[]

eymir gölü

1 kere gittim o da 3-4 yıl önceydi. şimdi istanbul'dan arkadaşım geldi cuma günü götürmeyi planlıyorum da sorayım dedim. gittiğimizde böyle bir ağaç altına örtü serip oturmuştuk, yanımızda getirdiklerimizi yemiştik ve yakındaki bir yerden de çay, yiyecek falan almıştık. yine öyle yapabilir miyiz ya da eymir'in olayı bu mu zaten? ve nereye oturalım? çantada yere serecek örtüyle gitsek olur mu? masada falan oturmak istemiyorum çünkü.

bisiklet demeyin lütfen 2 acımdan birisi. keşke kiralayabilsek ama ben bisiklet sürmeyi bilmiyorum (diğeri de yüzme) :(

son olarak, trt'nin oradan gireceğiz arabayı bırakacak yer var mı? odtü ile alakam yok.

 
Alin ortunuzu gidin hocam mangal yakmadigini surece sorun yok, kapida otopark vardi ( ama odtu stickerli araclara miydi sadece onu bilmiyorum) kapiya birakip shuttle ile iceri gecebilirsiniz


  • fbeyza  (16.06.16 02:37:08) 
arabayı bırakacak yer var tabi, otopark var. her türden araç park edebiliyor, odtü sticker'ı aranmıyor. örtünüzü vs. alıp uygun yer bulabilirsiniz. yürümek zor geliyorsa göl çevresinde bisiklet de şart değil, ücretsiz servis var gölün etrafında turlayan.


  • kivanc1  (16.06.16 03:32:17) 
hocam haftaiçi eymirin ücrretsiz otoparkları kapalı oluyor. zaten eymirde ücretli otopark yok, yanlış anlaşılmasın. arabanızı sağda solda boş ve uygun bir yere park etseniz olur. odtülü olmak falan gerekmiyor. Bisikletçiler tarafından yürürseniz yaklaşık 2,5 km sonra büfeler başlıyor. 4-5 tane büfe var orada. benim tavsiyem büfelerden ihtiyacınızı alıp geldiğiniz istikamette gecerken göreceksiniz zaten ufakca manzaralı bir tepe var, orada oturmanız olur.


  • bim tribi  (16.06.16 10:44:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.