[]

dolgu yaptırırken acı çeken var mı?

ortaokulda iğne korkusuyla uyuşturmayıp matkapın altına yatmıştım. iğneden korkup matkapa sarılmak da ayrı bir salaklık ya neyse. acımıştı baya.

bir de lise sonda iken ön dişime dolgu yapılacaktı, kadın iğne vurdu. uyuşmadı. uyuşmadı dedim biraz yapalım acırsa ikinciyi yaparız dedi. (orospu)

ağlata ağlata oydu dişimi. hayatımda hissettiğim en büyük acıdır resmen gözümden yaş gelmişti. devletti bu.

var mı benden başka acı çeken? kime sorsam hiçbir şey hissetmedim falan diyor.

 
hissetmedim.


  • sutlu nescafe  (18.06.16 10:55:46) 
Doktora gittim dedim ki igne yapilinca ben bayiliyorum, baska yolu yok mu. O da var var sprey yapariz sunu bunu yapariz, sen gozunu kapa dedi. Ben kapadim. Sprey sikti, dokundu his var mi dedi, biraz dedim. Bi keskin aci hissettim. Sonra bi daha acidi. Simdi var mi dedi, yok dedim, gozumu actim. Igne yapmadiniz de mi dedim, yok yok dedi sonra guldu, yaptim tabi dedi, ben de tamam o zaman ben bayiliyorum dedim ve bayildim. Ayildigimda doktor, keske videoya cekseydik bilmem ne diye yariliyordu karsimda. Bence igne ol kurtul. Bayilmanin kafasi guzeldir bu arada.

Islemde sadece baski hissettim aci yoktu.
  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin_yine  (18.06.16 10:59:41) 
askerde yapmıştı bir tane çaylak asteğmen, herif bana "canın acırsa elini kaldır" demişti, o diş oyma şeysi ile oyarken elim yerine kendim masadan kalktım, bildiğin fena acı çektirmişti, ama dediğim gibi, asteğmen idi hekim, çömez herif.


  • devorgilla the gunslinger  (18.06.16 11:08:26) 
Hayatımda ilk defa dolgu yaptırdım üç gün önce, hiç bir şey hissetmedim. Sadece bol bol lama gibi tükürdüm. Bir de çıkışta arkadaşlarım söyledi, uyuşmaktan ağzımın sol tarafı çalışmıyormuş. Onu aynaya bakınca fark ettim. Ne zaman etkisine girdiğimi, ne zaman çıktığımı fark etmedim hiç.


  • aychovsky  (18.06.16 11:11:17 ~ 11:44:42) 
eskiden ablam da morfinsiz yaptırmış sanırım. o da söylemişti çok acıdı filan diye.

ben de yaptırdım geçen senelerde. acı çekmedim sadece işlemin verdiği rahatsızlık hissi vardı.

sen iyi doktora denk gelmemişsin.
  • elorelia  (18.06.16 11:16:39) 
çok acı çekiyorum aynı anlattığın gibi, ve bulabildiğim tek çözüm dişçiye gitmemek :(
iğne yapsalar da hissediyorum, psikolojiktir ehe mehe diyor mal doktorlar yahu psikolojik veya değil, ACIYOR !

  • megalomaniac  (18.06.16 11:19:02) 
Uyuşturucu kullanmıyorum. Dişin durumuna ve temizlediği bölgeye göre değişiyor. Sinirlere dokunursa acıyor.


(ಥ﹏ಥ)
  • ofkeyle kalkanin yerine oturan yazar  (18.06.16 11:23:48 ~ 12:07:53) 
Denize dolgu yapılırken ruhum acıyor. Grinpis tarafım ağlıyor, deniz ağlıyor, ben ağlıyorum.
Peşin edit: ha diyorsun ki diş dolgusu? O zaman şöyle yapalım, ben dişçiye özellikle söylerim hep uyuşturma beni, ne varsa canlı canlı gir kardo derim hep. Çünkü doğallığı öldürüyor, sentetik şeylere karşıyım, acı da olsa hissetmem lazım. Örneğin aşk acısının bi uyuşturma yöntemi var mı? Yok. Bunda da olmamalı.

  • Goddard  (18.06.16 14:24:52) 
azi disimi uyusmasini beklemeden yapti asagilik herif. tam isini bitirdi, disim uyustu. yani bi on dakika bekleyemedi. cok bagirtti. kizgin dolgu maddesini koyarken en cok agridi. sucun yarisi bende ama, niye hoooop aciyor bekle biraz demedim de izin verdim..


  • bir varmis bir yokmus  (18.06.16 14:54:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.