[]

Bakire Olmayan Bir Kız ile Neden Evlilik Düşünülmez?

Görüştüğüm çok hoş bir kız vardı, bana geldi beni sevecek kişi geçmişimi sorgulayıp yargılamamalı falan diyince içimden acaba demiştim.

sonra uzun bir ilişkiden çıktığını falan öğrendim. onunla bişiler yaşadığını ama oldu bitti, hissetmedim bile falan dedi.

dedim tamam sevmiş bişiler yaşamış sen de bakir değilsin deniz dedim içimden ama sonra o ilişkisinden sonra birkaç tane daha 6-7
aylık ilişkileri olmuş ve 1 erkek ile değil 3 farklı erkekle yatmış. bana hep söylediği çok uzatmadım bu hatayı oldu bitti falan.

*sayısıda bi gece karambole erotik muhabbet yaptığımız zaman kendisi ağzından kaçırdı. işte bi erotik konu hakkında konuşuyorduk, ya dedi benim o kadar çok tecrübem yok falan derken söyledi işte.

ve bu bir kız öğretmen ve ben bundan çok hoşlanıyorum ama o anlattıkça sinirlerim bozulmaya başladı. bi yanım yuh amk siktir et kızı gitsin diyor, bi yanım ondan çok hoşlanıyor evlen gitsin diyor.

durduk yere canım sıkıldı.

 
keşke anlattırmasaydın. bir de üçte bir kuralı vardır. yani o 3 kişi değil 9 kişidir aslında :)
bi daha aklında olsun geçmişinizi kurcalamayın.

edit: bu :) işareti ne anlama geliyor gençler bi araştırın. mal mal diyalektik kasmayın ondan sonra. tam andonsunuz yemin ederim.
  • cekilmis gayfe  (19.06.16 12:24:49 ~ 13:22:12) 
Öğretmenin hormonu yok mu asdffghjj

Senin de ilişkin olduysa kafaya takacak bir şey yok, sen ne yaptıysan o da onu yapmış. Yok benim sadık yarim sağ elim diyorsan kolay bir durum değil, hele sayıyı falan bilmek tam saçmalık. Bir sonraki ilişkinde lüzumsuz detayları öğrenmemek konusunda tecrübe kazanmış olursun..
  • nrmnm  (19.06.16 12:26:27) 
Çeteleyi öğrenince ne olacağını düşünüyordun ki? Sayının ahlaki değere etkisi pek yok.


  • hasmetizm 2046  (19.06.16 12:34:34) 
Bence bunu düşünmeyin. Erkek arkadaşımın birileriyle birlikte olmuş olma düşüncesi beni de çok rahatsız ediyor ama yuzeysel bir şekilde,ki böyle olmalı. İşin özü bu olmamalı. Yaşanmış bitmiş.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (19.06.16 12:48:23) 
sevişenden değil sevişmeyenden kork (illa ki birinden korkacaksan). sevişenin gözü dışarıda olmaz, seni sevmiştir, seni tercih etmiştir. diğeri merak eder, denemek ister, aldatmaya daha yatkındır doğal olarak, tecrübesiz olduğu için.

herkes sevdiği insanın geçmişini dinleyince rahatsızlık duyar (onu başkalarıyla paylaşmak istemediğinden), çünkü gözünün önüne getirebilirsin elinde olmadan. sevişmenin doğal bi şey olduğunu kabul edip bununla yaşaman lazım. 3 erkek de yüksek bir sayı değil bana sorarsan (3 değil 30 olsa yine sana hak vermezdim, ama bir "kaşarlık" durumu da yok yani) tek gecelik ilişkiler de yaşamamış anladığım kadarıyla, tanıdığı, bir şeyler hissettiği insanlarla birlikte olmuş. (tek gecelik ilişki yaşasa ondan da sana ne zaten, o da olabilir, isteyen yaşar).

yargılamanın nedeni belki yarın öbür gün beni bırakır gider mi, ben onu mutlu eder miyim gibi korkularını gizlemek için zihninin sana oynadığı bir oyundur.

evlilik için kriterler çok farklı olmalı. evlilik bir hayatı paylaşmak demek. karşındakinin kaç kişiyle yatıp yatmadığı öncelik sırasında çok sonlarda geliyor. hayatı paylaşıyorsun hayatı. ev arkadaşı oluyorsun en basitinden, öyle düşün.

