[]

erkek arkadaşıma güvenemiyorum

bazen paranoyak oldugumu düşünüyorum, ama düşününce de kendimce cok haklı sebepler buluyorum. sürekli bana yalan söylüyormuş gibi hissediyorum. ama böyle davranacak biri olmadığını da biliyorum. hiç bana güven verme çabası yok. beni hayatına dahil etmiyor.
farklı insanlarla da flörtleşiyormuş gibi geliyor. farklı sehirlerde yaşadığımız için sürekli onu ' takip' edemem. nasıl anlayabilirim bunu. bu tarz endişelerim oldugunu ve güvensizliğimi belli ediyorum. sürekli tatsızlık çıkaran aptal kız da olmak istemiyorum. kısacası böyle iğrenç ve belirsiz bir durum. napmalı?


edit: daha önceki ilişkilerimde böyle bir şey yaşamadım. en son görüştüğümüzde, bir hafta falan önce, telefonundan bir şey bakacaktım, elime aldım. eli ayağına dolandı. bildiğin endişelendi.

 
Ayrıl.


  • i was made for you  (19.06.16 19:44:27) 
Uzaktan ilişki yürütmeyin.


  • gozu acik sevisen yahudi  (19.06.16 19:44:45) 
Böyle düşünceler varsa muhtemelen haklısındır. Durduk yere normal bi insanın aklına gelmez bunlar. Ama daha önceki ilişkilerinde de kıskançlık/şüphe/paranoya yaşadıysan büyük ihtimal sorun sende, fazla sıkma çocuğu.


  • komsu komsunun nickine muhtactir  (19.06.16 19:44:54) 
hayatina dahil etmemesi suphe uyandirici. bence konusmaniz lazim birbirinizle. kafandaki bu supheleri ona soyle.


  • charlotte blanc  (19.06.16 19:45:47) 
paranoyak değilsin. bu kuşku içine her ilişkinde düşse karakterim bu derdin. ama bi gariplik var. sen de farkındasın. bence yol yakınken finito.


  • lost aci soyler  (19.06.16 19:46:51) 
Rahatla biraz, yapacağı varsa sen takip etsen de yapar. İpleri tamamıyla eline almaya çalışırsan sen yıpranırsın. Bu arada güvenme zaten, erkek arkadaşın da dahil kimseye sonsuz güven besleme. Ama bunu kafaya takma da. İnsanların çok büyük bir çoğunluğu pislik ve onlardan her şey beklenir.


  • köstebek kurabiye  (19.06.16 19:57:12) 
kesin bir b.klar yiyor, nasıl arada alnında falan kaşıntı oluyor mu:)))


  • mrthany  (19.06.16 20:00:19) 
Şüphe tıpkı bir kurt gibidir, bir kere musallat oldu mu insanı içten içe kemirir. Hele ki mesele sadakatse insanı yer bitirir.


  • gilbeys  (19.06.16 20:07:39) 
gilbeys+1
bir daha hicbir zaman guvenemezsin bence, yol yakinken dön, kendine yazik etme.

  • equine  (19.06.16 20:11:02) 
Bi kere soru işareti oluşmuş sende. Farklı şehirlerde olmanız durumu daha da zorlaştırıyor. Sen endişelerini belli edip o bi şey yapmıyorsa seni kaybetmekten korkmuyor gibi geldi bana. Kendini yıpratma.


  • boreas  (19.06.16 20:24:02) 
Telefonu eline aldiginda eli ayagina dolastiysa hic uzatma. Arkandan is ceviriyor, net.


  • halitkin  (19.06.16 21:19:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.