[]

nasıl sevmiyosunuz ya ?

arkadaşlar deniz kum güneş tatilini nası sevmiyorsunuz yaa ? tamam biz de kültür tatilinin hastasıyız da deniz kum güneş bambaşka. Sözlükte denk geliyorum bazen "tatil anlayışım sahil kenarında malak gibi yatmak olmadığından" diye devam eden entryler görüyorum. oğlum bunun nesi kötü lan ? kafa dinle mis gibi deniz,kum,güneş işte. Hadi tamam sevmiyosun onu da anladık seven neden malak, salak oluyor ?
iyi günler



 
yeni yerler görmeyi seviyorum, senede max 2 gün denize giriyorum adet yerini bulsun diye. kimseye salak demem, herkesin kendi seçimi. kimi sahilde yatar mutlu olur, kimi berlin'de gezer mutlu olur.


  • try again fail again fail better  (16.06.16 14:22:22) 
Uzun uzun yatmayi ben de guzel ve rahat bulmam ama yuzmeyi Severim.


  • baldur2  (16.06.16 14:24:18) 
İzmir'de yaşıyorum 1,5 senedir denize girmedim, aklıma bile gelmedi. Şimdi Ankara ya dönüyorum.


  • mirty  (16.06.16 14:24:36) 
herkesin tatiline kimse karışamaz.

sözlükte yazanları %98'ini dikkate almamanı öneririm..
  • nrmnm  (16.06.16 14:25:39) 
Ben yerli turist kaziklama olayini sevmiyorum. Butun gun deniz kenarinda yatmak icin verecegim parayla yeni yerler gorup kendime bir seyler katmayi tercih ederim.


  • turuncu sufle  (16.06.16 14:28:53) 
Elitizm kasacaklar ya hani. Deniz kum güneş iyidir. Malaksam malağım öyle sırt çantasıyla avare gibi yorgunluktan geberip tatilimi piç edemem.


  • kaderimse np  (16.06.16 14:30:57) 
sevmiyorum. kışın daha mutlu oluyorum. soğuk ve kasvetli hava beni daha bir mutlu ediyor. ne dinlediğim müzikten zevk alıyorum, ne de okuduğum kitap hoşuma gidiyor yaz mevsiminde. dinlediğim müziklerin yaz mevsimiyle alakası bile yok zaten.

30 yaşını geçtim, entellik kasacak halim yok. güneş, kum, deniz kasmaktansa avrupa'nın griliği beni mest ediyor.
  • mermize  (16.06.16 14:36:16) 
Herkesin tatiline kimse karışamaz +1

Ben de deniz insanıyim ki bu yüzden genelde uzun tatilleri sahil kasabalarında ya da mutlaka denize girilecek yerlerde, kısa tatilleri de kültür turlarına ayırıyorum.

İkisinden birine gitme zorunluluğum varsa da denizi tercih ediyorum.
  • fraise  (16.06.16 14:36:27) 
Güneş alerjim var. Güneş koruyucu sürsem bile güneş altında kalınca cildimde kırmızı benekler oluşuyor. Bir de yatmayı sevmiyorum ben yapım gereği. Mutlaka hareket halinde olmam lazım yürümem lazım. Sürekli aynı ortamda kalıp aynı manzaraya bakmak ve aynı şeyleri yapmak beni çok sıkar. Yüzmeyi severim bak, uygun ortamı görürsem yüzerim ama sırf yüzmek için tatile gitmem. Tüm tatilimi yüzme üzerine kurarsam çok yazık olur, boşa geçmiş olur o tatil.

Ben tatili yeni deneyimler kazanabileceğim, yeni yerler görüp farklı tatlar tadabileceğim bir fırsat olarak görüyorum. Deniz kum güneş para israfı benim için.
  • köstebek kurabiye  (16.06.16 14:42:06) 
bunu soyleyenlerin bir kismi da homo sapiens got gobekuslar -> oykunmeyle karisik sadri alisik.


  • ateistanbul  (16.06.16 14:51:18) 
saçmalamayalım lütfen arkadaşlar, ''tatil toplum içindir'' e kadar getirenler olmuş mevzuyu.


  • eksimeksi  (16.06.16 15:09:43) 
Biri bodrumda biri altınolukta iki yazlığımız var. Bütün çocukluğum deniz kıyısında malak gibi yatarak geçti. Bundan dolayı da baydım sıkıldım. Çok uzun bir süre bu türden tatil yapmasam eksiklik hissetmem. Hayatım tatil gibi zaten. Kültürel gezileri ufuk açmalı turları falan seviyorum ben.


  • i ve been mistreated  (16.06.16 15:21:28) 
ben sevmiyo değilim de kıskandığım için kızıyorum. "hııı gerizekalılar :S" diyorum.

bizimkiler dindar olduğu için zaten öyle ailecek denize gitme durumumuz olmadı, babam sağolsun çok ilgili (!) olduğu için bırak denizi herhangi bir yere götürmezdi. dolayısıyla ne yüzme öğrendim ne de gidip yüzebileceğim bir yerde/ortamda bulundum (denize kıyısı olan şehirlerde büyümeme/yaşamama rağmen).

aslında ingiliz camışları gibi papates kızartmasıyla birayı gömüp denize koşmayı, sağda solda donsuz gezip canım sıkıldıkça denize girmeyi hatta sırf kumsalda oturup "vay amk" demeyi bile çok istiyorum ama param yok ehehe. şu an orta avrupa turu yapmak, türkiye'de ya da yurtdışında denize girmekten daha ucuz olur sanırım. kaldı ki yüzmeyi de bilmiyom.

o açıdan, bende çocukluktan beri gelişmiş bi kıskançlık, "tatilde denize falan girenlerin amk" düşüncesi var. farkındayım ama engelleyemiyorum da. özellikle nice, mallorca ve bari'ye gitmeyi istiyorum mesela amahahahha bak daha cümleyi bitirmeden gülme geldi.
  • der meister  (16.06.16 15:27:39) 
sıcak, çok sıcak. hava sıcak, havuza giriyorsun sıcak, denize giriyorsun daha da sıcak. hiç benlik ortamlar değil.


  • vayezikhan  (16.06.16 15:45:29) 
Kalabalık plajlar kafa sikiyor ama Ege'de sakin bir deniz kıyısı mis.


  • arnold schwarzeneger  (17.06.16 10:22:34) 
Soyle sevmiyorum;
Deniz, gunes bunlar guzel seyler, kotu diyemem. Simdi giderim kumsala, denize girerim, sonra cikar biraz dinlenirim, eee? Geriye bir sey kalmiyor. Severim denizi ama uzun sure durursam sikinti basar beni. Birkac gunu denizde geciremem, bunalirim. Hareket istiyorum.
Deniz de severim dedigim gibi ama kumsali pek degil, tekne turu seviyorum daha cok.
Son 3 senedir deniz iceren tatil yapmadim.
  • stavro  (17.06.16 10:26:47 ~ 10:28:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.