@cekilmis gayfe'nin dediği kural da abazan ergenlik filmi american pie uydurması bir şey; 3'se 3'tür yani, sıfır mı desin 3'ten fazla değil diye. çok manasız.

edit: parantezdekileri sonradan ekledim, eksik kalmıştı.
  • whimsical  (19.06.16 12:49:37 ~ 13:11:55) 
sen de bakir değilsin deniz dedim!den sonrasını okumadım

yazık kıza+1
  • haydudd  (19.06.16 12:57:49) 
zaten bu zihniyetle sen o kızla evlilik hiç düşünme, yazık kızın hayatını mahvetme.


  • medusa  (19.06.16 12:58:08) 
evlenme sen. pazardan elma armut al onun yerine. seçtirmeyen tezgahtan al yalnız ellenmemiş olsun. hadi kendin hiçkimse ile beraber olmamış olsan yine bir derece mantıklı bulabilirim bu isteğini, yine de saçma ya.. karşındaki insanın geçmişte birilerine karşı sevgi duyması, onu doğru insan sanması birer hata damga etiket olamaz ya olmamalı. sen ne sanıyorsun kendini? erkek olduğun için ne üstünüğün ve "bakire isteme" hakkın olduğunu sanıyorsun? cidden mantıklı bir tane sebep söyle , ben şuyum bu yüzden bunu isteme hakkına sahibim de. değil 3 50. dünya ülkesi yemin ederim mk ya..

cekilmisin aklına da uyma bence, herif 40ına gelmiş hala vizyon 3x3 yazık lan bi de allahla konuşuyorum ama dün gece meyhaneden çıktım kafasında. insanda biraz tutar olur. tamam herkes hissettiği dini yaşasın mk da din bu değil ya. en güzel din ahlaktır. eşitliktir. sen bu zihniyetle öyle bi insanla mutlu olmayı hak etmiyorsun zaten sktiret.
  • shotgunwoman  (19.06.16 13:00:16) 
:) üçte bir kuralı aynen.
3 dediyse 9 kişidir o.

  • Alt4y  (19.06.16 13:00:34) 
ya sen haklısın bence ama buraya sorulacak soru değil bu. mesela ben biraz eski kafayımdır sevdiğimin ilki olmamı isterdim -ama öyle olmasa vazgeçmezdim.- sadece içimde bi burukluk olurdu. buradaki insanlar o burukluğu anlayamaz.


  • freetakilir  (19.06.16 13:01:29) 
shotgunwoman +1

sen bu kafayla yalnızca o kızın değil mümkünse hiçbir dişinin hayatına girme. oksijen israfından başka bir şey değilsin.
  • köstebek kurabiye  (19.06.16 13:04:06) 
Ne evlenmesi afedersin hemen?

Bununcevabini ancak kizla uzun sure bir iliski yasayarak kendin cevap verebilirsin. Sevgili oldugunda belki aklina gelmeyecek bu deneyimleri, ya da gercekten dert edeceksin ve ayrilmak isteyeceksin, belki ayrilma sebebin bunun yerine bambaska bir sey olacak ve simdi bos yere kafani yormus olacaksin.

Sonuc:

kizla evlenmek icin birlikte olmuyorsun; cekici bulup, iyi anlasip, vakit gecirmek istedigin icin birlikte oluyorsun. Bu surede de duygu ve dusuncelerinin aldigi sekle gore iliskiye yon veriyorsun. Boyle, troll yuvasi, yas ortalamasi 21-22 olan bir sitede yazilanlara bakip, koru korune hayatini yonlendirmiyorsun.


"Pazardan elma secer gibi kiz seciyorsun kahrol o zaman" mantigi da cok sacma. Siz karsi cinsinizi begenmek icin nelerine dikkat ediyorsunuz, bir dusunun. Boyu, kilosu, tipi, fizigi, yuz sekli, geliri, kariyeri, diksiyonu, yabanci dil bilgisi, ten uyumu vs. vs. @denizaya nin da kriteri de bu demek, yadirganacak bir sey goremiyorum.( her ne kadar bu benim kriterim olmasa da) aslinda iliskilerin temeli de budur, kendi niteliklerinle, tercih ettigin niteliklerdeki bir karsi cinsle birlikte olabilmek; yani aslinda tam da pazardan elma secmek seklinde yapilir bu.

www.youtube.com
  • scars dont fade  (19.06.16 13:08:19 ~ 13:15:54) 
Kadinlarin partner sayisini oldugundan daha az soylemeleri de arastirmayla kanitlanmis bir gercek:

www.returnofkings.com

Bunun sebeplerinden biri de, 1st world ulkelerinde bile ataerkil sosyal kimligin hala egemen olup, bu toplumsal gorus/baski yuzunden, partner sayilari arttikca kendilerini daha "slutty" hissetmeleriymis .

