ben arjantin'in 3.5ü olabileceğini düşünüyorum. abd'nin ilk 11'inden jones, bedoya ve wood yok. büyük kayıplar. kaldı ki adamlar çeyrek finalde ekvador'u zar zor 2-1 yenebildiler. arjan reyizler müthiş gidiyor. lavezzi, lamela, higuain, messi... normalde gaitan ve di maria'da var ama bu maçta yoklar onlar. olmasa da olur. saydıklarım gavur gibi oynuyor şu an. brezilya da elendiği için arjantin hepten motive olmuştur. öte yandan amerikanlar 2 gün fazla dinlendi ve maç chicago'da. dempsey reyiz var. o yüzden çok da kolay bırakmazlar. şöyle bi temizinden 3-1 arjantin alır gibime geliyo.
bizim maç da alt olmayabilir bence. iki takım da kazanmak zorunda, neye istinaden alt düşünüyorsun ki?
bunun dışında görüşlerim,
kirlanda-almanya: bu bana da alt olabilir gibi geliyo. lahm reyiz yokken üşüyorlar bana göre. kirlanda bu maçta çok açık bir şekilde 0-0'a hatta 0-1 veya 0-2'ye falan yatacak. almanların da liderliği dahi büyük ölçüde garantilemişken deli gibi saldıracağını hiç sanmıyorum. şöyle 3 şut çekip 2'sini sokacak olurlarsa fark gelebilir tabii ama öyle olmaz bence, bunda alt düşünülebilir. ben mantıklı buldum.
ukrayna-polonya: şanlı ukrayna'nın işi bitti. polonya gerçekten taş gibi takım, çok seviyorum bu kerataları. böyle bi organizasyonda "hatır şikesi" olacağını sanmıyorum ama ukrayna hem hedefsiz hem de polonya'yı seviyolar, şu an bayağı yakın ilişkilere sahipler. ortak noktaları hem sovyetlerin hem nazilerin üzerlerinden geçmiş olmaları. şimdi rusya donbass'a dalınca yine bi yakınlaşma oldu, "abi biz sizi çok seviyoruz biliyo musunuz" durumları söz konusu. ukrayna kazansa da bi bok olmıcak. polonya bence 2-3 tane atabilir. alt biter mi? muhtemel. ama bana sorarsan üst 55 alt 45 derim. polonya kazanır veya polonya handikaplı yener de düşünülebilir, yani ben olsam alttan ziyade bunları göz önünde bulundururdum.
hırvatistan-ispanya: modric sakat diye okudum gazetede ama doğru mu bilmiyorum, araştırmadım. ispanyollar da iyi güzel eyvallah ama 3 tane golü bi bize atarlar. zaten oyun yapıları öyle "atabildiğimiz kadar atalım, rencide edelim pezevenkleri" üzerine kurulu değil. atabilseler de 3 tane atmayabilirler yani. bence bu güzel bir alt maçı. fransa-isviçre ve ingiltere-slovakya'dan sonra üçüncü sikik sıkıcı 0-0 olabilir.
0