[]

favori temizlik ürünüz nedir?

iyi almısım, bu öbürleinden farklı falan dediğiniz.




 
Sari uzeri mavi bulasik sungeri. Ustune tanimam. Ondan sonra dunya cok degisti.


  • isott  (16.06.16 01:28:16) 
marka versek.


  • all girls dream  (16.06.16 01:29:27) 
Bircok markanin bulabilirsin ama bu icada ismini veren Scotch-Brite gayet basarili.


  • isott  (16.06.16 02:27:56) 
fairy platinum


  • feel the blanks  (16.06.16 02:29:46) 
devpasupermarket.com
bu ürün. Bayılıyorum kendisine. Marketten üçer beşer alıyorum. Özellikle duşakabin ve batarya temizliğinde en büyük yardımcım. Metal şeyleri çok güzel parlatıyor banyodaki çöp kovası, mutfakta elektrikli çaydanlık vs. bi fıs sıkıp sil parıl parıl oluyor.

  • yue  (16.06.16 05:47:51) 
sihirli sünger diye bir şey almıştım böyle bildiğin beyaz sert sünger. öyle mucizevi bir şey ki her yüzeyde hatta kumaşta işe yarıyor; ne leke varsa çıkarıyor. taşındığım evde aylarca çıkaramadığım duvarlardaki, kapılardaki lekelerden tut, koltuktaki tükenmez kalem lekesine kadar. sadece ıslatıyorsun çok az ve ovalıyorsun. tükenen bir şey, ovdukça yok oluyor ama minnacık parçasıyla kocaman işler beceriyor. deterjan falan da kullanmıyorsun. bir de 5-10 liraya almıştım 2 tanesini. şimdi google'ladım nette uçuk, niyeyse.


  • çakıstes  (16.06.16 08:29:42 ~ 08:55:23) 
çakıstes +1, bu süngerlerden bizim temizlik müdürüne aliexpress'ten aldık, neymiş bu bakayım diye eve götürdüm, harbiden mecig yani. kesin içinde plütonyum siyanür dioksit falan var, o yüzden her yere sürmüyorum. onun bi kardeşi olan ayakkabı süngerleri var, en çok onları kullanıyorum. adını hatırlamıyorum ama kocaman etli butlu bişey.


  • baba jo  (16.06.16 08:37:38) 
o beyaz mucizevi süngerlerden rossmanda var, ikisi 5tl


  • bordeaux  (16.06.16 09:14:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.