[]

caddedeki çıldırtan gürültü

abi 5-10 öncesine kadar sessiz sakin olan mahalle ipini koparanın gelmesiyle zıvanadan çıktı. alarm, abartı egzos, havai fişek, silah, havalı korna, patinaj, kavga dövüş sesi ne ararsan var. uykudan zıplayacak noktaya geldik artık, bazen öyle sesler çıkarıyorlar ki tanımlaması iki satır sürer. arabaya ara gaz verip egzosdan patlama sesi çıkartıyor adamlar, yani gidip bunun için para verip özel yaptırıyorlar. ciddi manada sinirlerim bozulmaya başladı, hani imkan olsa kaçıp gideceğim ama 15 yıllık kiracıyım aynı şartlarla yeni bir ev bulmam çok zor. bunu önlemenin bir yolu var mıdır? hani belediyeye polise şikayet etsem faydası olur mu? yoksa boşuna uğraşıp iyice sinir katsayımı artırmak istemiyorum.

lokasyon da vereyim. küçükçekmece'de e-5'e bağlanan bir cadde.


 
Hangi cadde abi turgut reistemisin:)

Sikayet et,gazliyorlar,patenaj yapiyorlar coluk cocuk ezilecek burda,dedeme carpip kactilar falan de gelip kasis yaparlar,uc dort tane kasis yapsinlar,araba isi azalir.polisede sikayet et.bikac cevirme yaparlar orada,,az ugrasmak lazim.
  • duptıs  (20.06.16 14:20:25) 
ben de küçükçekmece'deyim, e-5'e yakın benzer bir konumdayım. hatta geçen hafta benzer bir şeyler yazınca da "ya abi millet gürültüsüz diye buraya taşınıyor. emin misin gürültü olduğuna" falan yazmıştı. daha önce sefaköy/inönü mah. tarafındaydım, daha "düzgün" bir yer diye bu tarafa taşındık. nispeten daha iyi ama özelikle yazın gürültüden durulmuyor. polis denemedim, serseriyle falan muhatap da olmak istemiyorum ama bazen çıldırtınca çıkıp tartıştığım oldu bir-iki kez. 2 gün sonra aynen devam, o yol bir işe yaramıyor onu söyleyeyim.


  • doxanikee  (20.06.16 14:26:01) 
+1 duptıs

hız konusunda hassas emniyet. Ama bence sen 153'ü ara. Allah göstermesin bi kaza filan olsa onlar da güme gidiyor. Belediye de ilgilenir bununla
  • yankee jumping  (20.06.16 14:26:08) 
abi reyhan caddesi

kasis masis işlemez abi bunlara. adam yol ortasında ara gazın dibine vurup egzosdan envai çeşit ses çıkartıyor. polisi deneyelim şimdilik.
  • lazpalle  (20.06.16 14:35:58) 
Uzgunum abi vahsi hayat.orda calisan trafik kamerasi var ama mahalle cocuklari apaciyan,ne yaparsan yap duzelmez.takma.


  • duptıs  (20.06.16 14:50:43) 
Şikayet edin.Polis uğraşmaz bilmem ne diye diye uyaran kimse olmadığı için devam ediyorlar.
Uğraşmayıp 15 senedir yaşadığınız yerden vazgeçmek istiyorsanız siz bilirsiniz tabi.

  • demoniclewinsky  (20.06.16 15:02:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.