Sahsi gorusum, kadin isterse 100 kisiyle birlikte olur, bu benim sorunum olmamali. Ama senin sorunun ise senin tercihinin de bu yonde olmasinda bir sakinca yok. Ozgur secimin.
  • scars dont fade  (19.06.16 13:22:30 ~ 13:35:28) 
Bu tarz düşünceleriniz varsa sizin gibi düşünen biriyle olmalısınız. Burda istediğimiz kadar anlatalım yok ahlak bekaretle ilgili değil, yok zarın delinmesi dışında her şeyi yaşayıp yalan söylese daha mı iyi diye. Bugün olmazsa yarın muhakkak takarsınız bu konuya. Kendinizide onuda boğmayın boşuna.

Ama kızın tavrıda doğru değil. Şöyle ki; seçimlerinin arkasında sapasağlam durabilse, ya hataydı falan filan demese, siz bunu sorgulayacak alanı bulamazdınız. Kendini savunmaya ve haklı çıkarmaya çalışmayacak. Bu topa hiç girmeyecek, paşam bi sürü bakire var hadi yürü onlara diyecek.
  • Phoebe  (19.06.16 13:23:23) 
Bana diyecek bir şey bırakmamışsınız, güzel linç olmuş. Duyuru ahalisini tebrik ediyorum.

En çok da phoebe'ye katılıyorum.
  • yirmisantim  (19.06.16 13:28:45) 
daha ne olsun. kız yol geçen hanına dönmüş. hala yok bi şey hissetmedim yok pişmanım sanki tecavüze uğradı. aynı yalanlar. inim inim inledi çarşafı ısırdı. aklına bunları getir. boşver. başka kız mı yok.


  • kelepir  (19.06.16 13:33:14) 
geçmiş ilişkilerine hata diyen kızın kendisi hatadır.

kızın geçmişine takan erkek de komple yine kendisi hatalı üretimdir.

dolayısıyla ikinizden bir halt olmaz.
  • elestirman  (19.06.16 13:49:39) 
o seninle evlenmeyi düşünüyor mu? bunları anlattıysa seninle evlilik gibi bir düşüncesi yoktur.


  • kiss my irish ass  (19.06.16 13:51:01) 
Mars'ta yaşayacak gönüllüler aranıyor falan filan.


  • stratejisizsiniz  (19.06.16 14:20:08) 
Başlıkta yazdığın gibi bir gerçeklik söz konusu değil kardeş onu sadece senin gibi sırf erkek olduğu için kendini kadından üstün gören ataerkil zihniyete sahip tipik Türk erkeği yapıyor. Yoksa dünyanın yarıdan fazlası ilk deneyimini 15 yaşında yaşamış kadınlarla evleniyor hem onla bunla yat kalk ciddi düşünmediğin zaman Canın evlenmek isteyince bakire kız isterim. Yok ya. Kız da ayrı şuursuz hata falan diyor. Yeminle size dikilmiş müstahak. Bu arada belli bir yaşta bakire kadın yok. Ya arkadan çalışmış ya da diktirmiş denk gelecek sana da bakirenin derse de bunu da kafana iyice sok


  • limoncello  (19.06.16 14:28:41) 
Bakire olan birisi ise belki anal, oral her şeyi yaptı, veya kızlık zarını diktirdi, nereden bileceksin?
Kız dürüstçe söylemiş, rahatsız olman normal ama hiç bilmemenden daha iyidir.
Birlikte bir ömür geçireceğinin birinin sahip olduğu ufacık zar, karakterinden, kişiliğinden, zekasından daha önemliyse başka bir şey demek istemiyorum:(
  • peggy  (19.06.16 14:33:03) 
Bir de kadınları elma seçer gibi bakire bakire değil gibi kategorilere ayırmayın yeminle ifrit oluyorum yazıktır günahtır. Kadın da insan onun da ihtiyaçları arzuları ve dürtüleri var ve belli bir yaştaki kadının bakire olmaması normaldir bakire olması değil. Senin mantığa göre en namuslu kadın vajinismus hastası kadın baksana istese bile ilişkiye giremez adghdsh


  • limoncello  (19.06.16 14:35:51) 
önemli olan dürüstlükse gidip genelevden alalım o zaman onlar da dürüst. önemli olan daha önce verip vermemesi. kriter bu.


