[]

Geçmişi hatırlamamak

Simdi facebook hesabima bir goz atayım derken gordum ki bizzat yazistigim ama hocbir sey hatırlamadığım mesajlasmalar var. Konusmalarin ustunde 5-10 yil gecmis olabilir. Ne olursa olsun yazdigim seyleri bu kadar kolay unutmazdim. Zor donemler gecirmis olmamdan midir? Nedendir bilmiyorum hatirlamiyorum yazistigim kisileri ve attigim mesajlari. Dahasi sanki ben yazdigim kisi degilmisim gibi hissettim. Garip geldi. 26 yasindayim ama bir an düşününce aglayacak gibi oldum. 17-22 arasını sanki hic yaşamamış gibi hissediyorum.

Siz de boyle yaşadığınız seyleri unutur musunuz? Yani unutmam dediginiz seyleri kastediyorum. Ben hafizama guvenen biri olarak cok şaşırdım kendime. Ama bu durumu yasadigim yogun depresif donemlere bagliyorum. Ne dersiniz?


 
Depresyonda oldugum doneme ait her sey flu bende, bir tur savunma mekanizmasi beyindeki.


  • neferkitty  (16.06.16 19:07:13) 
İki yıl sonra herşey siliniyor bende. Sen gene iyisin


  • hasmetizm 2046  (16.06.16 19:10:22) 
Benim 22-26 yaş arası yok. Sildim o kısmı. Hayatımda geçirdiğim en berbat dönem idi ve o dönem ile ilgili her şeyi sildim kafamdan neredeyse. Derinlere bir yerlere ittim muhakkak, günün birinde bir tarafımda patlayacak o bastırdıklarım ama neyse. Şimdi hatırlamak istesem de hatırlayamıyorum. Halbuki o dönemden öncesini de sonrasını da gayet iyi hatırlıyorum.


  • köstebek kurabiye  (16.06.16 19:34:06) 
Ben de siliyorum, doğru düzgün bir anımı anlatamam


  • Lim5  (16.06.16 21:05:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.