[]

Motovlog için önerileriniz ve sorularım

selam rüzgar severler,

bir youtube kanalı açıp sabah akşam yoldayken gevelediklerimi de editleyip koyacağım. kanalın bir konsepti olmayacak şu anda, her kanaldaki gibi inceleme, nasıl başlanır, ne ekipman alınır diye anlatmayacağım çünkü çok sıkıcı bunlar.

Direkt ne konuşmak istiyorsam onları aktaracağım, şimdi sorularıma gelirsek;

1- Trafikte küfür ediyorum arada, bunları biplemeden paylaşmayı düşünüyorum, iyi mi düşünüyorum? siz bu durumu nasıl karşılardınız?

2- Aynı şekilde trafikteki araçlara da küfür ediyorum, başka bir kanalın sahibini küfür ettiği adam bulmuş ve tehdit vs etmişti, bunun gibi durumlar yaşamamak için aracın plakasını sansürlemeyi düşünüyorum, ne dersiniz, öneriniz var mı?

3- sizin vermek istediğiniz tavsiyeleriniz nelerdir, mesela neler görmek isterdiniz?

şimdiden teşekkürler!!

 
Ortalık vlog dan vlogger dan geçilmiyor anasını satayım


  • Bostan  (16.06.16 16:51:26) 
boş olan vaktini dolu işlere harca derim. bu ne gönlü bolluk? şu hayatta zaman kadar değerli bişi varmı kardeş. kanalı açınca haber verde eşe dosta söyleyelim uzak dursunlar. şaka şaka istediğini yap :)


  • gokhan atestepe  (16.06.16 17:11:09) 
@sinasibabur
zaten diğer vloggerlar kadar küfür ettiğimi ya da sinirlendiğimi düşünmüyorum ama hakaret kısmına dikkat edeceğim. aslında cılkının çıkıtğını düşünmüyorum, herkesin vlogu kendine. Güzel dileklerin ve yapıcı eleştirilerin için teşekkür ederim :)

@bostan
aynen anasını satıyım, her bir vlog açılınca dert olarak önümde beliriyor benim de, neden bu da açtı hay anasını diye sinirleniyorum aynen.

@gokhan atestepe
kanka gönlüm o kadar bol ki tahmin edemezsin, zamanımı da böyle saçmalıklara harcayacağım işte naparsın :) kanalı açmadan önce bir daha danışırım sana sağol :)
  • notinhere  (16.06.16 17:22:20 ~ 17:26:43) 
@vedatchilipeppers
mesela barkın bana çok itici geliyor, muhabbetini ve tarzını beğenmiyorum, ama kts daha samimi. zaten izlensin diye bir amacım yok, biraz hobi gibi olacak, mesela video editlemede iyi olmadığımı ve nasıl yapıldığını öğrenmek istiyorum, kişisel gelişim gibi düşünebilirsin. yapıcı eleştirin için sana da teşekkür ederim :)

mesela hakan sözer'i de takip ediyorum, kts'nin arkadaşı olduğunu öğrendiğimde izlemeye başlamıştım, konuşması tarzı hoşuma gidiyor.

edit: bir beklentimin olmadığını yazdım, şu örneği verebilirim, foursquare'i de nerelere gittiğimi hatırlamak için ya da yakınlarda arkadaşlarım var mı diye kullanıyorum, bu kanal da biraz günlük tutmak gibi olacak, nasıl deftere yazarsın, burda da videoda konuşacağım, hem de nasıl 2-3 cümle bir araya getirilir pratiğini yapmış olucam.
  • notinhere  (16.06.16 17:26:01 ~ 17:30:40) 
Ben de bir süredir motovlogları takip ediyorum. Sanırım iki kelam edebilirim;

Öncelikle Altın Elbiseli Adamdan bahsetmişler. AEA nın olayı motovlog değil ki..tamam yapıyor da adam çok geniş çaplı daha ciddi prodüksiyonlarla uğraşıyor..

KTSden bahsedilmiş..KTS de çok geyik gerçekten açıp beraber geyik yapıyormuşsun gibi hissettiriyor adam. Ama o da tam motovlogger sayılmaz. Zaten kendi de itiraf ediyor "zorla beni de motovloger yaptınız ya" diye şaka yollu. Adam her ortam sağlam muhabbet ettiği için motorcu da olduğu için orda da çekiyor dinlettiriyor kendini.

Mesela Motorcu Muhabbeti bir motovlogger..Kendi vlogunda da bahsediyor işin inceliklerinden ondan bir iki tüyo kapabilirsin.

Ancaaaak, Türk motovlogger deyince benim için şu sıralar en iyisi kesinlikle "tektabanca"...Bu adam bu işi bana kalırsa dünya standartlarında yapıyor..Los Angelesta olmasının artıları tabii ki var ama onun videolarından teknik anlamda da çok şey kapacağını tahmin ediyorum..Hatta buraya da koyayım sayfasını :

www.youtube.com

Ayrıca yap kardeşim niye yapmayasın ! Herkes yeni içerikler ürettikçe daha güzel olucak işler. Sadece taklit olmasın..
  • qazaqwsx  (16.06.16 18:30:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.