[]

bir reçete - iki eczane

iyi günler,

dün gece göğsüm sıkıştı acile gittim. doktora tarif ettik falan buraları atlıyorum. acilde reflü olabilir güzelim sen git bi dahiliyeye görün dediler. randevu gününe kadar da idare etsin diye nexium(40 mg) + antepsin yazmış doktor.

şimdi ben acilden çıktım sabaha karşı, gittim eczaneye öğrenci olduğum halde babamın sigortasında gözükmüyormuşum para vermem gerekiyormuş. ucuz olan ilacı alayım dedim bari. şurubu verdi eczacı. günde 4 defa aç karnına antepsin kullan dedi.

ertesi gün sigorta işlerini hallettim reçeteyle tekrar aldım ama bu sefer bşaka eczaneden. ikinci eczacı günde 3 sefer tok karnına dedi.

ölçek farklılıkları hadi önemli değil de, bu ilaç aç mı tok mu ben hangisine güveneyim şimdi?

teşekkürler.

 
aç. yemeklerden bir saat önce. bir de gece yatmadan önce. etti 4. prospektüsünü açıp okuyabilirsiniz.
'güzelim' de iyiymiş.

  • dr cucu  (17.06.16 17:29:23 ~ 17:29:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.