[]

isi teknolojiyle olan biri icin en iyi tablet, telefon, bilgisayar cozumu?

su an 27 inc monitore bagli del laptop, iphone ve ipad kullaniyorum. ucu de eskidi. tekrar bu ucu kadar isimi gorecek bir cozum ariyorum

ihtiyaclarim:
tablette: kitap okumak, arastirma yapmak, facetime, uzun yolculukta kullanmak.

telefonda: foto cekmek, kitap okumak, google'da biseylere bakmak, whatsapp

bilgisayarda: sosyal medyaya bakmak, design yapmak, harddiskime ulasmak, dizi izlemek, torrent'den biseyler indirmek.tutorial izlemek, notlar almak.

aklima soyle cozumler geldi.

cozum1:
tablet&laptop: microsoft surface
telefon: iphone

cozum2
tablet: ipad
telefon: samsung j7
laptop: dell

sizce?

edit: alttaki arkadas hakli. ayni yazmisim:) kaldirdim.

 
Abi bende mi hata var iki ve uc ayni mi


  • duptıs  (18.06.16 13:01:31) 
ilk çözüm en iyisi bence.

microsoft'un uygulamalarıyla zaten iphone ile surface %100 uyumlu çalışacaktır. e surface'ın manyak bir cihaz olduğu malum. iphone da öyle. kitap okuma mevzusunu düşünüyorum ama o da bir şekilde hallolur. kindle, kobo gibi uygulamalar iyi. olmadı ibooks'la oldurulur bir şeyler. facetime'ı da iphone'la halledersin. ya da surface'ta skype'a doğru kayarsın ki ben kendisinden manyak derecede memnunum.

hem üç cihazdan iyidir iki cihaz taşımak. kullanımı da daha kolay olacaktır.
  • avianthem  (18.06.16 13:35:13 ~ 13:37:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.