[]

Erkekle evlenmek

Dusundum de, eger seks sorunu olmasaydi kadin yerine erkekle de gayet evlenilebilirdi bir erkek olarak. Haksiz miyim simdi? Bunu gecen birine soyledim cok tuhaf karsiladi:) E dedim bir erkekle takilmamanin tek sebebi - gay falan da olmadigin icin - seks sorunu degil mi en nihayetinde? Buna cevap veremedi ama yine de sacmaladigimi soyledi:)
Erkek olarak bir erkekle evlenmek bizlere sacma geliyor cunku seks. E seks sorunu olmasaydi niye erkekle evlenmeyeyim ki? Dusunuyorum ve seksten baska bir engel bulamiyorum:) Sohbet, muhabbet, hayat arkadasligi, aklina ne geliyorsa bir erkekte de var, tek sorun seks yapamiyorsun.
Tamam bana da sacma ve igrenc geliyor erkek-erkege ama bunun sebebi normal straight bir adam olmam, erkekle yataga asla giremeyecek olmam:) Biz insanlar seks yapmiyor olsaydik ya da her iki cinsiyetle de yapabiliyor olsaydik ve evlenmeye niyetim olsaydi erkek adaylara bakardim gayet. Hatta sadece erkek adaylara bakardim belki.
Seks disinda yapamayacaginiz veya paylasamayacaginiz bir sey var mi bir erkekle? Duygusal iliski falan demeyin, o da en nihayetinde seksten ileri geliyor.

Pesin not: Gay falan degilim:)

 
ev arkadaşı oluyo o?


  • basond  (16.06.16 20:09:54) 
Basond
Yine yaptin yapacagini:))

  • stavro  (16.06.16 20:12:11) 
Erkek ayılığı çok çekilmezdi bence olay sadece seksle bitmiyor.


  • angelus  (16.06.16 20:13:30) 
Seks insanlığın en büyük belası zaten ya. Her bokluğun sebebi bu.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (16.06.16 20:14:49) 
Bende ayilik yok sahsen, benim gibisi cekilebilirdi.

@konusm
O baska konu. Nasil desem simdi, isin tercih kismina bakiyoruz, sonuclarina degil.
  • stavro  (16.06.16 20:17:45) 
bir abimiz evlenmemiş ve evlenmek istemediğini söylemişti muhabbet anında,
ailesi ona demiş ki e soyumuz devam etmicek o nolacak diye sormuşlar?
Abimiz de ulan bizimkisi peygamber soyumu ki devam zorunluluğu mu var? devam etmesin ne olur demişti.
O an abimizi çok haklı buldum.
  • basond  (16.06.16 20:20:33) 
seks yapamıyorsun dolayısyla çocuk olmuyor dolayısıyla aile olmuyor-soyun devamı anlamında.
aile kurumu ve evliliğin en büyük olayı bu.
pek çok insan tercihlerini çocuk yaparım/bakarım bu insanla diye kullanıyor evlilikte.

ayrıca duygusal iliski sadece seksten mi ileri geliyor? kadın ve erkeğin yapısı, beyninin işleyişi, yetenekleri pek çok şeyi farklı. Ha tamam 2 erkek birbibiyle şahane anlaşabilir de 1 erkekle anlaşmanı gerçekten bir kadınla anlaşman, muhabbetin, aldığın keyifle eşdeğer mi görüyorsun? (burada kadın kişisi herhangi bir kadın değil tabi ki özel bir kadından bahsediyoruz). Özel olmayan karşı cinsi lişkisi bile hemcinsle olan muhabbetten farklıdır. Birebir aynısı değildir.
  • niye ama  (16.06.16 20:21:21) 
@niye ama
Erkekle anlasirken alacagim keyfi kadinla alacagim keyifle bir tutmamam icin nasil sebep var?
Herhgi bir kadindan degil ozel bir kadindan bahsediyorsak ayni seyi herhangi erkek degil ozel bir erkek icin de dusunebiliriz?
Kisi icin "ozel" bir kadini "herhangi" bir erkekle kiyasliyorsun.
  • stavro  (16.06.16 20:27:01) 
Seks olmasaydı evlilik diye bir şey olmazdı zaten. Bir erkek olarak hiçbir erkekle futbol, basketbol, bilgisayar oyunu, okul-iş-güç gibi klasik konular haricinde muhabbet etmem. Bir insan bir erkekle ne yapabilir ya, fıstık gibi kızlar varken.


  • dissendium  (16.06.16 20:33:09) 
Dediklerinde bence çok haklısın cidden birkaç tane lgbt arkadaşım olmasından dolayı mı bilmiyorum ama ben de gayet geniş bir insanım bu konuda. Lakiiiin! Kadın olmama rağmen bir kadınla evlenmem :) çünkü kadının dırdırı, hormonları, menapozları bitmiyor gerçekten. Genel olarak kadınlar daha karmaşıklar o yüzden işi zorlaştırmaya gerek yok erkekler her zaman daha sade ve düzler "bana göre"


  • powerpufgirl  (16.06.16 20:34:25) 
Erkek erkeğe kadınlardan bahsediyoruz zaten olm. Konuşacak konu bulamayız. Dayınla evlenip napıcan zaten boşver


  • hasmetizm 2046  (16.06.16 20:34:51) 
@basond

Daha duyurunun ilk cümlesinde "onun ismi ev arkadaşlığı değil mi" dedim içimden:)
  • mytituaEd Yourvenom  (16.06.16 20:35:41) 
@dissendium
"Fistik gibi kizlar varken" demissin. Biz ne diyoruz sen ne diyorsun:) Onlar "fistik gibi kizlar" cunku seks.

