[]

Dövme Süreci.

Bünyeden bünyeye değişir elbet ama genelde yaraları öyle uzun süre kalan biri değilim. Yapılması gerekenleri harfiyen yaptığımda 1 hafta içinde tatile çıkacak durumda olabilir miyim çok tereddütte kaldım.

Detaylar:
Dövme öyle çok yoğun bir şey değil, ince basit bir model.
Gün yüzü gören bir yerde olmayacak hep tişört kapatacak.
Tatil de deniz tatili değil dinlenme tatili olacak bu yüzden denize ve güneşe maruz kalmayacak ama benim derdim ağrısı sızısı geçsin rahat edeyim aklım onda kalmasın.

Bir de canım yanacak diye bayağı tedirginim, bu anlamda özellikle bana güven veren bir sanatçı buldum ki tarihlerin çakışmasının sebebi de kendisinin uygun olduğu zamanla benim uygun olduğum zamanın sonucu oldu.
ilk konuşmamızda bu konuda da moral verdi ama ben hala çok takıyorum.

Bana biraz moral biraz cesaret lazım yani yardım eder misiniz acaba?

Teşekkürler.

 
Kızgın kumda yürümek gibi düşün acısını. Makinayı her çektiğimde rahatlıyorsun tabi, arada bişeyler sürüyorlar, denize girmiş gibi oluyorsun. İki üç gün güneş yanığı gibi hafif sızısı olabilir. O kadar yoğun değil ama. Bol bol krem sürünce bi haftada düzeliyor zaten. Biz gene de iki hafta krem sürüyoruz


  • hasmetizm 2046  (18.06.16 18:05:56) 
ya acısı katlanılmayacak bir acı değil. kemiğin üstüne geldiği yerler acıyor biraz onun dışında rahat. bu anlattığın koşullarda ise yaptır. ama sonrasında 1-2 gün yıkanamıyosun.


  • shotgunwoman  (18.06.16 18:41:31) 
yaptırırken acımıştı, ama 1-2 gün sonra hiçbir şey hissetmedim bile. küçük bir dövmeyse sıkıntı olmaz.


  • ambrosia  (18.06.16 18:55:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.