[]

Amerika'da eğitim ve iş hakkında

Merhabalar, IU'de Siyaset Bilimi ve UA İlişkiler okudum. Yeni mezun oldum. 2 sene önce WAT yaptım. İngilizcem çok iyi seviyede değil grammer olarak. Ucundan Fransızca biliyorum.

Son sınıfta 3-4 ay devlet sınavlarına hazırlandım, kpss'ye girdim açıklanmasını bekliyorum diğer yandan. Ama her ders çalıştığımda ülkemde olan sorunlar ve mevcut durumlar karşısında, ben bu ülke için mi çalışacağım, bu insanlar için mi mücadele vereceğimin kavgasına düştüm. Yeri geldi canım ülkem güzel ülkem dedim, kültürümüz dedim ama her şey bir kenara en büyük motivasyonum ailem oldu, benim geleceğim onların geleceğiydi fakat daha dün olan Cihangir olayları, milli takım olayları beni tekrar tekrar bu kavgaya sürükledi. Biliyorum başımızdakiler belki 10 yıl sonra gidecek ama bir şekilde gidecekler biliyorum. Fakat bu insanımız malesef pek değişecek gibi durmuyor.

velhasıl kelam tekrardan belki kalıcı belki de gecici olarak yurtdışına, wat yaptığım ülkeye, Amerika'ya dönmek istiyorum.

fakat çevremde pek danışıp yardım alabileceğim insan yok bu konular hakkında. sizlerden amerika'da yapabileceğim staj programları, eğitim veya iş programları hakkında bilgi edinmek istiyorum. Bunlar neticesinde bu konuda hakkında bir şeyler yapıp en azından kafamda bazı soruların cevaplanmasını amaçlıyorum.

şimdiden teşekkürler düşünceleriniz için.

 
Para durumu ne? Çok paran yoksa ve ortalaman iyiyse tek seçenek İngilizceni düzeltip doktoraya başvurmak gibi görünüyor.


  • i was made for you  (18.06.16 13:34:23) 
@i was made for you, para durumum çok iyi değil, oraya gidip çalışıp para kazanabileceğim bir program olmalı. hiçbiri olmazsa en kötü gift shoplarda kaçak çalışırım. orada para kazanmadan karşılayamam.

ortalamam: 3.20
  • chess.is.my.life  (18.06.16 13:36:36 ~ 14:01:03) 
O zaman tek seçenek doktora dediğim gibi. Doktora programlarının çoğu burslu olduğu gibi üzerine para da veriyorlar. Onun için de ortalama lazım işte, umarım iyidir.


  • i was made for you  (18.06.16 13:50:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.