[]

İşlemcinin fanına wd40 sıksam ne olur?

Ofisdeki pc nin fanı ötüp duruyor vıyık vıyık kafa beyin komadı şerefsiz. kendi kamışıyla hafiften wd40 sıksam ne olur ki acaba ?
fan değiştirme imkanım yok malesef



 
pc fanı derken işlemcinin mi kasanın mı ekran kartınınmı herhangi bir elektronik devreye temas etmiyor ise sık gitsin birşey olmaz

edit: işlemci yazmışsın başlıkta yeni gördüm fanı söküp takabilirsen söküp sıkıp kurumasını bekleyip takabilirsin
  • Yaratıcı Nickli Helper  (20.06.16 17:19:11 ~ 17:20:06) 
işlemcinin ki ötüyor. fanı ve altındaki bakır mı ne soğutma zımbırtısını sökersem takamam diye korkuyorum. o yüzden aradan pıstlatmayı planlıyorum. başka bi yerlere sıçratmazsam sıkıntı olmaz herhalde işallah umarım.


  • genc irisi  (20.06.16 17:26:35) 
hocam
wd40 sıkma
başka mekanik yağ sık
www.techrepublic.com

burada diyor hatta dikiş makinesi yağı en ideali.
  • kingcyrax  (20.06.16 17:51:06) 
koy yağı geç git. o paslandığı için değil yağı azaldığı için ötüyor. bende de oldu makine yağını koyunca canavar gibi oldu.


  • bohr atom modeli  (20.06.16 19:59:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.