[]

Yurtdışı dil eğitimi - nereye gideyim

Evet soru başlıkta. Uygun fiyatlı ve işe yarar olması önemli. Bu işlerden hiç anlıyorum bir de, nasıl gidilir? Pat diye ben geldim mi diyeceğim? Sanırım dil kursları falan aracılık yapıyor, bu anlamda da bir yol gosterirseniz sevinirim.




 
Bu arada öğreneceğim dil İngilizce. Mobilim buradan editliyorum.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (17.06.16 18:03:05) 
buradaki sirketler aracilik yapiyor ve senden bunun icin ekstra para aliyorlar.

dil okullarinin (ingiltere, avustralya, amerika gibi) siteleri oluyor, oradan kayit olup parayi vs odeyebileceginiz (kredi karti, havale vs) yontemler oluyor. daha sonra onlar size kabul belgelerinizi yolluyorlar, sizde o belgeleri ve diger belgeleri (ucak bileti gibi) toplayip vizeye basvuruyorsunuz.

isterseniz yine okula belli bir miktar para odeyerek (atiyorum 50 dolar) sizi havalimanindan karsilayacak ve kaldiginiz eve/yurda birakacak gorevli isteyebiliyorsunuz.

kalma secenekleri gene okulun websitesinde yazar.

bence araci sirkete para bayilmaya gerek yok.

okul secmek icin ise gene duyuruda arama yapabilirsin yada google'da.
  • jedilance  (17.06.16 18:33:45) 
jedilance özetini geçmiş zaten. ek olarak, aracı şirketler kendi anlaşmalı oldukları dil okullarını önerirler sana. dolayısıyla kalitesi dönemine göre değişken olan bu tür okulları sen direkt araştırıp bul ve kendin kayıt ol. neresi olacağı da senin bütçene bağlı.


  • soso  (17.06.16 18:51:43) 
hangi okul olursa olsun Turklerden uzak durursan zaten ingilizce ogrenirsin. tek yapman gereken buraya gelip ise girerim para kazanirim diye guvenme, arkadasim geldi kacak calismaya calisti ama is bulamadi geri donmek zorunda kaldi. cebinde kalacak yer masrafi, okul taksidi (eger pesin vermeyeceksen) yiyecek icecek masrafini cebine koy oyle gel sana tavsiyem


  • necipnba  (17.06.16 20:01:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.