[]

Meme kanseri sorunsali

1 yıldır birlikte olan nişanlı çiftimiz evlilik hazırlığı içindeler. ev bakıyorlar vs. kadin kisi meme kanseri oluyor ve memelerini aldirmak zorunda kaliyor. bu durumu nişanlısıyla paylaşıyor. erkek önce sorun degil, bunlar onemsiz seyler diyerek olumlu yaklaşıyor. ancak daha sonra cinsel hayatlarinin eskisi gibi olamadigini, artik onu cekici bulamadigini farkediyor ve nişanlısından ayrılıyor.

bu hikayede erkek suçlu mu?


 
Kadın için üzüldüm ama erkeği de suçlayamam, sırf kadın kırılmasın diye yani kadına acıdığı için onunla olmaya devam etmesi çok aşağılıkça olurdu.


  • whimsical  (17.06.16 18:21:03 ~ 18:21:25) 
suçlu demeyelim de vefasız diyelim. hamilelik sonrası kadının göbeği sarkınca da terk edecek ya da aldatacaktı demek ki.


  • cilekli krep  (17.06.16 18:24:29) 
Göbek sarkmasıyla mastektomi aynı dramatik etkiye sahip değil tabi.

Edit: "Göbek sarkması" yerine "göbek sarması" yazmışım da, düzelttim.
  • whimsical  (17.06.16 18:27:31 ~ 19:12:23) 
Suclu filan diyemeyiz. Adam tutup da aldatmamis, yalan soylememis acikca duygularini ifade etmis. Kotu bir durum ama suclu degil bence. Zaten adam sevmiyormus sevse boyle bir sey yapmazdi.


  • neferkitty  (17.06.16 18:28:24 ~ 18:29:01) 
  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (17.06.16 18:40:52) 
Meme kanseri sonrası silikon takılabiliyor. Az daha sabretselermiş, kadın iyileştikten sonra porno bile çekebilirlermiş.

Kadın zaten memeleri olmadığı için kendini seksi hissedemez ve seksten alacağı zevki tamamen alamaz. Bir süre cinsel hayatın garip olması normal. Sperm sayısına verdiğim cevap burada da geçerli, suçlu değil ama sevmemiş.
  • aychovsky  (17.06.16 18:47:09 ~ 18:48:22) 
Suçlu.
Ayrıca bütün hastalıkları tek tek sor bence. İyi tuttu bu senin format. Çok popi oldun şuan

  • hasmetizm 2046  (17.06.16 18:47:24) 
hikayelerinde tıbbi açıdan çok eksikler var bence yeter sorma artık.


  • shotgunwoman  (17.06.16 19:28:34) 
@shotgunwoman, @hasmetizm hangi hikayelerim ve sorularımdan bahsediyorsunuz?


  • scars dont fade  (17.06.16 19:31:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.