  • kelepir  (19.06.16 14:39:15) 
E sen de bir şeyler yaşamışsın neyin tatavasi bu? İçimdeki burukluğu burdakiler anlayamaz yazmış biri de, sizin ortadoğulu arabesk romantizminizi yesinler lan alansbsns. Allah in çarıklı yobazları, sizin neyinize ilişki yasamak, aşk meşk. Oturun evinizde ananızın köyden başı önünde kız bulmasını bekleyin. Sonra evlenince "türk kızı odun gibi yatıyor" diye paralı sekse koşarsınız. Genlerinizde var.


  • piremses  (19.06.16 14:43:35) 
@kelepir troll troll konuşma para karşılığı meslek olarak cinsel ilişkiye girmekle kişinin hür iradesiyle sevgilisiyle ya da hoşlandığı biriyle birlikte olması bir mi


  • limoncello  (19.06.16 14:44:19) 
aslında gerçek şu ki bir erkek sevdiği kızın daha önce birisine verecek kadar çok sevmesini kaldıramaz. o açıdan bakınca eskortların sevmeden birlikte olması daha önemsiz oluyor. para alıp almaması bu denklemde bir değişken değil.


  • kelepir  (19.06.16 14:52:43) 
Her kadının deli gibi aşık olup da mı seviştîğini sanıyorsunuz. Ha çok sevmiştim alkollüydüm hataydı hiç bi şey anlamadım gibi saçma sapan suç işlemiş gibi konuşanlara ben de uyuz oluyorum o ayrı. Kısa zaman önce Türk kadınlarının çoğu ezik diye soru sormuştum da topa tutulmuştum. Bu kız da o ezikliğin kanıtı işte


  • limoncello  (19.06.16 14:58:44) 
"verecek kadar çok sevmek" mi?

temel ihtiyaç yahu cinsellik. yemek, içmek gibi. bizlere toplumun belirlediği ahlak öğretiyor önüne gelenle yatmamayı, seçici davranmayı yahut evlenene kadar beklemeyi. hepsi de farklı seviyelerde ahlak. insan doğal ortamında çok sevdiği için sevişiyor filan mı sanıyorsun, çok komik. mağaradaki adamın/kadının giyinmek, ortalıkta sevişmemek gibi bir kaygısı mı vardı; çok sevdiğinden mi yatıyordu diğeriyle.

hayvanlar da zaten sokak ortasında çok sevdiğinden çiftleşiyor.

ne acayip kafalar ya.

bir kadını ya da bir erkeği başka birinden çocuk yapacak kadar sevdiği vakit kıskanın, sevişmek bu kadar ciddiye alınacak bir şey değil.

patolojik vaka bizim ülkenin erkeklerinin çoğunluğu.
  • whimsical  (19.06.16 14:58:46) 
Kızların birine "vermesi" için çok seviyor olması falan gerekmez. Erkekler bu işe nasıl "ihtiyaç" olarak bakıyorsa, kadınlar için de ihtiyaçtır. Doğanın gereği, bütün hayvanlar gibi insanın da sahip olduğu bir dürtüdür cinsellik. Saçma sapana mantalitenizle tespit kasmaya uğraşmayın.


  • peggy  (19.06.16 15:01:20) 
sen daha önce birisiyle birlikte oldun mu? olmadıysan tamam dert edebilirsin de, sen birisiyle olduysan neden dert ediyorsun bunu?

erkeğim
  • metalika  (19.06.16 15:39:46) 
@denizaya, bu soruyu buraya sormakla yanlış yapmışsın. çünkü bu mevzu her açıldığında buralar karışıyor ve yüzlerce klişe argüman söyleniyor. hiç değişmiyor.

ayrıca, kadınlar karşısındaki insanı çok masumca şeylerle değerlendiriyormuşcasına tutup da bakireliğe önem veren kişilere hakaretlerde bulunmaları yanlış.

senin kriterlerin doğru, onunki yanlış? hadi ordan.

