[]

gelmiş geçmiş en gerilimli savaş sahnesi değil miydi?

yoksa ben klostrofobik olmanın etkisiyle mi çok etkilendim, ne dersiniz çok gerçekçi değil miydi? böyle bildiğin kitlemişim kollarımı savaş bitince fark ettim.

-------------------
başlığa yazmak istemedim ama cevaplarda game of thrones spoylırı var.

 
Evet baya başarılıydı ama sonucunu tahmin edebildiğimiz için fazla stres yaratmadı. Sen biraz romantiksin galiba :D


  • agabel  (20.06.16 20:51:03) 
ben COK etkilendigimi soyleyebilirim, ki dizi-film yelpazemde cok fazla savas sahnesi var. atlarin su sahnede agir cekimdeki kosuslari: snag.gy ve sonrasindaki carpismalarla havada ucusan insanlar, jon'un tek plan sahnesi falan harikaydi. inanilmaz kareler.


  • hopeless  (20.06.16 21:08:20) 
evet yaa ama bence jennifer ölmemeliydi. yazık ettiler.


  • nathanieltroy  (20.06.16 21:08:40) 
hangi film bu?


  • mahone  (20.06.16 21:18:55) 
@agabel, sonuçtan öte sözlükteki hayvanatlar yüzünden sabaan köründe sözlüğe girip popülerde başlığı gördüm, ona rağmen baya etkiledi resmen. normalde film-dizilerden etkilenmem pek, o yüzden şaşırdım bi sorayım dedim ben mi abartıyorum diye.

@mahone, game of thrones-battle of bastards.
  • baba jo  (20.06.16 21:24:33) 
Ben Ramsay'e hayran kaldım, herif müthiş rol kesti, sonu da iyi bitseydi keşke. :(


  • i was made for you  (20.06.16 21:27:10) 
savaş sahnesi güzeldi fakat jon snow'un aptallıkları ve o kargaşada ölmemesi biraz saçma değil miydi? savaşın ilk sahnelerinde atlıların birbirine girdiği sahne ve sonrasında atılan okların hiç birinin gelmemesi vs vs.

bence ramsay daha fazla acı çekmeliydi en azından theon kadar çekmeliydi diye düşünüyorum
  • gilbeys  (20.06.16 22:02:58) 
@gilbeys, zaten oralara gelene kadar rickon'un çapraz koşamaması var, öeeh dedim. zaten diziye çok bağlı da değilim, bu sezonun alelaceleye geldiğini düşünüyorum ama hepsine rağmen içine aldı beni.


  • baba jo  (20.06.16 22:10:11) 
Ne gerilimi arkadaş, adamın üstüne yağmur gibi ok yağıyor bir tanesi bi sıyırır geçer en azından amk. Klasik hollywood aksiyon sahnesiydi işte.


  • noluyo yaa  (20.06.16 22:12:21) 
MÜTHİŞTi. BAYILDIM. bagıra bagıra izledim. hatta telefonda arkadasıma anlatırken tam olarak ' gelmiş geçmiş en ....... savaş sahnesiydi' cümleleriyle anlatmıştım.

edit: evet tabi ki mantık hataları vardı. ama o kadar etkileyiciydi ki onları göz ardı edebiliyorum.
  • yuvarlanantencereninkapagi  (20.06.16 22:13:44 ~ 22:15:44) 
@baba jo
ahhh sorma ya onu unutmuşum bak, ulan yeşilçamda cüneyt arkın kaçtane ok tan kurtuluyodu be hiç mi izlemediniz :)) o zaten en büyük saçmalıktı onu konuşmaya bile gerek yok.

  • gilbeys  (20.06.16 22:16:09) 
o okların tutmamasının nedeni bunu geri getiren ışık tanrılarının işi gibi, sanki galiba, efsunlamışlar bunu


  • selam  (20.06.16 22:22:29) 
duyurunun başlığına got spoiler filan yazsan iyi olur. ne hakkında anlaşılmıyor ve spoilerlar havada uçuyor. hiç olmazsa millet temkinli olur, spoiler almak istemeyen duyurunu açmaz vs..

yalnız bence de güzel bir savaş sahnesiydi, uğraştıkları çok belli. beni en çok etkileyen yığılan insan cesetleriydi. hani gerçek bir ortaçağ savaşına tanıklık etmedim ancak sahnelenen en gerçekçisi buydu sanırım. yani bence böyle bir savaşta yaşanacaklar böyle olurdu. beni tatmin etti.
  • air  (20.06.16 22:53:14 ~ 22:53:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.