[]

bunlardan hangisi midemi bozuyor olabilir?

aşağıdakilerden oluşan bir çerez karışımı yiyorum bazen 100 gr kadar. ne zaman yesem midem bozuluyor ertesi gün. içlerinde bir belalı varsa onu kesicem yemeyi.

badem, kaju, soya soslu leblebi, yer fıstığı, antep fıstığı, fındık. sb.


 
soya soslu leblebi. o soya sosunda kimbilir neler var.


  • elektr10  (17.06.16 19:55:00) 
şimdi 3 ihtimal var:
1-soya soslu leblebi en muhtemel olan.
2-soya soslu dışında diğerleri alerjin yoksa pek dokunmaz
3-hepsi farkındaysan yağlı şeyler. hele kavruşmuş şekilde yiyorsan hepsi dokunuyor olabilir.

bu arada 100 gr bir oturuşta çok fazla bence.
  • mrsmoon  (17.06.16 19:55:38) 
1-soya sosu
2-kaju
3-yer fıstığı
  • dr cucu  (17.06.16 20:16:34 ~ 20:16:45) 
Kaju cok yagli oldugu icin bagirsaklari bozuyor ama 100 gr icindeki payi ne kadardir bilemedim.


  • red g  (17.06.16 20:58:57) 
ooo siz ama en sevdiklerimi lanetlediniz. :(


  • lucky strike  (17.06.16 21:00:46) 
bilakis, artık ortamlarda 'mideme dokunuyor' diye tabaktaki antep fıstıklarını seçebilirsin.


  • dr cucu  (17.06.16 21:15:02) 
bademi de çok hafife almayın, içinde eser miktarda siyanür vardır (keza kayısı çekirdeğinde de) ve kimilerinin alerjisi olur, bakla fava vs. de dokunur hatta bu insanlara..


  • cedilla  (17.06.16 21:40:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.