[]

Laik Öz Savunma Kuvvetlerinin Gerekliliği!

islamofaşizmin zirve yaptığı ve birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımızın olduğu bu günlerde. her hangi bir devlet mekanizmasından hayır gelmeyeceği ortadayken. Sadece bira içip müzik dinlemek isteyen sıradan yaşam tarzı olan laik insanlar kendilerini nasıl savunmalı?




 
Herhangi birleşik yazılır, sarı saçlım mavi gözlüm.
Don't be a pussy, gerisi gelir.

  • kargn  (17.06.16 23:24:35) 
Örgütlü olarak, birlik olarak, 1'e 5 vurarak (sayı ya da pusu kurmak anlamında değil niteliksel/hegemonik olarak), cihatçıların bu cürete kavuşmalarına izin vermeyerek elbette. Yoksa Gezi'de "aman marjinal konumuna düşmeyelim, uslu duralım" diyenler gibi şiddetin en alasını üzerinde uygulanırken görürsün.

Pratiğe geçecek olursak da, şiddete maruz kalanlardan birisi "bira şişelerini kafamızda kırdılar" demiş sanırım. Yahu şişe senin elinde ve o dolu şişe bir avantajdır. Onu kaptırmayarak başlanmalı. Geyik yapmıyorum, ciddiyim. O iş nasıl olmuş hayret ettim.

Ek olarak: www.youtube.com
  • sevgikusunkanadinda  (17.06.16 23:34:33 ~ 23:35:09) 
Cami bombalayalim. Ya da ne bileyim fuze filan atalim sivas'a. Kardes ne diyorsun sen ya? insan olmayi ogrenirsek sorun kalmayacak ama; acik konusuyorum turk kurt alevi sunni 80milyon insan degiliz. Insanliktan ciktik. Herkes oturup sapkayi onune koyacak. Ya da bilmiyorum kardes ic savas mi cikarak napak panpa?


  • allah yazdiysa bozsun  (18.06.16 00:08:42) 
valla insan olmayı biz değil müslüman türkler öğrenecek. ben hiçbir seküler insanın böyle bir işe giriştiğini görmedim. müslümansan dönüp bir aynaya bakacaksın bu kadar basit.

kendi dininden olan adamı da böyle yaptı diye dışlayacaksın. camide imam insanları kışkırtıcı bölücü şeyler söyleyince hanginiz itiraz ediyor?

bu müslüman olmayanların derdi değil. gidin düzeltin kendinizi.
  • bohr atom modeli  (18.06.16 00:24:47) 
@allah.. panpa ben kimseye saldırmadım, türbanlı bacılara işemedim, cami yakmadım. ya da kendimi "allah yoktur!" diye bir yerde patlatmadım. örgütlü cahillik güçlenerek, artarak geliyor. zombi sürüsünden farkları yok. vatanı kurtarmak için polisle bir olup ali ismail'e kıyanlar da, içki içiliyor diye plakçı basanlar da, ahlakçılık yapıp eşcinsel yürüyüşüne tehdit gönderenler de bir.
ben sıradan bir adamım. laik diyince bazılarının aklına sanki hepimiz şoko partilerde zenci götünden koko çekiyormuşuz gibi geliyor. arada bi, iki bira içmeyi severim. sevgilimle dolaşır takılır gezerim istediğim çok bir şey değil yani. ben kimseye müdahale etmiyorum ama yaşam alanım tehilikeye girecekse önlemimi de almam gerekiyor. ülkeyi iç savaş konuşacak duruma ben getirmedim. açıkçası şu saatten sonra ülkede bir birliğin kalmadığını düşünüyorum bana kalsa dincilerle seviyeli bir şekilde ayrılalım. kimsenin şapkasını önüne alıp aa biz yanlış yapıyoruz ya diyeceği yok çünkü...

