[]

Hayko Cepkin sever misiniz?

Sıpatify'da denk geldim. Güzel şarkıları var.

Sever misiniz? en sevdiğiniz şarkısı?


 
bazı şarkılarını severim
www.youtube.com
Kurtalan Ekspres & Hayko Cepkin - Yeni Bir Gün
  • basond  (16.06.16 21:26:57) 
Birkac hosuma giden sarkisi vardi da acip dinlemem pek.


  • stavro  (16.06.16 21:28:22) 
Şarkılarını pek dinlemiyorum ama muhabbetini seviyorum. Denk gelirsem internette, tv de falan ropörtajlarını vs. dinlerim. Soruya cevap olmadı gibi sanki :/


  • qazaqwsx  (16.06.16 21:32:15) 
lisedeyken iki şarkısını deli gibi dinliyodum. biri bertaraf et ama diğerini hatırlamıyorum. onun dışında dinlemedim. bertaraf et'i hala dinlerim ama.


  • der meister  (16.06.16 21:34:07 ~ 21:34:29) 
Severim,
Anneke van Giersbergen - Mental Jungle dinlemenizi tavsiye ederim :)

  • black holes and revelations  (16.06.16 21:40:14) 
severim. favori şarkım "görmüyorsun"


  • dedi ve gitti  (16.06.16 21:40:31) 
Çok severim. Turkcr düzgün muzik yapan kim kaldi ki. Ama daha az bağırsa daha iyi olacak. Kafam kaldirmiyor bu yaştan sonra


  • dafuq  (16.06.16 21:40:49) 
Severim ama pek dinleniyorum. Sevdiğim şarkılarından biri ' balık olsaydim'


  • yuvarlanantencereninkapagi  (16.06.16 21:41:47) 
ilk albümünü severim kendisinin. kaliteli buluyorum. her şarkısı güzeldir hatta bu albümde bence. aklıma geldikçe açar dinlerim.

daha sonraki albümlerinde ve girdiği "sert çocuk" imajıyla benim gözümde sadece "komik"leşti. böğürerek ya da çığlık atarak yaptığı şarkılar, konserlerinde bu şekilde söylediği şarkılar ve şovu bana hep aşırı derecede yapmacık ve itici gelmiştir. hatta çoğu zaman utanmışımdır izlerken. (bkz: başkası yerine utanmak)

bunun sebebi, o tarz müziğe uzak olmam değil. aksine death ve black metal dinleyen biriyim ve benim için yeri çok özeldir.

eğer dinlemediysen ilk albümünü de dinlemeni tavsiye derim.
  • mahone  (16.06.16 21:47:15) 
Sevmeyi bırak çok itici buluyorum kendisini ki tarzına yakın şarkılar da dinlerim normalde.


  • fraise  (16.06.16 21:53:01) 
Severim. Ama dendiği gibi muhabbetleri çok daha hoş. Apartman sohbetlerinde, Altın elbiseli adamda çıkıp konuştuğu bölümleri ya da sunuculuk yaptığı Extreme-G bölümlerini izlemekten çok keyif alıyorum.

En sevdiğim şarkısı da Geç Kaldım.
  • utkumon  (16.06.16 21:54:05) 
Tarzini islerini hobilerini dusununce kagit ustunde sevmem gerekir gibi görünüyor. Lakin ben de itici ve tras buluyorum. Bir kiza yuzun cok cirkin demesi, bir kiza kafa atmasi, talk show da baba hezeyanlarina temasi. Bence kagit ustunde bir kahraman sadece


  • bunch of  (16.06.16 21:57:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.