[]

12 yasindaki kizi ozel mesajla taciz eden adam

aha su:

t24.com.tr


bu ulkede bu adam gibi onbinlerce erkek olabilecegini iddia ediyorum; yapamiyorlarsa da, ya interneti tam kullanamadiklarindan, ya da firsatlari olmadigindan yapamiyorlardir ( ya da yapiyorlar ama biz farkinda degiliz) .

peki ya sizce, bu sayiyi sizce abartiyor muyum? degil onbin hatta yuzbinlerce bile diyebilirim.

 
Yok abartmıyosun haklısın. Kesinlikle böyle adamlar var ve çok fazlalar. Her gün o kadar çok taciz ediliyor ki bu ülkede.


  • Dr_Stat  (17.06.16 22:05:34) 
Abartmıyorsun yüzbinlerin üstündedir. İğrenç bir ülkede iğrenç bir halkın arasında yaşıyoruz.


  • mukrime  (17.06.16 22:07:03) 
abartma diye bir şey yok. internetle beraber daha çok ayyuka çıkacak bunlar. ebeveynlerin çocukların sosyal medya hesapları üzerinde daha bilinçli bir hakimiyet kurması lazım. oturup yüzyüze konuşmaları lazım.


  • dr cucu  (17.06.16 22:12:20) 
başımdan aşağı kaynar sular döküldü derler ya. öyle okudum tüm yazışmayı. böyle insanların sayısı gerçekten çok fazla. dediğin gibi internet kullanmayı bilmeyen, imkanı olmayan ama içinde bu işte meyilli insanlar da var. sadece bizim haberimiz yok. bu adam kesin evlidir bir de. okula giden küçük çocuğu vardır.


  • ruhen hastayim ben  (17.06.16 22:24:15) 
Maalesef Türkiyeye özgü bir durum değil, özellikle abd'de daha beter şeyler oluyor. Pedofili ciddi bir sorun


  • KaraSakall  (17.06.16 22:37:10) 
Bu adamlar coklar ve ceza almiyorlar. Nefret ediyorum bazen.


  • nekolaytezla  (17.06.16 22:38:31) 
Tam olarak aynı yaşta daha ileri boyutuyla yaşadım ben de böyle bir tacizi. Değil on bin bence milyon tane vardır.
Şu an fake bi hesap açıp koysam bi bebenin resimlerini bi günde yüz mesaj gelmezse adam değilim.

  • bir nick var benden iceri  (17.06.16 23:39:51) 
Buradaki videoyu sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim.

Turkiye deki insanlar neden daha iyi insanlar olsun.
  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin_yine  (18.06.16 03:00:47) 
  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin_yine  (18.06.16 03:00:56) 
sikinicaliya, teşekkürler , harika bir projeymis, bunu bu ülkede yapsak,hapse giren adamlar yüzünden ülkenin demografisi değişir.


  • scars dont fade  (19.06.16 08:57:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.