[]

Ayak Fetişisti miyim ??

Öncelikle gülmeyin lütfen. Ayak organı başlı başına enterasan ve komik gelmiştir bana, ayağın tipi tırnaklar vs. Kendimle ilgili de şöyle birşey var, ayaak tırnaklarıma kırmızı oje sürdüğümde bakmaya doyamıyorum resmen, baktıkça bakasım geliyor. Çorap giyesim gelmiyor. Ders çalışırken falan gözüm devamlı ayaklarıma kayıyor ve ellerim devamlı ayak tırnaklarımda oluyor. Ojeliyken ayaklarım gözüme çok güzel geliyor. Belki fotosunu çekip koysam beğenmezsiniz. Sağ ayak başparmağım hasis sağa sol başparmak da hafif sola eğimli ve başparmak tırnakları köşeli dikdörtgen şeklinde ama kırmızı ojeliyken devamlı ayaklarımı izlemek istiyorum. Kendi ayağımın fetişisti miyim bu durumda ? Bir de başkalarının ayaklarına kilitlenme durumum var. Yani mesela toplu taşımada olsun sokakta olsun, açık ayaklı kadın görünce hemen bakıyorum ojeleri nasıl,tırnaklarının şekli nasıl diye. Eğer güzelse ayakları baya bir bakıyorum inceliyorum, "vay be tırnağının şekli ne kadar muntazam" diye aklımdan düşünceler geçiyo :/

Ha bir de son bir soru: siz erkeklerin ağzında devamlı bir ayak fetişistliğidir gidiyor ama bugüne kadar hiçbir sevgilim ayaklarımı yalamayı teklif etmedi. Bir defa cinsel ilişki esnasında, bacak omuza pozisyonundayken ben ayaklarımı segilimin ağzına sokmaya çalışmıştım, yalamasını istemiştim ama adam sert bir hareketle ayaklarımı yana itip işini görmeye devam etmişti :(( bu olay kırdı beni bişey demedim sonrasında da hiçbir sevgilime böyle bir harekette bulunmadım,hiçbiri de ayağımı yalamayı teklif etmedi ben de çekindiğimden bunu dile getiremedim. Ama anlayamıyorum sanırım erkeklerin ağzında var bu ayak fetişizmi icraata gelince fıs :/ Ayaklarını sevgililerine yalatan kızlar varsa sormak istiyorum siz mi istiyosunuz yoksa sevgiliniz mi teklif ediyo ? Nasıl bir duygu olduğunu çok merak ediyorum.


 
Sevgilinin hareketini hiç yakıştıramadım, terbiyesizlik etmiş.

Onun dışında çok merak ediyorsan kendin yala o kadar esneksen, ilgili videoları ilgili sitelerde ve Youtube'da bulabilirsin.
  • i was made for you  (19.06.16 22:38:09) 
evet çok iticiydi o hareketi beni etkiledi ondan sonraki hiçbir erkek arkadaşımdan isteyemedim.

kendi kendime yalamak istemem açıkçası o ne öyle, erkek arkadaşımın yalamasını tercih ederim.
  • istanbulluyumben  (19.06.16 22:40:01) 
Yas kaç merak ettim ?


  • bedrozan  (19.06.16 22:40:54) 
28


  • istanbulluyumben  (19.06.16 22:41:43) 
yani başka güzel ayakları da dakikalarca izleyebiliyorum, izlemek çok hoşuma gidiyor.

ayaklarımı beğenmemiş olmasını düşünmüyorum, çirkin değil ayaklarım ve bakımına temizliğine çok özen gösteririm, devamlı kırmızı oje sürerim ve kremlerim. 37 numara ufak yani, beyaz pamuk gibi.
  • istanbulluyumben  (19.06.16 22:49:37) 
Ben erkeğim ve ayak fetişim var. Daha doğrusu femdom ile ilgileniyorum. Genellikle bunu önceden söylüyorum.

Ayak fetişi erkekler belki ters teper diye söylemiyor olabilirler. Tam bilemiyorum. Ya da ayak fetişi olmak öyle arada kalmak ile olmuyor. Biraz siyah ve beyaz gibi. Ya çok seviyorsunuzdur ayaklar ile ilgilenmeyi ya da hiç ilginizi çekmez. Erkek arkadaşınızın hiç ilgisini çekmiyor olabilir.

