[]

Arkadaşımın Seneye Evleneceği Sevgilisi

Üniversiteden mezun olduktan sonra irtibatı koparmadığım ve çok sevdiğim nadir arkadaşlarımdan biri seneye temmuz başında evleniyor. Bizim bunla üniversitede yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi de mezun olduktan sonra iş, güç, kız arkadaş falan derken biraz mesafe girdi aramıza. Özellikle kız arkadaş bulduktan sonra bizim eleman toplu buluşmalarımıza falan da hiç gelmemeye, telefonlara cevap vermemeye başladı iyice. Tanışmıyorduk bu elemanın kız arkadaşıyla ama kıl oluyordum kıza bayaa bu yüzden.

Neyse, bunlar haftaya nişanlaıyorlar. Benim de kıza uyuz olduğumu biliyor arkadaş. Nişandan önce kızla aramda soğukluk olmasın istedi, sen de evlenince çift olarak görüşmeye devam edecez, arayı iyi tutun falan dedi. Yaklaşık 1 ay önce tanıştırmaya karar verdi bizi. Kızın bekar arkadaşları varmış, onları da topladı bir mekanda. Biz de üniversiteden 3-4 eleman toplanıp hep birlikte bir araya geldik.

Tabi toplantının asıl amacı bizle arkadaşın nişanlısını kaynaştırmak olduğundan sohbetin ilgi odağı kızın üzerindeydi genel olarak. Benim arkadaş zaten kızın arkadaşlarıyla tanışıyordu önceden. Biz kızla ilk defa tanıştık bu buluşmada. Kız da bizden 1 yaş büyük, 27 yaşında, beyaz tenli falan tatlış bir kız, üst dudağı alt dudağına göre biraz önde falan, çok tatlı duruyor kızda. Tabi ben arkadaşımın nişanlısı olduğundan o gözle bakmıyordum da kıza, bir tatlılık vardı yani, çok içten gülüyordu bir de, gözüm tuttu kızı yani, içim ısındı birden.

Arkadaş da kıza söylemiş benim ona uyuz olduğumu. Geldi, gülerek sohbet falan açmaya çalıştı benle. İş, güç derken boş zamanlarda ne yapıyorsun mevzularından girdi diyaloga. Ben de boş vakitlerimde inanılmaz dizi, film falan izleyen birisiyim. Kız da tam benim kafadanmış. Başladık biz bunla dizi film konuşmaya, game of thronesdan girdik, breaking badden çıktık. Nip/Tuck da izledin mi diye soruyorum, e heralde diyor, başlıyoruz christian troy geyiği çevirmeye. Seinfeldi izledin mi diye soruyor, evet diyorum, george costanza muhabbetleri yapıp kopuyoruz kendi aramızda. Sonra bir baktık, etrafımızdaki herkesi unutmuşuz, dünyadan soyutlanıp birbirimize dalmışız. Etrafımızdakiler de bizim muhabbeti dinliyorlar bir yandan... Bir kız arkadaşının ismini söyledi, hayatımda ondan sonra ilk defa bu kadar iyi anlaşabildiğim biriyle tanıştım diyip gülümsedi. Gülünce de yanakları kızarıyor hafiften, değişik bir gülümsemesi var kızın. Neyse, kız bana bir film tavsiye etmişti muhabbet esnasında mutlaka izle diye, aklımdan çıkmış o film. Akşam tam ayrılıyorken ya o filmin adı neydi bir daha hatırlatsana dedim. Ver telefonunu yazayım, unutursun sen kesin yine diye telefonumu aldı elimden. Ben mesajlara kaydet diyecekken baktım kendi telefonunu çaldırdı benim telefonla, ben whatsapp’dan yazarım sana sonra dedi. Güldü... Dağıldık o akşam evlerimize...

