[]

Jinekomasti ameliyatı olanlar?

Nasıl bir süreç, iz kalıyor mu, kolay atlatılıyor mu? Yerine oturması ne kadar sürüyor. Ve başlangıçta bir dahiliye doktoruna mı görünmek gerekir?

Çok sıkıldım şu jinekomastiden olayım mı?


 
Göğüs antremani+koşu kardio azalmiyo mu hocam ?


  • anily  (20.06.16 00:42:04) 
Maalesef jinekomastinin tek çözümü ameliyat, ideal kilomdan 5 6 kilo eksik olmama rağmen var..


  • body electric  (20.06.16 00:44:07) 
Cekip bi resim koysana abi merak ettim,kilon eksik ve ne kadar var


  • duptıs  (20.06.16 00:51:55) 
Henüz doktora dahi gitmedim, ama anlamak zor değil, o sebeple sordum dahiliyeye mi gitmek gerek diye, bir de ameliyat sonucu iz kalma durumu falan var mı bunu merak ediyorum.


  • body electric  (20.06.16 00:51:57) 
plastik cerrahiye gideceksin.

kolay çevremde olan çok tanıdık var, iz kalmıyor.
  • shotgunwoman  (20.06.16 00:55:31) 
"kesin çözüm ameliyat" demeden önce bir doktora danış istersen, hani senden iyi olmasınlar ama belki fikirleri falan vardır yine de.


  • der meister  (20.06.16 00:55:59) 
@der meister taş kafamı acıttı:))
Gideceğim zaten ama en azından jinekomastinin ameliyatsız çözümü olmadığını bilmek az araştırmayla zor değil, merak ettiğim iz kalıp kalmama durumu ayrıca ameliyatın kolaylık zorluğu idi.

  • body electric  (20.06.16 00:59:25) 
arkadaşım birkaç sene önce yaptırdı. plastik cerrah yaptı iz falan kalmadı. kolay bir ameliyatmış dediğine göre.


  • sta  (20.06.16 01:38:27) 
"Jinekomastinin tek çözümü ameliyat" +1

Bir de bunun meme dokusu oluşmuş olanı (hormonal) var. Seninki muhtemelen bu. Bunda sadece lipo değil aynı zamanda da doku alımı da yapılması gerekiyor.

Doku alınmadan yapılan, hormonal kaynaklı durumlarda ameliyat işe yaramıyor. Yine aynı bozuk görüntü kalıyor.
  • la rana  (20.06.16 01:59:38) 
Başlangıçta dahiliye, gerekli testleri yapıp plastik cerrahiye yönlendirirler.


  • stereoseyfi  (20.06.16 02:11:45) 
Iki defa ameliyat oldum merak ettiğin soruları özelden sorabilirsin.


  • bayc  (20.06.16 02:25:06) 
dahiliye falan değil direkt plastik cerrah. boşuna gitme dahiliyeye. 2 ya da 3 tane genel cerrah imza edecek raporunu bu adamda jinekomasti var, ameliyat olsun diye. devlet karşılıyor bu şekilde ameliyatı.


  • cekilmis gayfe  (20.06.16 09:09:35) 
Jinekomastinin kiloyla sporla antrenmanla bir ilgisi yok tabii o şekilde çözülmez, zaten sorun göğüste değil memede. 90 kilo %7 yağ oranına sahip biri de jinekomasti olabiliyor. Gerçi onunki steroid nedeniyle oluyor ama oluyor. Onun dışında, ameliyat çözüm ama asıl çözüm jinekomastiye neyin neden olduğunu bulmak. Neticede memenin o hale gelmesi bir sonuç, o sonuca götüren sebepler ortadan kaldırılmazsa ameliyat sonrası aynı olay tekrarlayabilir. Yani önceliğin jinekomastiye neden olan problemi bulmak olsun.


  • angelus  (20.06.16 10:07:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.