  • anon1m  (18.06.16 00:25:54 ~ 00:27:06) 
bohr atom modeli +1.

fikri de sonuna kadar destekliyorum. bugün polonya'da, estonya'da, letonya'da farklı sebeplerle de olsa paramiliter birlikler oluşturuluyor. gönüllüler belli zamanlarda toplanıp antrenmanlar, tatbikatlar yapıyor. tamamen savunma ve muhtemel bir rusya savaşında "işe yarama" amaçlı. merak eden gugıllayıp bulsun.

buna türkiye'de de benzer şekilde ihtiyaç var. silahlı olmalarına gerek yok. artık çeteleşme mi dersiniz ne dersiniz bilmiyorum ama bu lazım. koordineli bir şekilde hareket edebilecek organizasyonlara sahip olmak şart.
  • der meister  (18.06.16 00:31:22 ~ 01:03:01) 
@ne nicki be,

madem 3-5 itin yaptığı şey, sen neden üzerine alınıyorsun? bu ülkede sekülerlerin "oruç tutuyorsunuz" diyerek birilerine saldırdığı, müslümanların otelini yaktığı rastlanmış bir şey mi hiç? itin teki değilsen senin alınmana gerek yok ama burada az buçuk yazdıklarına denk gelmiş herkes senin ne olduğunu biliyor zaten.

yalancılığınızın, mağduriyetinizin sonu yok resmen. sen gerçekten böyle bir örgütün/grubun durduk yere gidip müslümanlara falan saldıracağına inanıyor musun? oruç tutana, başı kapalıya, camiye vs? hayır ben senin zeka seviyeni zaten biliyorum da başkaları görsün diye soruyorum.

moderatörlere de bir notum olacak: türlü türlü troll'ün, sabah akşam koca arayıp sevgilisini falan bıçakladığını söyleyen aptalların duyurularını silmeyip de benim şu yazdığımı silerseniz sizin de alacağınız olsun. önce asıl işinizi yapın, sonra bize ne yazacağımızı söylersiniz.
  • der meister  (18.06.16 00:36:55 ~ 01:02:23) 
@Anon1m troll zannettim ondan biraz hardcore bi giris yaptim ama soyle soyleyeyim. Halen ayni fikirdeyim. Insanliktan ciktik bunun dini, irki yok. Islamofasizm konusunda haklisiniz. Ciddi bir baski ve bunu hakli gostermek icin yalan yanlis kiskirtmalar var. Ama size iyi haberim var. Akp yuzde50 aldigi halde soyluyorum bunu. Asiri sag yukselirken, turkiyenin giderek muhafazakarlasmasina ragmen soyluyorum. Sivasli bi sunni olarak soyluyorum. Turkiye'de sunni islam cokuyor. Fena bir gurultuyle cokuyor. Koseye sıkısmis kedi gibi saldirgan. Ordu kurmaya gerek yok. turkiye'de Sunni islam kendini yiyerek buyuyor. Soylediydi dersiniz.


  • allah yazdiysa bozsun  (18.06.16 00:37:10) 
@allah yazdıysa bozsun, toplumda belli örnekler üzerinden bakılacak olursa İslamdan bir kaçış olduğu aşikar. "Türkiye sekülerleşiyor, muhafazakarlaşmıyor" söylemi sakat bir söylemdir, buna destek olma amacıyla söylemiyorum kesinlikle. Tam aksine kaypaklaşma ve kitlelerin sürüklenmesi üzerinden muhafazakarlaşma buna rağmen sürmekte. Hegemonik ortamla ve yozlaşmışlıkla doğrudan alalaklı bir durum bence.

Yine de Ortadoğu'da radikalizmin (özellikle de İslamı versiyonlarının) sürekli iş yaptığını hatırlamak gerekiyor. Dolayısıyla Sivas, Çorum, Maraş bir daha asla yaşanamaz diyemeyiz. Bunun son örneğini 7 Haziran seçimi öncesinde HDP otobüsünü içindeki şoförüyle birlikte yakan alçakları görerek tatbik ettik. "E yani olur tabii böyle şeyler oraya gidersen/öyle yaparsan" denilerek bunun nasıl meşrulaştırılmaya çalışıldığını da.