Geçen cumartesi mesaj attı bana whatsapp’dan. Filmi izleyip izlemediğimi sordu. İzlediğimi söyledim. Filmden sohbete başladık. Sohbet enasında devamlı canının sıkkın olduğunu laf arasına sıkıştırıyor ama. En sonunda nedir derdin, yardımcı olabileceğimiz bir konuysa elimizden geleni yaparız, hani nişanla ilgi maddi bir sıkıntı falansa dedim. Çünkü kız nişanı kendi parasıyla karşılayacak ailesinden para almak istemediğinden... Bizim evlerimiz de birbirine yakın kızla, bir avm var yakında. Ya gelsene avm’ye yüz yüze anlatayım, bu şekilde olmuyor telefonda dedi. Ben de dedim heralde borç falan isteyecek, kalktım gittim avm’ye. Kız askılı beyaz bir elbise giymiş üzerine, etek falan yakışmış. Neyse oturduk kahve dünyasına. Yine havadan sudan biraz bahsettikten sonra kız bana dedi ki, ya haftaya nişanlanıyorum ama bazen karşımdaki kişi doğru insan mı acaba benim için diye sorguluyorum dedi. Nişan stresinden öyle geliyordur sana, bence çok yakışıyorsunuz birbirinize dedim. Bence doğru kişiyi bulduğumda aklımda hiçbir soru işareti kalmayacak, o benim için doğru kişi olsa hiç soru işareti olmazdı kafamda dedi. Dışarıda daha iyi anlaşabileceğim kişiler varken acaba hata mı yapıyorum onunla evlenerek diye sordu... Ben ne cevap vereceğimi düşünürken “Mesela...” dedi. “Mesela senle ilk tanıştığımız andan beri sanki seni senelerdir tanıyormuşum gibi geliyor, yanında kendimi rahat, doğal ve güvende hissediyorum, şuanda nişanlanacağım kişiye karşı bunların hiçbirini tam olarak hissedemiyorum.” dedi. Bunları düşünmek için biraz geç değil mi, bence çok mutlu olacaksınız, sen stres altındasın dedim. Bunları söylemek benim için de kolay değil, tanıştığımız andan beri her gece bunları düşünüyorum ama evlenene kadar hiçbirşey için geç değil, hem daha nişan da olmadı ve kafamda soru işaretleri varken nişanlanmak istemiyorum, seni daha yakından tanımak istiyorum, içimde senelerdir hissetmediğim duyguları hissettiriyorsun bana dedi. Bunları söylerken çok savunmasız gözüküyordu, içim burkuldu.

Ayağa kalktım, bence sen şuan sağlıklı düşünemiyorsun. Nişandan sonra herşeyi farklı göreceksin, emin ol dedim. Hesabı ödeyip mekandan ayrıldım.

Şimdi whatsapp’dan mesaj yazmış, bana nişanı iptal edebilmem için bir sebep ver lütfen diye. Cevap yazmadım. Ne yapacağımı bilemiyorum, bir akıl verin ne olur. Arkadaşım olayı duyar beni suçlar diye çok korkuyorum. Kıza nişanlanma da diyemiyorum ancak evlenirlerse mutlu olamazlar gibi geliyor bu saatten sonra. Kızla da cidden iyi anlaştık, acaba diyorum cidden doğru kişi o olabilir mi benim için? Ne yapacağım ben şimdi?

 
Malesef ki kadınlarda nişan iptal etme çok yaygın karşılaşılan bir şey ota b.ka iptal ediyorlar. Sebep arıyor sanırım.

(pilimsel olarak egoları cok büyüyor o yüzden baska yerler bakıyorlar diye bir bilimsellik te yerlestıreyim)

Hiç karışmam senin yerinde olsam.... neden mi? çünkü...
  • anonymice  (15.06.16 22:20:56 ~ 22:21:49) 
Bombok bir durum gerçekten.en cok arkadasına üzüldüm iyi niyetle giriştiği işte neler dönüyo arkasından. Aslında arkadasını uyarman gerektiğini düşünüyorum ama tecrübelerimden hareketle bulaşma diyeyim çünkü suçlu sen olursun yine. Sen de net bi şekilde etkılenmıssın baya kızdan allah askına başka insan mı yok ya insan nısanlısı olcak kişiyi güvenip arkadaslarıyla tanıstıramayacak mı? O yakaladıgınız "mukemmel uyum" da populer dizileri ikinizin de izlemiş olması aman ne buyuk tesaduf.Pof sinirlendim umarım arkadasın kızdan sogur ayrılır siz de kızla sevgili olur sonsuza kadar mutlu olursunuz.


  • pastörizesüt  (15.06.16 22:35:20) 
Nişan atacak kızdan kimseye hayır gelmez, en azından bir süre. Bu 1.
2. Senin için nişan atacak bir kızla senin işin olmamalı.
3. Siktir et dünya yalnız ve ne istediğini bilmeyen aptal kadınlarla dolu, özellikle Türkiye. (Seksist değilim.)
  • chiper  (15.06.16 22:37:03) 
karışma başkan sen işe.


  • Alt4y  (15.06.16 22:37:23) 
kızın yaptığı bildiğin boşboğazlık, sonrasında yaptığı da karaktersizliğe doğru emin adımlarla ilerliyor, senin için yapman gereken karışmamak bence. bu şekilde arkadasının sevgilisini elinden almak biraz onursuz bir davranış olur bence.
bence, malum çift nişanı iptal etmeli sen de yoluna bakmalısın.
edit: mesajları arkadasına ver. insan %100 dürüst olursan ileride dönüp baktığında yaptıklarından pişman olmazsın.
  • lipton yellow label  (15.06.16 22:37:41 ~ 22:39:45) 
hikayedeki hatayı söylüyorum:

