[]

kıbrıs kumarhane isim kaydı

2500 tl yatırdım rulete, bir görevli kız gelip ismimi aldı.
o anda çok umursamadım kafam biraz iyiydi ama niye aldılar ki ismimi?

pasha casino.

 
İyi müşteri olur musun olmaz mısın diye kayıt altına almak için. Bu tarz durumlarda kayıt alırlar ki ne kadarlık oyun oynamışsın kazanmış mısın kaybetmiş misin ona göre muamele yaparlar sana :)


  • aslmtn  (20.06.16 14:37:00) 
kumarhanelerde isim alınıyor hem senin ne kadarlık oyun oynadığını takip edebiliyorlar ve de eğer A+ bir oyuncu olur ise anlamana bağlı olarak iskonto alıyorsun yani kaybettiğin paranın bir kısmını sana geri ödüyorlar


  • Yaratıcı Nickli Helper  (20.06.16 14:38:01) 
para iadesini bilmem ama belirli bir rakamı aşarsan
seni bedava getirip götürüyorlar, uçak + otel beleş oluyor sırf gel de oyna diye.

  • Corc  (20.06.16 14:41:09) 
Sizi arayıp davet edecekler ileride daha büyük oynamaya devam ederseniz.

Bana neden para verip kalıyorsunuz otelimizde beni arayın biz ayarlarız size yer ve bilet demişlerdi. Ya ben tatile gelmişken bir iki girip oynayayım sürekli kumarım yok diyip bozmadım.
  • ihanet kac kisilik  (20.06.16 15:43:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.