Güvenlik almak mühimdir. Bu tarz reflekslerin gelişmesi de iyidir.

@ne nicki be, o ağzını derhal topluyorsun. Adamın canını sıkmıyorsun.
  • sevgikusunkanadinda  (18.06.16 00:50:47 ~ 00:51:11) 
@dart.. haklısın aga. iş sadece sokak kavgasıyla bitmiyor tabi belli çevreler radikal örgütlerle el ele, ülke desen yol geçen hanı...

edit. ha bir de sunni islam yıkılmasa da olur ya siyasal islam yıkılsa yeter.
  • anon1m  (18.06.16 00:51:51 ~ 01:03:23) 
benim annem, kız kardeşim, anneannem, teyzem, yengelerim... hepsi türbanlı. etrafımdaki insanların çoğu beş vakit namaz kılan insanlar. emin ol ne ben ne de herhangi bir "laikçi şerefsiz" bu insanlara zarar verir. ha bu insanlar ramazan'da içki içenlere tekme tokat girişecek olursa, onları da silerim, o ayrı. ama onlar bunu yapmaz. insan olmak ayrı meziyet çünkü. senin gibi, götü arkadaşlarıyla ramazan'da mekan basmaya yemeyen itler burada ciyaklarsınız "laikçi şerefsizler" diye. merak etme, sıra sana da gelecek.


  • der meister  (18.06.16 00:53:58 ~ 01:05:22) 
O maydanoz birazdan "gezicilerin de yaptıklarını biliyoruz!!!!!111" yazıp uluorta provokasyon yapıp gider büyük ihtimalle. Sorsan modern dünya vatandaşı, hoşgörülü islam neferi.

Boşverin hiç takılmayın. Bunların fikri ne ki zikirleri ne olsun. Biz işimize bakalım.

Cevap: kendilerini böyle savunmalı: www.youtube.com
  • sevgikusunkanadinda  (18.06.16 01:03:45) 
Boş verin diyemiyoruz ki!

Onlar gelip bizi buluyor! Ben akşam işten çıkınca arkadaşlarımla konsere gitmek istiyorum. Onlar bana sataşıyor! Benim laik de olsam dindar da olsam ne olursam olayım bir suçum yok!

Onlar benden üstün! Ülkenin yüzde 70'i onlar. Polis onlarda, hakim onlarda, hapis delili onlarda... Ben ne yapacağımı bilmiyorum. Ve artık çok yaklaştılar.
  • Traveller  (18.06.16 01:09:08) 
ne nicki be silmiş yazdıklarını ahahaha.

şöyle efsanevi bir youtube yorumu var,

"ulan elin adami yazmis where is the fight diye ; harbi kavga nerde ; saga sola kosan korkak ibneler surusu ; araba camlarina vurmak mi kavga etmek ? tek basina kalan fenerlinin kafasina gecirmek mi ? valla ayiptir ya millet olarak amma kolpaci olduk biz , demin yunanli kopeklerin kavga videolarini izledim ; orospu cocuklari rakip kulup binasini benzin dokup yakiyolar .. daha cok yol almamiz lazim"

ben de aynı fikirdeyim. bi' dövüş sanatı ya da en basitinden boks öğrenilse topluca, bu tarz kulüpler-gruplar olsa şahane olur. kaldı ki hiçbir şey olmazsa taş gibi vücudun ve dövüş yeteneğin olur, illa birilerini dövmene gerek yok. biz bilmiyoruz kendimizi savunmayı. ne olduğu fark etmez, herhangi bir dövüş sanatını/sporunu iyi şekilde icra edebilen yüz gaasraylı on bin fenerliyi yok eder.
  • der meister  (18.06.16 01:09:34 ~ 01:11:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.