Ayaklarını yalatmaktan hoşlanan bayanlar ile görüştüm ve bunları hiçbir zaman ben konuyu açmadan söyleyemediler. Onlar da çekiniyorlar ters teper diyerek.
  • ihanet kac kisilik  (19.06.16 22:51:11 ~ 22:52:29) 
Abi boyle astronot gibi sevismiyorlar mi ona hastayim,sonra kiza kezbanlar,duriyeler takmadik isimler,zavalli adamlariz.kizda trip atip kalk siktir git demiyor ama tadi kacmis ole bekliyor,enteresan,yap gavur kizina bak nasi yiyosun fuck youyu.

Simdi sunu merak ediyorum istanbullu bunu kendi fesatligimi kinamak icin istiyecegim senden,ifsa etme ama bu gece sen uyumadan evvel bu duyurunun altina kac tane ayaklarini yalarim,kac tane heryerini yalarim,kac tane sevgilin is bilmiyormus dakikada 80 dil darbesi mesaji geldigini bizimle paylasir misin?
  • duptıs  (19.06.16 22:53:33) 
işemeli sıçmalı ayin de isteyenler varmış. Buluşma yapmanız lazım


  • evimin paspasi  (19.06.16 22:54:30) 
Ayrıl.


  • chiper  (19.06.16 22:55:22) 
zaten çok eski bir sevgilimdi bunu yapan bitti gitti. ama beni bu yönde etkiledi, sonraki sevgililerime bu isteğimi belli etmeye çekindim.


  • istanbulluyumben  (19.06.16 23:00:41) 
bence büyük ihtimal bu fetişizm zaten erkeklerde vardır. gerçi "sen erkeksin, tabiki de sana kadın ayağı güzel geliyor olacak, erkek ayağını kötü bulmak, bunu sana böyle düşündürüyor olabilir" diyenler olacaktır. doğrudur da. merak etmiyorum.

ama fetişistliğin 2 türü olduğunu düşünüyorum. bir tam ayak fetişistliği. bir de sadece cinsel ilişki esnasında olanı. 1.si aynen sokakta bile kadınların ayaklarından tahrik olabilir. (güzel, hoş bulmak demiyorum ama. fetişist olmayan da biri de kadın ayağını hoş bulabilir. genel olarak komple hoş zaten kadın bedeni) fetişistlik bir de sadece yalamak şeklinde değildir. sırf o ayaklarla kendine masturbasyon yaptıran modelleri de var.
2.si ise daha normal geliyor. cinsel ilişki sırasında, normalde 1. kategoride olmasanız bile öpüp, yalamak isteyebilirsiniz. o anın verdiği coşku ve güdü ile ten tene takıldığınızın insanın her yeri çok albenili gelecektir ve akış müsait ise öpme, yalama da mümkün olabilir. sevgilinizin o anki tepkisi bana biraz fazla geldi şahsen. nedir yani sevgilin hani o senin, ayağından mı tiksineceksin diyerekten...
  • matrix  (19.06.16 23:06:47) 
neden canısı ya neden 323917 saat ayak tarifi yaptın şurada. okuma yazma bildiğime lanet ettim ya.. bence fetiş değil bu obsesyon. sen ayaktan tahrik falan olmuyorsun kafayı ayak kavramına takmışsın. of allam ya.. adamın ağzına ayağını sokmuş bi de olm nerden buluyonuz böyle sikko fikirleri ya ;_;


  • shotgunwoman  (19.06.16 23:20:46) 
@şatgan, kıbama gençleri sonra içlerine kapanıyorlar, başkasının ağzına sokmaya çekiniyorlar. Bırak aç önünü gençlerin, biri almadıysa biri alacak mecbur.
Benim eski hatunun ayaklarını öpüyordum ben, öyle zevkten fetişten değil, tamamen sevgiden, sevdiğimden. Öyle bi hareket yapsa yalardım da. Nasıl bi sevmekti arkadaş, çok içime sindirmiştim sonra söke söke aldı benden kendini. Tabi benden de parçalar kopardı, öyle bütübleşmişim haberim yok. Bi daha dedim zaten sevmiycem bu kadar sonra ebem skiliyor.

  • Goddard  (19.06.16 23:37:58) 
Ayağını sevişirken adamın ağzına sokmak fantezi değil trollük olur ancak. Onun yerine seks olmadığı bir zaman da düzgünce sor, böyle bir şeyin hoşuna gideceğini falan söyle. Bir de belki de ayakların pistir ondan yalamıyorlardır?


  • r_u_h  (20.06.16 04:52:47) 
Yok ayak fetisisti denmiyor sana..

Kimsenin ayaklarini yalamayi teklif etmemis olmasi uzdu :(
  • mirandaiam  (09.08.16 18:36:13 ~ 19:17:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.