[]

Sadece usb portu olan araç için bluetooth, hoparlör vs. kiti önerisi...

Merhaba,

Kaliteli bir şeyler arıyorum da kafam karıştı onu da sorayım arada;

mesela şu www.youtube.com bu sitede thewirecutter.com seçilmiş bir ürün. şimdi kiti araca taktık 12V. bu cihazın usb kablosunun zaten bir portu var cihaz üzerinde. bir tane de 2A portu var telefon şarj etmek için sanırım. telefonla bu cihaza bluetooth'la bağlanıp arabanın hoparlörünü vs. kullanıp yine mikrofonu sayesinde konuşuyoruz işte telefonla. anlamadığım nokta 3.5 mm jack. onu telefona taksak ve cihaza bluetooth'la bağlanmasak bile hoparlöre bağlanıyoruz değil mi? yani aux opsiyonu oluyor bu?

sorularıma cevap bulabilirsem çok sevineceğim. bunun dışında önerebileceğiniz kaliteli kitler varsa çok makbule geçer.

edit: video'nun tamamını izlesem anlayacakmışım. kitin jack ucu araçtaki aux'a takılıyormuş. e sıfırı 90 bin olan en alt paket focus aracın aux girişi olmayınca bunu kullanamayacak mıyız demek oluyor bu?

 
usb aletin enerji ihtiyacini karsiliyor, aux ise audio in icin kullanilacak.

fm varsa fm transmitter bakabilirsin, usb portun in özelligi var mi, yoksa sadece güc kaynagi mi? degilse, usb to 3,5 jack diye aratip adaptör takarsan, 3.5 to 3.5 male jack kablosu alip baklayabilirsin. fm transmitter alacaksan, trden almaya calis, ülkeden ülkeye radyo telsiz kurallari degisiyor, kacak istasyon kurmus gibi olma sonra.

ayrica o nasil arabadir ya. usb var, fm var mi, cd ya da kasetcalar? aux girisi var mi arkada, cikabiliyor mu teyp?
  • portmanto  (15.06.16 18:58:54) 
araç focus 2016.
usb port medya destekliyor. ''fm'' derken kastedilen ne anlamadım. bildiğimiz radyonun fm'i ise bu dediğin fm var. cd çalar var. aux yok. hatta aracın görüntüsü bu: ikinciel.enterprise.com.tr sağdaki fotolarda biraz aşağı inince gövde görüntüsü var. mega foto ya basınca görünüyor net. usb vites solunda çakmağın hemen üstünde. cd çalar da en üstte zaten. medya adına sadece bunlar var.

  • kisa bisey olsun istemistim  (15.06.16 19:21:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.