[]

duyurunun doktorları gelin

çarşamba gecesi yüksek ateş ile yataklara düştüm.

semptomlar;
vücut ağrısı (bacaklar özellikle)
ateş
boğaz ağrısı
baş ağrısı
şiş bademcik

perşembe sabah hemen doktora gittim antibiyotik yazdı gönderdi. 1000 mg amoklavin. parol al dedi ağrı kesici olarak bir de yutkunma kolaylaşsın diye gargara verdi.

şimdi cumartesi günü

soğuk terleme
baş ağrısı
şiş bademcik

kaldı.

tekrar gideyim mi doktora? antibiyotiği bitene kadar alacak mıyım?

 
GELDİM
bitene kadar alın. daha üç gün olmuş, geçmemesi normal. dinlenmenize bakın haftasonu. bol sıvı tüketin. ne çok sıcak ne çok soğuk.

  • dr cucu  (18.06.16 15:52:43 ~ 15:54:53) 
doktor değilim ama aynı konudan çok kez yatağa düşmüşümdür. bol bol dinlen hafta sonu hiç dışarı çıkma, terlersen hemen üstünü değiş, bol bol su iç, yemekleri ihmal etme ilaçlarını al amoklavin kuvvetli bir ilaçtır bir kaç güne geçer. geçmezse çarşamba gibi bir daha doktora git iğne versin (Bence)


  • kediyiyenpiskopatfareyimben  (18.06.16 18:58:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.