[]

Taşınma şirketi

Uzun zamandır taşınmaya çalışıyorum ama 22 senedir yaşadığım evden taşınacağım ve hiç taşınmadım hayatımda.
Bir türlü toplanamıyorum. Öyle bir şirket arıyorum ki kıyafetlerden tutun makyaj malzemelerine kadar kutulasın paketlesin. Yeni evime götürüp yerleştirsin.
Böyle şirketler var mı? Böyle bir hizmet var mı yani?
Böyle giderse taşınamayacağım çünkü. Teşekkürler.

 
var tabi olmaz mı
evden eve nakliyt şirketlerinin bir çoğu böyle çalışıyor zaten.
referansları iyi olan veya armut.com yorumları iyi olan bir şirket ile görüş.
  • teritori  (21.06.16 11:08:43) 
o is oyle olmuyor. Evden eve sirketler yerlestirme yapmiyor. Topluyor sonra yeni eve gelince hepsini ortaya dokuyorlar birakip gidiyorlar. Adam nereden bilsin sizin hangi cekmeceye ne koyacaginizi,


  • oscar  (21.06.16 11:31:45) 
o iş öyle oluyor.
geçtiğimiz sene bir arkadaşım taşındı ve her şey bıraktığı çekmece ve dolaptaydı.
taşınma esnasında adamların başında durursan bilemedikleri yerleri de soruyorlar.
  • teritori  (21.06.16 11:37:03) 
yüzde 99'u yapmıyor. adamların çoğu amele ya da Suriyeli olduğu için bu tip detaylara girmiyor, ne varsa dolduruyorlar. bizim store perdeleri bi kutuya sokmuşlardı sanki katlanabilir birşeymiş gibi, hala hatırladıkça deliririm.

ben herşeyimi kendim paketlemiştim taşınmadan, yoksa mahvediyorlar eşyaları. yatak odası dolabımı söktüler ama kapağını takamadılar, çalışmıyor kapak. ben evde de değildim, sıçtılar batırdılar. bak yine fıtık oldum.

nakliye işi çok sakat bir iş ya, gerçekten en ufak özenen birisi ile denk gelmedim. ben taşınmadan sözlükten birisinin firma tavsiyesine uydum, ebesine atladılar eşyaların.

yapabiliyorsan bir tanıdığın kamyon kiralasın, diğer tanıdıkların da eşyaları koysunlar ve yeni evine kadar taşısınlar. varsa tabi böyle tanıdıklarınız.

çok sıkıntılı bir süreç, aman diyeyim dikkatli ol. çalınma ihtimallerini de aklından çıkarma sakın.

armut.com'u bir dene.
  • hakim oynayin dedi  (21.06.16 12:01:09 ~ 12:01:54) 
o is kesinlikle oyle olmuyor. yukarda da bahsedildigi gibi su an tasima sirketleri tamamen suriyelileri doldurmuslar ucuz is gucu hesabi. adamlar turkce bilmiyor seni nerden anlasin. bir an once bosaltip 2. nakliyeye yerlesmeye calisiyorlar. ha illa tutturursan cekmeceye koyarlar ama ellerine ne gecerse tikarlar cekmeceye, sonra o duzensizlikle kendn basa cikamazsin.


  • oscar  (21.06.16 12:40:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.