[]

atatürk havaalanından YTU davutpaşa kampüse gidiş

merhaba,

çarşamba sabah 8 civarında atatürk havalanında olacağım. Davutpaşa kampüse (teknopark) a en kolay nasıl gidebilirim? çok trafik olmazsa taksiyi tercih etmek istiyorum (indi bindi yapmamak için) ancak Metro taksiden daha iyi bir alternatif midir?

teşekkürler

 
havalimanı içinden giden metro direk önünden geçiyor.ancak fazlasıyla yokuş okula çıkmak haberin olsun.


  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (20.06.16 15:18:56) 
Kasma metroya bin.. Davutpaşa YTÜ durağında inersin


  • lcha  (20.06.16 15:19:16) 
inince ibb trafikten yol durumuna bak e5 açıksa taksiye atla; ramazan sebebiyle trafik biraz daha tenha olabiliyor; mesafe çok uzak değil zaten. (okullarda kapandı tabi)
trafik yoğunsa metroya atla ama yokuşu nasıl çıkarsın bilemem :)

  • kerhaneci keke  (20.06.16 16:37:29) 
yokuşu çıkma tabiki metroyla kapıda in, metrodan karşıya geçince teknopark servisleri var ücretsiz 15 dk da bir kalkıyor
nerden kalktığını okul güvenliğine sorarak da öğrenebilirsin.

bu havada o yokuş çıkılmaz, kesin servisi kullan
  • benaslinda  (20.06.16 16:45:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.