[]

instagram polaroid çıktı alma

Rusya gittiğimde instagram atm diye makineler gördüm, bankamatik in biraz küçüğü , istediğiniz hesaba girip parayı verip 5cm*7cm ebatlarında fotoğrafınızı alıyorsunuz.

bunu Türkiye ye getirmek istiyorum, nasıl yapabiliriz. gördüğüm kadarıyla rusya kendi markasını kurup makinayı koyabiliyor. burda da ekipmanı kurup kendimiz yapabilir mıyız , instagram dan mı izin almak gerekir , nedir fikriniz ?

detay için boft.io

 
bunu yapmak basittir bi bilgisayar koyacaksın ve sadece instagrama girmeye ayarlayacaksın (atmler nasıl sadece atm programına ayarlıysa) içine bide fotokopi makinesi atarsın hatta 5x7ye özel makineler bile olabilir. millet girer yazdırır. hatta 1 lira gibi küçük paralarda alabilirsin. parayı atan login olur ve 1 fotoğraf çıkarma hakkı olur mesela.

izin sanmıyorum ama bahsetseniz iyi olur. sonuçta kullanıcı gelecek keyfine göre girecek. onlara ne? bide madde madde yazarsınız kuralları giren bunları bunları kabul eder diye tamam

diğer bir konu, bunu çalarlar. bizim duraktaki ego ekranlarını bile çalıyorlar bunu gümletirler 2. gün yani. ben enerji sektöründe çalışıyorum bizim güneş panellerini de çalıyorlar. sokakta elektronik ne varsa götürüyorlar hocam.
  • freetakilir  (18.06.16 14:02:14 ~ 14:05:10) 
sosyopix


  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (18.06.16 14:02:39) 
Instagramdan isim konusunda izin almaniz gerekir. bence diger platformlari da destekleyecek bir sey yapsaniz guzel olur. instagramin guzelligi boyutlarinin sabit olmasi. belki bu yuzden adamlar sadece instagram yapti. onun disinda instagramin api'ina erisebilmek icin kayit yaptirmaniz gerek ama basit isler bunlar www.instagram.com


  • oshamahue  (18.06.16 14:03:43) 
iyi fikir valla ben çok kullanırdım.


  • yue  (18.06.16 14:23:53) 
çok güzel fikir, ama sokakta değil de avm'de +1


  • ambrosia  (18.06.16 14:53:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.