[]

sırt çantası (seyahat)

arkadaşlar selam

aynı marka iki tane çanta var, biri 60litre biri 70 litre. model farkı da var: biri easy fit (çanta sırtındayken ayarlanıyor) diğerinde böyle bir özellik yok. 10 günlük tatil için alacağım ama hep kullanmak da istiyorum. sadece kıyafet, kamera ve kozmetik taşıyacağım. çadır, mat vs. götürmeyeceğim o yüzden bu modellerden birini alacağım. fiyat farkı epey var ama kalite/kullanış farkı da var mı gerçekten?

teşekkürler şimdiden.

60litre: www.decathlon.com.tr

70litre easy fit: www.decathlon.com.tr

 
çantayı 10 günlük tatilinde ve ileriki zamanlarda nasıl kullanacağına bağlı

eşyalarını doldurup çantayı sadece otele götüreceğin bir tatil mi olacak, yoksa sırtına takıp 10 gün boyunca dolaşacağın gezmeli görmeli bir tatil mi olacak, ikincisi içinse easyfit olanı seçmeli
  • freebird5406_2  (17.06.16 14:19:22) 
easyfit dediklerinin değişik bir sırt sistemi var, ben de ilk defa gördüm. ama bence gerek yok. 400 tl'ye çok daha iyi çantalar alabilirsin.

zaten uzun ve zorlu faaliyetlerde kullanmayacaksan 60lt olan işini görür.
  • peggy  (17.06.16 14:20:56) 
bende easyfit 60 var, en son 1 ay boyunca 2-3 günde 1 taşıdım oradan oraya; rahatlığından ve kullanışlılığından memnun kaldım(bende de çadır ve mat yoktu). öbürünü kullanmadığım için farkını bilemeyeceğim ama rahatlığı konusunda bi şikayetim olmadı. tabii ben biraz fazla doldurduğum için(13-14 kg) yarım saati aşan yürüyüşlerde yorgunluk yapıyordu ama sırtımı ve belimi bölgesel olarak acıtmadı. tam beline ve boyuna göre ayarlayıp sıkıcı bağladın mı güzel oturuyor, senden bağımsız hareket etmiyor.

10 gün için 70 ve 60 litre çok ama sonraları uzun uzun gezerim diyorsan 60 al derim; 70'e gerek yok çünkü boşluk olunca "şunu da koyıyim" diyorsun, öküz gibi ağır oluyor. ben aynı yolculukta yanımdaki kız arkadaşıma easyfit 50 aldırmıştım, ona yetmişti 50 litre ki fuzuli şeyler de taşımıştı.

300 liraymış, bence verilir.
www.decathlon.com.tr
  • baba jo  (17.06.16 14:32:27 ~ 14:36:04) 
yok otele falan gitmiyorum, kamp yapacağım, düz ayak yerler değil. gezer olacağım yani egeden akdenize doğru. 24 litre çantam var, easy fit gibi bir model sanırım ama başka bir markanın. onunla max 3 günlük bir yere gitmişliğim var. ilk kez bu kadar uzun gidiyorum. bir de bu sefer kameramı falan da kendi çantasıyla beraber içine koymak istiyorum alacağım çantanın. dolayısıyla geniş geniş yer olsun dedim. bir de belki ukulele alırım yanıma, onu da çantanın bir kısmına sıkıştırsam çok rahat gezerim. sanırım 50 litreyi de düşüneceğim eğer easy fitler daha rahatsa. az şey götürüp, konforlu gezmek daha önemli zaten de lüzumsuz birkaç şey götürmeden içim rahat etmiyor. :)

çok teşekkürler yorumlar için!
  • mrsmoon  (17.06.16 15:00:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.