[]

Kedi için otomatik suluk/mamalık

Bayramda üç dört gün kedim evde yalnız kalacak kendisini bayram ziyaretine başka şehre götüremeyeceğim için. Kendisi yalnız kalmaya alışkın(dört -beş güne kadar), uyumlu bir kedi.

Fakat havalar ısındığı için ortalığa kap kap mama ve su koymaktansa otomatik suluk mamalıklardan alayım dedim, çok pahalısı da var, kullanan önerebileceği marka olan var mıdır?

ek: örneğin şöyle basit bir şeyler düşündüm; urun.gittigidiyor.com

 
Bence gerek yok. Bunun da içini doldurup gideceksin nasolsa, ısınacaksa yine ısınır, koku olacaksa yine olur. Normalde nasıl yapıyorsan kap kap koy mamaları, yeter.


  • buff  (16.06.16 15:35:59) 
peki acaba aldım koydum diyelim, devirir mi ki bunu? yani sonuçta içinde mama olacak koku cezbeder falan.

misal şu yere sağlam basıyor gibi ama kullanan birinden bir yorum harika olurdu.

www.hepsiburada.com
  • kullanıcıadımbuolsun  (16.06.16 15:37:51) 
biraz garip olacak ama bizde 3 kedi var, tuvalette tuvaletleri, biraz uzağında ağzına kadar dolu 2 kova su var. gidip gelip oradan içtiklerini fark ettik, başka yerden içiremedik. o suları da haftada bir mi ne ağzına kadar dolduruyorum. zaten 2-3 cm anca alçalıyor.

bu tür küçük sular koku ve ısınma problemi yaratır yine üstte dendiği gibi. eğer illa böyle bir şey olacaksa devridaim yapmalı ki drinkwell gibi markaların var, 200-300 TL.

yani yüzey alanı geniş bir şeye doldurulacak bol su iş görür diye düşünüyorum üç dört gün için. tabi ki tam ortada bir kişi gelip kontrol etse daha da iyi olur.
  • passion rules the game  (16.06.16 15:49:02 ~ 15:50:31) 
o kadar yalnız bırakmanı yanlış bulmakla beraber konuya değin tavsiyemi vereyim; bence alma zira işlevsizler, alıp beğeneni görmedim daha. benimki de kullanmadı, üstelik epey pahalılar. onun yerine çok yere su koy, iki üç yere de mama koysan kafidir.


  • tiny penny  (16.06.16 17:14:17) 
yaz vakti plastik içinde durmuş su hiç sağlıklı olmaz bence. günde üç defa tazeliyorum ben. ben gittigidiyor linkindekini mama için kullanıyordum ama şöyle bir sorunla karşılaştım: iri taneli mamalar çok güzel akıyorken küçük taneli hafif mamalar tıkanma yapıyor. o deliğin dibi eğimli olmasına rağmen mama kendiliğinden akmıyor kase kısmına. benim şaşkolozlar da patisiyle kaktırıp o mamaları kaseye çekmiyor nedense. yani hazne ağzına kadar dolu olsa da kaseye mama gelmiyor bende. hills iri taneliydi güzeldi ama proplana geçtim akmaz oldu. altına yüksek bir şey koyup eğim bile verdim yine akmadı.


  • kül  (16.06.16 17:30:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.