[]

Kına gecemde nasıl bir elbise giyeyim?

Ağustos'ta kına gecem var, deniz kenarında bir restoranda olacak. Artık elbise bakmaya başlamak istiyorum. Ben kısa modelleri seviyorum ama birkaç kişi uzun elbise giy, daha şık olur, zaten gelen herkes kısa giyecek vs dedi. Ne tarz giyeyim? Siz ne giydiniz?
Şimdiden teşekkürler efendim:)



 
Bence içinden ne geliyorsa onu giy. Ben günlük uzun elbiseleri seviyorum ama abiye uzun elbise giyemiyorum mesela. Yakismiyormus gibi geliyor. Sade ve içinde kendimi iyi hissettiğim elbiseleri tercih ediyorum. Sanırım burada kilit olan nokta da içinde kendini iyi hissetmek.

Bir de uzun elbise giyen birileri de mutlaka olacaktır.

Asıl şey söylemeye geldim. Bindallı denilen kına elbiselerinden giyecek misin? Çok abartılı olanları değil de sade olanları pek otantik ve hoş bence. En azindan kına yakilirken giysen sevimli olur sanki :)
  • fraise  (19.06.16 15:47:17 ~ 15:57:43) 
@Fraise, evet evet giyeceğim, sadece kına yakılırken, gerçi onu da nereden alacağımı bilmiyorum ama, eminönü tarafını gezeceğim sanırım, çok da para vermek istemiyorum:)

Benim de içinde iyi hissettiğim elbiseler kısa ve sade olanlar. Ama gelinliğim de çok sade bir model, en azından kına elbisesini biraz daha gösterişli seçip annemi falan sevindirsem mi diyorum? (Kendisi gelinliğim sade oldu diye bayağı üzüldü:p)

İkilemde kaldım. Bir de uzun süredir kına gecesine gitmedim. İnsanlar neler giyiyor bilmiyorum hiç:p
  • peggy  (19.06.16 16:06:05 ~ 16:07:25) 
bence çiçekli, uzun ve uçuşan bi elbise giy.
mutluluklar..

  • lost aci soyler  (19.06.16 16:45:09) 
Bence de agir abiyelerdense cicekli cici kiyafetler daha guzel oliyor.


  • chitosan  (19.06.16 18:31:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.