ayrıca, "önemli olan dürüstlükse gidip genelevden alalım o zaman onlar da dürüst. " @kelepir'in bu yorumuna +10000000
  • dead and broken  (19.06.16 15:46:58) 
Tamam o zaman yalan söyleyin diktirin kızlar analdan anala koşun emmediğiniz s.k kalmasın nasıl olsa bakireyim diye kandırırsınız bi sünepeyi. Ya yazmıyım yazmıyım diyorum ama kendi genelevden çıkmayan herifler kadınların sevişmesini kendi genelev maceralarıyla bir tutuyor vay amk


  • limoncello  (19.06.16 15:54:33) 
Bu arada kadınlar kulübüne sorsan beklediğin cevapları alabilirdin burası yanlış platform


  • limoncello  (19.06.16 15:55:40) 
@limoncello, o yorum, hangi akışa göre verilmiş tekrar bir oku istersen.

bakire olmayan kız dürüsttür, bakireler dürüst değildir anlamına gelen kaç tane cümle var yukarda.

"bakire değil mi? haa, çok dürüst o zaman yahu. bakireler zaten hep anal/oral takılıyor." bu nasıl savunma biçimi.

bunun üzerine @kelepir söylemiş bunu ve diğerlerinin mantık çerçevesinde çok da mantıklı.

aman ya, kim ne düşünürse düşünsün, yalnız şunu unutmayın, siz bir insanın "ben karşımdakinin bakire olup olmamasıyla ilgilenirim" düşüncesine saygı duymayıp, ona "ortadoğulu, çomar" diyorsanız, kusura bakmayın da siz de en az onun kadar "ortadoğulu, çomar"sınız. herkes, her konuda sizin gibi düşünsün istiyorsunuz. düşünün bakalım bu zihniyet size kimi hatırlattı :)
  • dead and broken  (19.06.16 16:03:59) 
ha, @denizaya'ya konu ile ilgili hiç yorum yapmadım, onu yapayım.

bakir değilsen, senin de bunu yargılama hakkın olduğunu düşünmüyorum. kurcalamamak en iyisi. seviyorsan seviyorsundur, bunun önünde herhangi bir engel olamaz. ha ben bakire istiyordum diyorsan da, kendin bakir kalacaktın. her şey karşılıklı olacaktı yani.
  • dead and broken  (19.06.16 16:11:10) 
Uc kişi ile aynı anda mı yatmış?


  • thewizardofearthsea  (19.06.16 16:13:41) 
Bende soğuyorum hele at hırsızı tiplerle sevgili olup bu eve alınmayacak tipi içine alıdığı aklıma gelince bende bu kızla eğlenir geçerim diyorum.


  • mrthany  (19.06.16 16:22:02) 
buraya başlık açıp yardım isteyecek kadar seksten yoksun, seksi ilahlaştıran, sevişmeyi dünya sorunu halinee getiren ilkelliğinizi okudukça etrafımda sizler gibi insan olmadığı için dua ediyorum. umarım, umarım o kızla bi geleceğiniz olmaz da herhangi bir kavgada, küçücük tartışmada anlamsızca geçmişinin yüzüne vurulacağı günler yaşamaktan kurtulur o kız.


  • lost aci soyler  (19.06.16 16:39:11) 
cok sacma seyler yazılmıs misal sevişenden korkma sevişmeyenden kork merak eder seni aldatır en saçmalarından biri, zaten kız sevişmese merak etse onunla dener heralde sokaktan sucu çevirmez, ki bunun sıkıntı olacagını da sanmıyorum?

bence evlenme, cunku bunu aşan genişlikte bir adam değilsin, her zaman seni mutsuz edecek.
madem kız da bu kadar rahat bir sürü kişiyle beraber olmus kendi gibi bir adamla evlensın, hassasiyeti olan biriyle degıl.

he ama sen bi kız bulursun kimsenin eli eline degmemiş o da seni bakir degilsin diye istemez ona da saygı duycaksın
  • hopp  (19.06.16 16:41:47) 
bir de son olarak duyuruda bu gibi sorulara cevap verenler hep karsıt fikirliler oluyor, yoksa yüzlerce adam var ama cogu yazmaz bişey oysa sorarsan bakire kızla evlenmek isterler, ama yazanlara bakarsan hep aynı baslıklara aynı seyı yazanlar. o yüzden ben de dahil kimseyi ciddiye alma seni tanıyan bırıleryle konus


  • hopp  (19.06.16 16:45:01) 
bir kadinin cok fazla erkekle birlikte olmasi dunyanin her yerinde kotu karsilaniyor. slut is slut wherever you go.

ne kendinizi kaptirin ne cok ne az deger verin; iste o zaman, bu tarz seyler umrunda olmaz.

