[]

iş görüşmesinde 1 buçuk saat bekletilmek

1 saat 20 dakika aslında tam olarak. genel müdür yardımcısı bey başka bir mülakat daha yapmış da, öncesinde yemekteymiş de. kurumsal olmayan ancak kurumsal olduğunu iddia eden/kurumsal olma yolunda ilerleyen bir yer burası. ne bir açıklama geldi, ne de özür. daha programını doğru dürüst yapamayan adam da nasıl genel müdür yardımcısı olduysa. biz keriziz zaten, bütün günümüzü size göre ayarlıyoruz, başka işimiz gücümüz yok bizim. şimdi de mail atmışlar maalesef olumlu yanıt veremiyoruz diye. üzerinden 2 saat geçmeden geri dönüş yapan ilk yer adjsf yani öyle bi sinirim bozuldu ki. dönüş yolunda çok kötü bir kaza vardı, 2 saat hareketsiz güneşin altında bekledim arabanın içinde bir de. sinirlerim tepemde.

sizin de başınıza gelmiştir mutlaka. çıkıp gitmek mi gerekiyor ne yapmak lazım? köpek gibi de işe mecbursun işte, bir şey de diyemiyosun ki. o bir şey diyemeyen halimize sıçayım ya. keşke hep öğrenci kalsaydım.


 
iş arayan adamın çaresizliğinin tanımı yok be abicim. her türlü saçma sapan muameleye eyvallah çekiyorsun bir de işe alınma umudu varsa sözleşmede ne yazıyor diye bakmadan imzalıyoruz. yapacak bir şey yok.


  • lazpalle  (20.06.16 18:06:36) 
lazpelle+1


  • ikcı  (20.06.16 18:08:10) 
Ben olsam beklerdim ama sonunda özür yoksa delirir küfreder çıkardım çok net. Ya da en azından bir laf koyardım zaten almazlardı.

Geç kalmak, işi çıkması olabilecek şeyler ama özür yoksa o olmaz.
  • ihanet kac kisilik  (20.06.16 18:11:00) 
sebebi ne kadar köle olabileceğini ölçmek olan eylem. 15 dk beklediğim zaman başvuru formunu gözlerinin önünde yırtıp çıkıyorum


  • haydudd  (20.06.16 18:33:13) 
Hic basima gelmedi ama cok sinirlenip cikmaya karar verirsem gidip resepsiyon veya ilgili kisiye bekletildigimi hatirlatir, daha fazla beklemeyecegimi, benimle gorusmek isterlerse baska bir tarihe ertelemelerini soylerim. ikinci gorusmede ise onlara uyan degil, bana uyan bir tarih ve saat verirdim. isterlerse gorusurler.

zaten cikiyorsaniz en azindan acik kapi birakin.
  • sttc  (20.06.16 18:38:30 ~ 18:39:12) 
bekara karı boşamak kolay ama şeytan "görüşene kadar bekle, görüşünce de olay çıkar hatalarını anlasınlar" diyor. fevri biri olarak büyük ihtimal böyle bi durumda olsam şeytana uyardım.


  • olutaklidi  (20.06.16 18:54:08) 
lazpalle +1

ben de bir kere 3 saat bekletilmiştim, paşa paşa da beklemiştim valla. üstelik oraya ulaşmam da 3 saat almıştı. sonra öğrendim ki bir de aynı saate başkasına da randevu vermişler. görüşme de çok kötü geçmişti zira beynim sikilmişti beklerken, yapacak hiçbir şey yoktu telefonlarımızı bile içeri alamamıştık. bana da aynen ertesi günün sabahında olumsuz dönüş yapmışlardı.
  • peki madem  (20.06.16 19:03:08 ~ 19:03:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.