[]

bugün için bir kupon yapalım mı?

k. irlanda-almanya
ukrayna-polonya
hırvatistan-ispanya
çek-türkiye
abd-arjantin

şeytan diyor beşine de alt oyna. belki abd 3,5 alt denilebilir. gerçi ona 1/2 oyna diye dürtüyor şeytan ama güçlerimizi birleştirelim.

 
almanya h2
polonya 2
çek 1
ispanya 2

abd arjantin bilmiyom hiç
  • t joe  (21.06.16 13:20:08) 
Grubun son maçları artık bence uzak dur. Ben 4 kupon tek maçtan yitirdim.

Son 2 güne de bakarsan sürprizler oldu ama sen alt girelim diyorsun o başka. Yatan bir kuponda benim hırvat-çek maçıydı 3.5 altı + X2 çifte şans oynadım. Turnuvanın 4 gol olan tek maçı oldu.
  • gozu acik sevisen yahudi  (21.06.16 13:21:37) 
Abd arjantini boşver.
Euro maçlarının hepsine iy 1.5 altı oyna, at üstüne böbreği.

Öbür türlü
Polonya ms2
arjantin ms2
çek türkiye alt
  • naberabi  (21.06.16 13:35:23) 
almanya zor alır
polonya berabere gibi heç belli olmaz
ispanya direkt 0 derim
çek ne deyim ki birader
arjantin alır içlerinde en rahat alacak takımdır arjantin.

ben de soru soram.

250 e 7 maç çifte oynadım. 1250 verio.

gelirse 1 e 5 1000 çifte oynamayı düşünüom kupaya gene nasıl mantık

kalan maçlar

çek çifte, isp çifte, polonya çifte, belçika çifte, italya çifte ne dersiniz
  • abyuksuet  (21.06.16 13:42:30) 
belçikanın rakip kim?


  • cekilmis gayfe  (21.06.16 13:46:19) 
müdür TR maçını pas geç bence.
ABD maçını ben bilmiyorum.

irlanda-almanya. ilk 11'lerde sürpriz olmazsa alt olur. yine götze falan çıkarsa.
Almanya biraz zor kazanır. belki berabere.

ukr-pol
2 veya 02çş bence. ben beraberlikte iade düşünücem.

hırvat-ispanya
beraberlik bence. alt yerine ilk yarı alt oynanabilir.
  • fatihkkk  (21.06.16 14:01:54) 
şöyle bi ya tutarsa kuponu yapsam mı?
irlanda-almanya 0/2
ukrayna-polonya 2/2
çek-türkiye 0/1
abd-arjantin 1/2
5 kaat atar viskimi yudumlarım.
  • cekilmis gayfe  (21.06.16 14:56:10) 
nesineden oynarım 10 tl kupon hazırsa


  • nughun  (21.06.16 15:41:58) 
nughun hazır değil. abd ilk yarı önde bitiremeyebilir. o maça üst mantıklı.


  • cekilmis gayfe  (21.06.16 16:14:07) 
@cekilmis gayfe

senin kuponu beğendim bak kesin tutacak o.
  • Nox  (21.06.16 16:17:34) 
hırvatistan-ispanya maçı bol pozisyonlu zevkli bir maç olmaya aday. almanya-kuzey irlanda maçı ise tek kale oynanır. duran toplar dışında almanya gol yemez.

isp-hır 1.5 üst
alm-k.irl kg yok
  • axl  (21.06.16 16:23:32) 
aynen sürpriz kupon zaten


  • cekilmis gayfe  (21.06.16 16:29:25) 
ben arjantin'in 3.5ü olabileceğini düşünüyorum. abd'nin ilk 11'inden jones, bedoya ve wood yok. büyük kayıplar. kaldı ki adamlar çeyrek finalde ekvador'u zar zor 2-1 yenebildiler. arjan reyizler müthiş gidiyor. lavezzi, lamela, higuain, messi... normalde gaitan ve di maria'da var ama bu maçta yoklar onlar. olmasa da olur. saydıklarım gavur gibi oynuyor şu an. brezilya da elendiği için arjantin hepten motive olmuştur. öte yandan amerikanlar 2 gün fazla dinlendi ve maç chicago'da. dempsey reyiz var. o yüzden çok da kolay bırakmazlar. şöyle bi temizinden 3-1 arjantin alır gibime geliyo.

bizim maç da alt olmayabilir bence. iki takım da kazanmak zorunda, neye istinaden alt düşünüyorsun ki?

bunun dışında görüşlerim,

kirlanda-almanya: bu bana da alt olabilir gibi geliyo. lahm reyiz yokken üşüyorlar bana göre. kirlanda bu maçta çok açık bir şekilde 0-0'a hatta 0-1 veya 0-2'ye falan yatacak. almanların da liderliği dahi büyük ölçüde garantilemişken deli gibi saldıracağını hiç sanmıyorum. şöyle 3 şut çekip 2'sini sokacak olurlarsa fark gelebilir tabii ama öyle olmaz bence, bunda alt düşünülebilir. ben mantıklı buldum.

ukrayna-polonya: şanlı ukrayna'nın işi bitti. polonya gerçekten taş gibi takım, çok seviyorum bu kerataları. böyle bi organizasyonda "hatır şikesi" olacağını sanmıyorum ama ukrayna hem hedefsiz hem de polonya'yı seviyolar, şu an bayağı yakın ilişkilere sahipler. ortak noktaları hem sovyetlerin hem nazilerin üzerlerinden geçmiş olmaları. şimdi rusya donbass'a dalınca yine bi yakınlaşma oldu, "abi biz sizi çok seviyoruz biliyo musunuz" durumları söz konusu. ukrayna kazansa da bi bok olmıcak. polonya bence 2-3 tane atabilir. alt biter mi? muhtemel. ama bana sorarsan üst 55 alt 45 derim. polonya kazanır veya polonya handikaplı yener de düşünülebilir, yani ben olsam alttan ziyade bunları göz önünde bulundururdum.

hırvatistan-ispanya: modric sakat diye okudum gazetede ama doğru mu bilmiyorum, araştırmadım. ispanyollar da iyi güzel eyvallah ama 3 tane golü bi bize atarlar. zaten oyun yapıları öyle "atabildiğimiz kadar atalım, rencide edelim pezevenkleri" üzerine kurulu değil. atabilseler de 3 tane atmayabilirler yani. bence bu güzel bir alt maçı. fransa-isviçre ve ingiltere-slovakya'dan sonra üçüncü sikik sıkıcı 0-0 olabilir.
  • der meister  (21.06.16 16:34:06) 
Bu gün için sadece ALmanya handikaplı alır derim.


  • turkuaz  (21.06.16 16:56:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.