[]

dolgu diye gidip kanal yapılan dişiniz oldu mu?

bir dişe ne zaman kanal yapılıyor? durduk yere ağrımaya başladığı zaman mı? normal bir çürük için dolgu amacıyla gittiğinizde buna kanal lazım dedikleri oldu mu?




 
oldu


  • tosunpasa  (18.06.16 16:56:41) 
çürük köklere kadar ilerlediyse macburen kanal yapmak durumundalar.


  • tendra van case  (18.06.16 16:59:06) 
Pulpa dolguyla düzelmeyecek şekilde zarar gördüyse öldüyse falan kanal yapılıyor, bunu sen ben anlamayız tabii biz dolgu diye gideriz doktor "Bu dolguyla adam olmaz" der kanal yapar.


  • angelus  (18.06.16 17:01:01) 
kanal nasıl oluyor peki ağrılı mı?kanal yaptıran var mı aranızda?


  • mungojerry  (18.06.16 17:39:44) 
Uyuşturuyorlar niye ağrılı olsun.


  • angelus  (18.06.16 17:41:28) 
Daha bugün iki tane kanal ile dolgu yaptırdım hiç acımıyor. sadece uyuşuyor bir kaç saat


  • kediyiyenpiskopatfareyimben  (18.06.16 18:55:10) 
oldu kanal tedavisi çürük köklere ulaştığında yapılıyor bildiğim kadarı ile
uyuşturup diş kökündeki sinirleri alıyor hekim.
uyuşturduğu için acı az oluyor.
  • basond  (19.06.16 10:56:09) 
Ahan da, daha yeni oldu. Dolgu diye de gitmedim. 'Benim diş etim sızlıyor hafiften' diye gittim. Bu arada en son 6 yaşında gitmiştim, çürük olabileceği aklıma bile gelmemişti. Doktor 'İçten çürümüş, çürüğü yeni dışa vurmuş. Buna dolgu yapalım' dedi. Peşinden dolguya gittim, 'Aboovvv, bu ne biçim olmuş. İçeride devamı çıktı bunun, kanal yapcağız' deyip geçici dolgu ile gönderdi. Şu anda ağzımdaki geçici, tırtıklı, yarı oyuk dolguyla oynuyorum dilimle. Yarın kanal olacak.

Diş kurtarılabilecek gibi ise dolgu yapıyorlar. Sinirler minirler iptal olmuş, artık oya oya diş kalmamışsa dolgu yapıyorlar anladığım kadarı ile
  • aychovsky  (19.06.16 11:09:45 ~ 11:10:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.