@hasmetizm
Erkek erkegeyken kadinlardan konusuyorsunuz, cunku seks.

Cember daraliyor efendiler:)
  • stavro  (16.06.16 20:41:17) 
@ stavro
eyvallah, sen çok naif bir adamsındır, sohbet, muhabbet, hayat arkadasligi, aklina ne geliyorsa paylaşıyorsundur, paylaşabilceksindir bir erkekle de
bak erkek arkdaşlar kendileri diyor erkek-erkekle kadınları konuşuyor zaten diye
ya da top-para-araba konuşuyor diye.
kadın-kadına muhabbet de çok sarar, eğlencelidir, değildir demem. ama kadın-erkek muhabbetinden "farklı"dır ben daha iyidir kötüdür demiyorum. straight bireyler için arada fark vardır diyorum sadece.

"herhangi" bir erkekle kiyasladığm çünkü aşk yok, seks yok diye düşündüm. Aşk ve seksin olmadığı ilişkilerde (bazı evlilikler) bile kadın ve erkeğin rolleri var. farklılıkları var. Kadının anaçlığı erkeğin koruyuculuğu, kadının titizliği erkeğin sağlamcılığı filan var. Ben kendim gibi bir kadını n'apayım mesela, istemem, ben zaten varım yetiyorum kendime.
  • niye ama  (16.06.16 20:45:00) 
beni kafaladı beyler. al beni stavro'm


  • anonymice  (16.06.16 20:58:35) 
e zaten çoğu erkek bir kere düşünmüştür "ulan keşke gay olsaydım da erkek arkadaşlarımla sevgili olabilseydim" diye.


  • olsen  (16.06.16 21:00:29) 
kısa bir süre önce ben de aynı şeyi düşünmüştüm, üstelik kadınım. çevremdeki sıkıntılı erkek ve kadın oranına bakınca ciddi bir dengesizlik çıkıyor ortada. bu benim çevremden kaynaklıyor olabilir ama erkekler cidden beraber iş yapıp yaşaması, geçinmesi daha kolay tipler ''bence''. erkek olsam gay olurdum herhalde :)


  • shin  (16.06.16 21:07:08) 
Muhteşem bir bakış açısı (kinaye yoktur).
Kadın olarak baktığımda değil de erkek olarak baktığımda gayet mantıklı geliyor.
Bunun sebebini şuan için bulamadım.
  • mutekebbir  (16.06.16 21:09:42) 
@stavro, fıstık gibi kızlar, çünkü seks değil. fıstık gibi kızlarla finalde seks yapmasan da güzel oldukları için keyif alıyorsun. güzel bir kızın yüzüne bakarken bile mutlu olabilir insan. erkekler kızlara göre daha çirkin oldukları için bir erkeğin muhabbeti esnasında bakılacak bir tarafı yoktur. güzellik seks demek değil, güzel bir tabloya bakan insan tabloyla seks yapmak isterdi o zaman. gönül ister ki göz de güzel şeyler görsün. bunun seksle hiç alakası yok.


  • dissendium  (16.06.16 21:22:31) 
ya burda yıllardır binlerce duyuru okudum ama bu kadar saçmasını ilk defa okuyorum. cesario yu bile geçtin bu duyurunla tebrik ediyorum seni.


  • shotgunwoman  (16.06.16 22:04:35) 
Senin mantiginla kadinlar ve erkekler seks disinda hicbir paylasim yapamiyorlar. Sen bence bir deneyebilirsin hemcinsinle seks olayini, kisitlama kendini, hayat kisa.


  • mrsmoon  (16.06.16 22:36:29) 
Nağlakası var? İleride eşin olacak insana acıdım, vajinası olmasa yüzüne bakmayacakmışsın.


  • Lim5  (16.06.16 23:00:18) 
basond +1

ayrıca auashahfasfasf :)))
  • Alt4y  (16.06.16 23:03:14) 
@lim5
Penisi olmayan bir adamla evlenir miydin gercekten? Birakin allahaskina:)

Yukaridaki cevaplardan bana katilmayanlar da dahil guzel cevaplar var ama birkac tanesi gercekten guldurdu beni:)
Kimisi soruyu okumamis.

@dissendium
Hayir, fistik gibiler cunku seks. Cok yakisikli ve guzel yuzlu erkekler var pekala, kadinlar erkeklerden daha guzel derken kendi argumanini kendin curutuyorsun aslinda. Mantikli bir seyle gelsen "adam hakli" der giderim.
  • stavro  (17.06.16 09:29:45 ~ 09:48:27) 
duyuruda gezinirken gördüm de...

katılıyorum.

ama çocuk, evet. soyun devamı falan bir yana da... çocukları seviyorum ve bir çocuğum olmasını istiyorum.
  • runfor  (01.03.17 22:17:52) 
Sıkıntı sanırım arkadaş olmadığın insanlarla birlikte olmuş olman.
Ben direk muhabbet edemediğim insnala birlikte olmuyorum zaten.

  • fasulyek  (01.03.17 22:54:09) 
ürkütücü.


  • Apocalypse  (01.03.17 23:00:41) 
Ben kadın olsam hiç bir şekilde erkeklerle uğraşmam. Direk bir kadınla evlenirim. Duygusal tatmin,sadakat ve erkekler kadar cinsellik istememeleriyle harika bir partner olur kadın kadına. Çok penissel aktivite isterlerse efsane straponlar var zaten.


  • basubadelmevt  (01.03.17 23:04:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.