[]

penceresiz ofiste calisir miydiniz?

Bina/ofis güzel ama cool yapacagiz diye sacmalamislar bence. ofisimin penceresi var ama bina icine bakiyor yani gün isigi görmüyorum. bu konuya fazla takmaya basladim. sabah mi aksam mi belli degil.

sirf bu sebepten yeni is arar miydiniz?


 
he ben büyük bir firmada işe başlamıştım. öğle yemeğini de ofiste yiyorduk. cam, pencere yoktu. havalandırma vardı. çok fenalar basıyordu bana. ayrıldım oradan. pencere önemli.


  • seriouslysleepy  (21.06.16 16:58:43) 
benimkide öyle hiç bir problem olmuyor.
tek derdin bu olsun.

hayır tabiki.
  • heee  (21.06.16 17:01:45) 
Kapalı alanlardan hoşlanmıyorum. Dışarıya ne kadar yakın olursam o kadar iyi hissediyorum. Diğer şartlar çok ekstra değilse o tarz bir yerde çalışmak istemezdim.


  • harvey  (21.06.16 17:05:34 ~ 17:06:00) 
İş değiştirme gibi bir imkanım varsa bir dakika durmam orada. İnsanın ruhu daralır yav okurken bile kötü oldum.


  • köstebek kurabiye  (21.06.16 17:11:28) 
Penceresiz ofiste çalışıyorum. Sigara içmeye çıkınca gün yüzü görüyoruz işte.


  • suicides underground  (21.06.16 17:15:12) 
günes isigini imite eden masa lambalari var, sicakligi daha yüksek, sarimsi. iskandinav ülkeleri ve avrupada yaygin, günes görmeyince mental sorunlar basgösteriyor, mood olarak dengesizliklar cikiyor. öneririm.

ha bunun icin isten ayrilir miydim aksamina? hayir. bir yerlerde 12 saat gündüz gece degil, haftalarca gündüz ve gece yasayan yerler var. havasi hep bozuk yerler var. akdeniz insaniyim yeterli bahane degil.

ha tercih de etmem o ayri, ama temel kriterim olmazdi.
  • wiillii  (21.06.16 17:24:41) 
Penceresiz, florasan lambali ofiste 2 ay staj yaptim, kafayi yiyordum.
2 ay diye dayandim ama uzun sure i-ih

  • kuehles blondes  (21.06.16 17:33:48) 
benim ofis aynı dediğin gibi.
berbat bir durum. hiç güzel değil.
benim burası geçici olduğundan sıkıntı yok şimdilik ama daim olamazdım herhalde.
  • seyduna6687  (21.06.16 17:38:05) 
33. kattan boydan boya cam duvarla gecekondu manzarası izliyorum. Penceresiz ofis olmaz ve allah göstermesin :)


  • chiper  (21.06.16 18:01:03) 
Ayrılmazdım. Küçük, kapalı, her şeyden iletişimin kapandığı yerlerde çok daha verimli çalışıyorum. Sabah 8.30-12.30 çalışıp öğlen güneş ve ağaçlık bir yerde yemeğimi yiyebileceğim sonra 13.30-17.30 yine çalışacagım penceresiz bir ofiste çok mutlu olurdum diye düşünüyorum. Ofisimde bahçeye bakan kocaman bir pencere var. Hayallere dalmalar, kedileri beslemeler, kargalara laf atmalar, bahçede oturan insanları dinlemeler, bahçıvanla laflaşmalar, gelen müzik sesleri, havuzdaki balıkları görmeye çalışmalar, sonra zaten konsantrasyon bozuldu diye internette vakit öldürmeler :( Kapatın beni bir yere daha iyi.


  • shadowcat  (21.06.16 18:38:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.