[]

bu başlık neden ilgi çekmedi ?

na bu:

eksisozluk.com

başka başlıklardan da yönlendirdim ama ilgi çekmedi.

önemsiz bir konu mu sizce?

 
kamplarda ve geçici mülteci sağlık merkezlerinde çalışacaklarmış, niye ilginç olsun ki? türk vatandaşı olmayan doktoru devlet hastanesinde çalıştıracaklarını mı sanıyosun?


  • ambrosia  (17.06.16 18:24:25) 
hayir, ozel hastanelerde de calisabilecekler. hem doktorlar hem ebeler:

"

Özel hastanelerde sadece yabancı hekimler çalışabiliyordu. Yeni düzenlemeyle yabancı ebeler de özel hastanelerde çalışabilecek. Sağlık Bakanlığı, bu adımla hastanelerdeki ebe açığını kapatmayı ve sezaryenle doğum oranını düşürmeyi hedefliyor

"
  • scars dont fade  (17.06.16 18:33:59 ~ 18:34:27) 
üşenmedim senin için mevzuatı buldum. Al oku, her gördüğün habere de inanma.

www.ttb.org.tr

ya da ben sana özet geçeyim:

“Suriye uyruklu sağlık meslek mensuplarının muafiyet durumu

GEÇİCİ MADDE 1 – (Ek:16.7.2013-28709) (1) Suriye’de yaşanan olaylar sebebiyle Türkiye’de geçici koruma altına alınanlar için Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından kurulan barınma merkezlerinde çalışmak isteyen Suriye uyruklu sağlık meslek mensupları, mesleğini icraya yetkili olduğuna dair belge ibraz etmek kaydıyla 5 inci maddenin birinci fıkrasının (a), (b), (c) ve (d) bentlerindeki şartlardan muaf tutulur.”

dikkat edersen denklikten muaf olma durumu sadece BARINMA MERKEZLERİNDE ÇALIŞMAK İSTEYEN DOKTORLAR İÇİN GEÇERLİ.
  • ambrosia  (17.06.16 18:40:20) 
bu atarlı tutarlı konuşmak ne oluyor ?

bir mevzuatı okumadan önce ilk tarihine bak bence, seninki 2012 diyor. ondan daha doğru bir kaynak ne olabilir ? tabi ki dünkü resmi gazete, buyur:


www.resmigazete.gov.tr

burada Suriye ile sınırlı diyor mu? hayir, aksine senin gösterdiğin ve suriyenin belirtildigi geçici kanun, bu yeni gecici kanun ile değiştirilmiştir diyor. bu yeni kanunda Suriye den bahsedilmiş mi ? hayir. bakanlığın belirlediği sağlık kurumları diyor, yani bütün sağlık kurumları olabilir bunlar .

al oku, her bulduğun Google sonucuna da inanma.
  • scars dont fade  (17.06.16 19:14:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.