[]

Motor ve takım elbise?

Bazen geç uyandığım zaman falan, işe geç kalmayayım diye motorsiklete atlıyorum.

Acaba saçma bir görüntü mü oluyordur? Takım elbisenin üzerine kask falan. Motorlar honda crf250 ve bmw gs1200


 
takım giyiyorsan gs'le git abi, crf nedir allasen. Yok güzel motor da, takımla müthiş kontrast olur :) atla gs'e ceketle kravatı bagaja. kumaş pantolon kimsenin dikkatini çekmez.

Sosyal sorumluluk: Tam ekipman giyin, pantolon korumasız olmasın, montunuz eldiveniniz çizmeniz olsun.
  • okumayi sevmeyen okur  (17.06.16 10:25:45) 
saçma olmaz ama tehlike +1


  • manuel mandalina  (17.06.16 10:30:32) 
İşte öyle bir şey de var. İşe giderken korumalı pantolon giyemiyorum. Çizmemi giyemiyorum. Kask+mont+eldiven giyebiliyorum sadece.


  • cinayet saati  (17.06.16 10:32:56) 
zor gelmese göstermek isterdim fotoğraf çekip, işyerinde ayakkabı bırakıyorum hep böyle durumlar için ben. her şeyin altına giyebileceğim bi ayakkabı. Dediğin gibi geç kalacaksam atlayıp motorla geliyorum. İşyerinde bu ayakkabıya geçiyorum. GS varsa topcase olayına gir (kesin vardır da).
Ben bi nebze rahatım, sadece çizmeyi çıkarıp takılabiliyorum işyerinde. Ama sende bi de ütü derdi var, çizmenin içinde ne hale gelir o pantolon :D

  • okumayi sevmeyen okur  (17.06.16 10:40:51) 
bellik tak bari mont giymiyorsan
bir de gs olsun da daha guvenli olur en azindan

  • jimicik  (17.06.16 10:53:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.