[]

AKP'nin en büyük aydınları kim

malum bu parti on küsür yıldır devri iktidarını sürdürüyor. televizyonu açtığımızda bunların görüşlerinden başkasını göremiyuz. ancak bu adamlardaki çapsızlık dikkat çekici. geçen baktım tv'ye fesli tip var. anına anıra konuşan hıyar var falan. adamın görüşüne katılmasan da derdini anlatabilen bi mehmet barlas vardı eskiden efendi adamdı o da bu yaşından sonra yalamanın sınırını şaşırdı şuursuz bir tayyo yalaması oldu.
ramazan programlarına bakıyorum abuk subuk konuşan sözde prof.lar.
bu tayfanın en büyük oyuncusu hasan kaçan mı mesela? ahmet yenilmez mi? şoray uzun mu oeh? yıllarca bize baskı yapıyorlar diye zırlayan adamlar...

evladı osmanlıyız diyip şehirleri japon kerhanesine çevirdiler.

şarkıcıları uğur ışıldak, mustafa ccl falan mı yani koca camiada?

üsdat dedikleri çok da necip fazıl zaten satılık bir kalem, içkici kumarbaz bir tip.

harbi soruyorum hiç mi kültür, sanat, fikir, bilim üreten birileri yok la bunların içinde.

 
JÖLE
Ö
L
E

gecen benim soruma bu sekilde akrostiş yapan birinden etkilendim. öte yandan gerçekten yigit bulut'un cok zeki bi adam olduguna inanıyorum, mutlaka bi 2. planı var gibi geliyor ama fazla film izlemekten de olabilir bu:/ ciddi ciddi 2000lerin basında cok begenerek takip ettigim biriydi, nerden nereye
  • galandar kostumu  (18.06.16 00:21:43 ~ 00:22:57) 
halk bu,muhalefet bu,.ne beklediğine bağlı.


  • essoist  (18.06.16 00:29:51) 
ya akp taraftarliginda falan degilim ama üstteki argo kelimeler, nedeniyle sürekli aşagilamalar nedeniyle adamlar hala iktidarda artık anla(yın). gecen yazdim yine yazayim. suriyeden gelen türkmen biriyle konusuyordum, dediği: (akp için) kansız, silahsız sadece secimle iktidarı devraldilar..
bir de mevcut iktidarın tutumu buna sebep :) hayırlısı artık.
daha iyisi olana kadar en iyisi bu diyelim.
  • 1adam  (18.06.16 00:43:44) 
ya gene mağdur ettik kusura bakmasınlar da elle tutulur sözü dinlenir biri var mı diye bakıyorum yani :(


  • anon1m  (18.06.16 01:00:37 ~ 01:00:50) 
akp'ni temeldeki bug i bu zaten. Magdur olmaktan ozne olma konumuna gecemiyorlar. Normalde maddi sermayenin oldugu yerde kulturel sermaye de gelisime aciktir.Entelektuel bi birikim olur. Iktidar bunlarla kendini mesrulastirir vs. ama basta da dedigim gibi tek yaptiklari surekli magduru oynamak ve bu capsiz tiplerle kendi onay mekanizmalarini olusturmak. Geriye kalacak kulturel sermayeleri yok cunku sistematik olarak kotu bile olmayacak kadar vizyonsuz ve cahiller


  • fridgetiness  (18.06.16 01:44:15) 
Nagihan Alçı. Gördüğüm en entel Akp'li bu.


  • babilbaligi  (18.06.16 07:41:36) 
cevap veren arkadaşların aşırı bilgisiz ve kültürsüz insanlar olduklarını düşündüm. karşı taraf hakkında hiçbir şey okumadan tamamen sallamışlar, tek amaç aşağılamak. akp'de entelektüeller tabii ki var. bunlar entelektüel ama demokrat olmak zorunda değiller. tavırları da çelişkili ve bize ters görünebilir. ama yine de entelektüel oldukları söylenebilir. ayrıca akp'nin her yaptığını da onaylıyor değiller. ilk aklıma gelenler:

hayrettin karaman
yusuf kaplan
rasim özdenören


bu cenahta çok okumak, sorgulamak, yabancı dil bilmek, yabancılarla samimi olmak pek hoş karşılanmıyor, biraz tabu gibi. zaten fakir halk kitlelerinden geldiklerinden fırsat da bulamamışlar. ondan dolayı islami kesimde biraz yabancı dil öğrenmiş, sosyal bilimler okuması yapmış, dışa açılmayı başarmış insanlara da aydın deyip geçiyorlar. onlardan bir sürü var. yabancı ülkelerde doktora yapıp türkiye'de ahkam kesen de bolca adam var yani. biraz araştırırsanız buluyorsunuz.

not: yakından takip ederim ama pek hoşlandığım insanlar değiller. anlamak için okuyorum. okudum ama bir halt da bulamadım onu da söyleyeyim.
  • i ve been mistreated  (18.06.16 08:08:34 ~ 08:09:56) 
Eski kayseri belediye başkanı şimdi şehircilik bakanı mehmet özhaseki adam gerçek anlamda çok iyi işlerin adamı


  • basond  (18.06.16 08:29:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.