valla suana kadar tecrubelerimden konusayim, kadinlara gore tum eski iliskiler hatadir, hic zev almamislardir, bir defa olmustur..."senin bedenin senin kararin".

amann evlenmeyin olsun bitsin..evlilikte ne var, bok mu var. kendi sorunlulugun yetmiyor, bir de baskasinin ki cikacak. ananiza soyleyin, o bulsun. sizin, bizim bulduklarimizdan daha hayirli oldugunu dusunuyorum.
  • ubi dubium ibi libertas  (19.06.16 16:51:59) 
Bu arada kız zaten uzun süreli ilişki yaşamış diyorsun tek gecelik de değil yani ee napsın bu kız tek gecelik de yaşayabilir senle ilişkide olup birlikte olmasa baskı yaparsın Kezban dersin bu kızlar sizin sikinizin keyfine göre hareket edemez ki kadınlara yalan söylemekten ya da diktirmekten başka çare bırakmıyorsunuz. Kadının çok erkekle birlikte olması dünyanın her yerinde... diye cinsiyetçilik yapmaya gerek yok. Avrupa'da Amerika'da 20 yaşında bakire görseler dalga geçerler ayrıca 3 çok bi rakam da değil. Ayrıca benim lafım özellikle kendi her haltı yiyip canı evlenmek isteyince el değmemiş mal arayan kadınları ezen eziklere


  • limoncello  (19.06.16 17:02:25) 
neyi ararsan onu bulursun.
eger sen beraber oldugun kadina hep bu dusuncelerle yaklasiyorsan senin de gecmisin temiz degildir o kadar?
Kendi gecmisin temiz degilken nasil karsindaki insanda bunun yargilamasini yapabilirsin?

Sen kimsin ? Evet dogru
Kimsenin kimseyi kandirmaya hakki yok.
ama su var.
Cidden bu ulkede kadin olmak zor.
durust bir kadin olmak daha da zor.
bazen ben de kendime soruyorum onu bunu kandirsam daha mi degerli olurum diye ?
Ama sonra bos ver diyorum. onlari avlayanlar zaten var.
su basligi okumak cidden aci vericiydi. yazik ya.
  • lithu  (19.06.16 17:20:26) 
@prince kardeşim fazla porno zehirlenmesi yaşamışsın belli sekse ve cinselliğe bakışın porno seviyesinden ibaret yaşın da küçük belli 30lu yaşlarda görüşelim. Bu arada sen bu dediklerini elalemin kızına yapıcan sonra senin müstakbel eşine bacına vs yapılınca çok ayıp. Bakire istiyorsan sen de uçkuruna sahip çık kadının midesi seni nasıl kaldıracak kimbilir hangi hastalıklı kadınlarla escırtlarla vs oluyorsunuz
@antikadimag katılıyorum mesele bekaret değil seçici olmak yoksa önüne gelenle birlikte olan kadın da erkek de hastalık taşıma riski var ama zaten kadınlar erkeklere göre çok daha seçici

  • limoncello  (19.06.16 17:25:03) 
işin din ile alakası yok.
din ile alakası var diyenin aklına tüküreyim.

  • Alt4y  (19.06.16 17:48:03) 
daha en başta başlığın kendisi doğru bir önerme içermiyor: "Bakire Olmayan Bir Kız ile Neden Evlilik Düşünülmez?"

neden düşünülmez'i bilmiyorum. "neden düşünülmesin" kısmındayım.
  • matrix  (19.06.16 18:19:00) 
Sen evlilik kafasına girme daha.


  • arnold schwarzeneger  (20.06.16 09:17:57) 
atalay filiz de dürüst yakalanınca itiraf etti nasıl öldürdüğünü yalan söylebilirdi.


  • kelepir  (20.06.16 10:43:19) 
Bakire olmayan kızlar değil de, piyasada kısa/uzun süreli bir çok ilişki yaşayıp, hepsiyle de sevişen kızlar var. Bunlar duygusal anlamda param parça olmuş durumdalar.
Senin örneğinde 9-10 kişiyle ilişki yaşamış, hatta biri uzun süreli bir ilişki olan biriyle sağlıklı ilişki kurmak son derece zor. Hiç bir şey hissetmedim, sevmiyorum işleri de yalan. Kadınlar kolay kolay unutamazlar bu ilişkileri.

  • kartallar yuksek ucar  (20.06.16 11:01:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.