'' Üniversiteden mezun olduktan sonra irtibatı koparmadığım ve çok sevdiğim nadir arkadaşlarımdan biri seneye temmuz başında evleniyor. Bizim bunla üniversitede yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi de mezun olduktan sonra iş, güç, kız arkadaş falan derken biraz mesafe girdi aramıza. Özellikle kız arkadaş bulduktan sonra bizim eleman toplu buluşmalarımıza falan da hiç gelmemeye, telefonlara cevap vermemeye başladı iyice. Tanışmıyorduk ama bu elemanın kız arkadaşıyla ama kıl oluyordum kıza bayaa bu yüzden. ''

herif kendi görüşmüyo sizle siz boku kıza atıyorsunuz. niye bir erkek bir erkek arkadaşı kendisiyle görüşmüyorsa ''kız arkadaşı izin vermiyordur/ kızdan fırsat bulamıyordur''dan başka bir şey düşünmüyor? kendi görüşmek istememiş senle kabak önce kızın başına patlamış kız suçlu olmuş, sonra eleman kızla aranızı yapıcam derken kızdan olmuş sonra da onun başına patlamış. en az zararda olan sensin amk bu hikayede sen niye düşünüyon bunları bırak onlar düşünsün.

;_;_;;;_;_;_;_;
  • shotgunwoman  (15.06.16 22:40:01 ~ 22:40:52) 
bu toplara girme sakın. Sen iyi niyet düşünürken suçlu olursun. Ikisiyle de irtibati kes, hatta evlendikten sonra gorusmek istersen ara falan. Yurtdisi islerim veya vefat isleri vardi de. Yuvami yiktin diye acayip uzerine gelirler. Dikkatli ol

edits: kimin hangi maskeyi taktigini anlayamazsin. O bahane olacak kisi sen olma. Zaten bir yola girmek isteyip de kararsizlik yuzunden olen insanlarin da hayatlarindaki istikrarliligi tartisilir. Yani guvenmeyin.
  • evimin paspasi  (15.06.16 22:43:46 ~ 22:45:50) 
Bazi kadınlar gaz vermeyi gercekten biliyor. Seni dünyanın en degerli insanıymış gibi hissettirse de aklında kırk tilki dolaşıyor olabilir. Onu gectim diyelim ki gerçekten senden hoşlanıyor. Arkadaşınla aranı bozmaya değer mi? Hadi diyelim ki arkadaşını da sevmiyorsun. Cevrenin sana bakışına katlanabilecek misin? Hadi çevreyi de takmıyorsun diyelim. Arkadaşına bunu yapabilen bir kızın yarın sana yapmayacağından emin olabilecek misin? Hadi lan ondan da emin oldun diyelim. Bu vicdan azabıyla yasayabilecek misin?

Bu arada entry nick uyumu mu var ne? Hepinizi severim ya... arkadaşının nisanlisini da mi la?

Son bir sey kizlar boyle donemlerde gercekten cok kafasi karisik olabiliyor. Dikkat et.
  • tamamen hayal urunudur  (15.06.16 22:58:31) 
troll bu:

www.eksiduyuru.com

paso böyle hikayeler. ciddi ciddi cevap vermiştiniz bir de.
  • scars dont fade  (15.06.16 23:20:51) 
okurken içimden dedim ki arkadaş herhalde yazar olmak istiyor süper yazmış. bence de troll +1


  • dedim ben sana  (15.06.16 23:45:53) 
Harbi trollmüş çakal


  • six packsiz  (15.06.16 23:47:53) 
İyi troll.

Kızın yanağı dudağı kaşı gözü derken senin de niyetin var bizimle açık konuş. Bu meseleler çözülene kadar onlardan uzak dur. Nişanı atacağı varsa atar zaten içine kurt düşmüş. Tamamen ayrılırlarsa ve gönlün varsa o zaman düşünürsün. Seni de ortada bırakabileceği aklının bir köşesinde kalsın. Garantici bir tip, doğru insan değilse ayrılırsın niye başkasının iki dudağının arasına bakıyorsun. Sonra senin için nişan attım diyecek. Arkadaşınızım sizle aranıza mesafe koyması da arkadaşının kendi saçmalığı olabilir shotgun +1 kıza boşuna atarlanmış olma ihtimaliniz var.
  • Lim5  (15.06.16 23:57:54 ~ 23:58:12) 
başarılı. biraz da erotic kısımlar eklemelisin.


  • mrthany  (16.06.16 00:34:14) 
güzel hikaye.

hele cevaplar mevaplar çok hoş. diğer hikayelerini de sabırsızlıkla bekliyoruz.
  • mobydick  (16.06.16 01:17:02) 
ne yazdın be biraz inandırıcı yazsaydın keşke. godoş olacak elamanı biraz anlatsaydın hikayenin gerçeklik payı biraz güçlenirdi. konu kilit :d


  • gokhan atestepe  (16.06.16 10:58:25) 
eski başlıklara gi göz gezdirdim. full sallamışsın. prezervatif delmeler vs. ne kullanıyosun olm sen. acil bi psikoloğa git. troll ++


  • sarlatan  (16.06.16 11:08:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.