[]

istanbul depremi

Meshur büyük Istanbul depremini görür mü sizce bizim nesil? Gece mi olur gündüz mü bide? Tahminleri alalım.




 
%85 ihtimalle görürürüz.


  • Game Over  (16.06.16 21:05:13) 
umarım kimse görmez
görürüz gibi geliyor ama
öğlene doğru olur
  • basond  (16.06.16 21:07:44) 
umarım gündüz olur. Tahminlere göre görmemiz lazım ama hayırlısı bakalım.


  • rodriguez2  (16.06.16 21:08:12) 
bu depreme yakalanmak benim en büyük korkularımdan biri olmuştur her zaman. bir ara çok araştırmıştım. safsatalara değil de anlayabileceğim şekilde yazılmış ama bilimsel özelliği olan yazılara, çalışmalara dalmıştım. benim onlardan anladığım şuydu: yakın zamanda bu deprem olacak, bunun kaçarı yok. yani olmaması gibi bir ihtimal söz konusu dahi değil. verilen süre de maksimum 50 sene falandı. ha sanırım küçük depremlerle enerjinin boşaltılması gibi bir ihtimal de var ama o kısmından emin değilim. yani irili ufaklı 5-6 şiddetinde depremler olup da öyle çok yıkıcı bir deprem olmaz belki... bilmiyorum. gerçi 6 şiddetinde bile istanbul çok fena olur bana kalırsa.

gece gündüz konusunda tahminim yok, tek isteğim olduğunda hiçbir sevdiğimin istanbul'da olmaması. ben kendimi kurtarayım da ailem konusunda endişem yok. gölcüklü bizimkiler, 99'un en korkunç anlarını yaşayanlardan. atom bombasından aşağısı öldürmez onları hsfjkl

o değil de asıl soruya cevap vermemişim: bence bizim nesil görür normal şartlarda. belki ihtiyarlığımıza denk gelecek ama görürüz yani.
  • der meister  (16.06.16 21:12:51 ~ 21:13:31) 
torunlarımız bile görmeyecek muhtemelen


  • essoist  (16.06.16 21:17:07) 
görürüz .... gece olur


  • nughun  (16.06.16 21:35:41) 
Göreceğiz ve muhtemelen Türkiye'nin İşgal yıllarından sonraki en kötü zamanı olacak.


  • utkumon  (16.06.16 21:55:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.