiş. Ciplak insan her an cikacak diye sokağa da cikayayim istersen. Kiyafeti beğenmemekle teşhirciligi nasıl bir tutuyorsun ki .insan medeni bir varlık. Bu dediklerin ona bile ters .valla kafan güzel. Boyle pırıl pırıl bir zihne hic rastlanmamıştım burda .
Aç biraz toplum sözleşmesi, locke, reaussoue falan oku .

  • cabiday  (22.06.16 08:54:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.