[]

mza olayi -duyurudan birilerine yardim ettigini dusunenler ozellikle okusun

ilk actigim duyuru: eksiduyu.ru
mza nin actigi duyuru: eksiduyu.ru
guncelleme duyurum: eksiduyu.ru

aslinda konuyu kapatacaktim ama birkac gundur baska yazarlardan mesajlar aliyorum. hepsi mza ile ilgili ve o veya bu sekilde o insanlari da somurmus. olay para almaya kadar geldigi icin buraya yazmam gerektigini dusunuyorum. ayni kisi oldugunu isimden, telefon numarasindan ve dis gorunus tanimindan ve fotograftan teyit ettik. bir iki olayi kabaca ozetleyeyim.

**o kisiler de ugrasmak istemedikleri icin ozetledigim kisimlari sildim.


yani insanlari ugrastiriyor, somuruyor, para da aliyor. ben buraya yazmasam o canta geri gelmeyecekti. boyle daha kac kisi var bilmiyorum. bu duyurulari hic gormeyenler, gorup de yazmaya usenenler, aman canim alti ustu xxtl yolladim diyenler, yok canim benim yardim ettigim o degildir diyenler...

kisaca modlardan mza'nin ismini *** lerken gosterdikleri hassasiyeti bu duyuruyu ustte tutarak da gostermelerini rica ediyorum.

**ustte duramazmis.

 
nasıl da üste çıkmaya çalışıyor bir de, hiç utanma duygusu da yok bu mza'da helal olsun.


  • bobinhoo  (15.06.16 16:26:54 ~ 17:16:38) 
Özeti kaçırdık :/


  • komsu komsunun nickine muhtactir  (15.06.16 16:27:17) 
ne mza'ymış arkadaş.

şu yazdığınızı anlıyorum, başkaları da iyi niyetli davranıp suistimal edilmesin istiyorsunuz ama bence olaylar boşuna büyüyor ve üstelik yaptığınız karalama kampanyası gibi görünüyor. mza'nın ismini yıldızlarken gösterdikleri hassasiyeti sizin isminiz açıkça afişe edildiğinde de gösterdiler modlar yanılmıyor isem, daha ne yapabilirler bilmiyorum.

insanlar tanıdıkları, güvendikleri kişiler tarafından da suistimal ediliyorlar. yani bunun önüne geçmek pratikte imkansız gibi bir şey, kişinin kendisinde bitiyor.
  • evde liyakat kalmamis  (15.06.16 16:28:58) 
yahu amma uzadı mevzu konuda sana hak verdim haklısın ve insanları uyardın bu çok güzel bir davranış.

artık daha fazla uzamasını anlamsız buluyorum.
  • basond  (15.06.16 16:31:09) 
Elinizde sadece varsayımlar varken büyük ve çirkin ithamlarda bulunuyorsunuz muhatabınıza. Ben kendisiyle gerek buradan, gerekse yüz yüze görüştüm ve bu iddiaları hak edecek biri olduğunu düşünmüyorum.

Bir aksilik, unutkanlık sonucu böyle bi gecikme olabilir, aranızda halledemediniz, cevap gelmeyince endişelendiniz onu da anlarım ama böyle art arda duyurular açıp da olayı karalama kampanyasına dönüştürmek hoş değil.
  • chicha  (15.06.16 16:36:34) 
şimdi gelir yarı goygoy/yarı ciddi "genşler bizde bir şeyiniz kalmaz" çeker. ifşa ettiğiniz iyi oluyor, rezilliğiyle kalsın. her şeyi geçtim, kargoyu karşı ödemeli yolaması bile benim için nasıl bir insan olduğuna dair yeterlidir.


  • piremses  (15.06.16 16:44:50 ~ 16:45:39) 
tam manasıyla "bir deli kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış" vakası.

mza'ya hırsız diyorlar
evet doğru
çünki kalbimizi çaldı
  • nrmnm  (15.06.16 16:49:38) 
ya ben bir şey yazınca "BİZ HER DUYURUCUNUN ŞECERESİNİ BİLMEK ZORUNDA MIYIZ" diye bana kızıyorsunuz ama duyuruda birisiyle bir şey yapacaksanız, açıp az buçuk duyurularına falan bakın. mza gibi 150 metre yakınına bile yaklaşılmaması gereken problemli bir vatandaşla iş yaparsanız zarar görürsünüz, üstüne üstlük burada sevgi kelebekleri tarafından da yargılanırsınız "ama öyle şeyler olur mu ne kadar ayıp :((" diye.


  • der meister  (15.06.16 16:52:36) 
cantayi alici odemeli gondermesi komikmis.
piremsesin dedigi gibi, birazdan gelir, gencler arkamdan ne konusmussunuz oyle, herkesin gercek yuzu de ortaya cikmis bu arada ceker. huauhuhauha.

  • baldur2  (15.06.16 16:57:21 ~ 16:59:46) 
Jimicik hiç hayatında birşeyler unutmadın mı ?

ne biliyim birinden tencerede yemek aldığında geri götürmeyi vs. gibi.

ben şahsen unuttum komşunun tabagı hala bende aşure getirmişti saolsun kaldı öyle mutfakta dolapta.
bir çanta heleki tirilyonluk bir çanta değilse üzerine yatma gibi bir durum olacağını sanmam.
para derdine gelirsen bazen 3 5 kuruş ihtiyac anında aldığımızda olur unuttuğumuzda. hayatımız bazen o kadar karmaşık hal alırki onlara kafa yorarken diğerlerini unutabiliyoruz. yahu ben kızla ilk randevuyu unuttum gitmeyi kız bekle bekle ağaç olmuş.tabi yürümedi sonra :))

demem odur ki burda çanta hatırlatmasında haklı olduğun kadar şu an yaptığın şeyde de haksızsın. iddeaların kanıtları var ise git dava aç. yoksa ağır ithamların geri dönüşleride ağır olur.

3 kuruşluk dünya malı için bir insanın onurunu bu şekilde zedelemek yanlış. altı üstü bir çanta dünyanın sonu değil. adamlar böbreğini veriyor yeri geliyor. saygılar
  • Game Over  (15.06.16 17:11:27) 
ulan hadi diyelim 2 ay unuttu, meşguldu zart zurt. insan bu olay olduktan sonra alıcı ödemeli mi gönderir ya, adam gelip elden teslim etmiş bi de. bazı arkadaşların da dediği gibi erkek olsa linç edilmişti ama nedense kadın olunca garip bir savunma mekanızması oluşuyor.


  • bobinhoo  (15.06.16 17:19:29) 
İnsanların iyi niyeti böyle suistimal ediliyor çok yazık! Çantayı ayağına kadar götürüp vermiş daha ne yapsın? Geçmiş Olsun!


  • geçerkenugradım  (15.06.16 17:21:45) 
valla hiçbir şekilde elle tutulur tarafı yok. ben olsam ben de sinir olurdum. onuru gururu zedelenmesin istiyorsa borcuna/aldığı ödünç şeye sadık kalacak. biz mi malız acaba bilmiyorum ki başkası bir şey emanet edince teslim edene kadar aklımız onda kalıyor.

uzun bir süre haber verilmemiş duyuru sahibine, istese her türlü haber verebilirdi müsait değilse.

yahu hepsini atlıyorum; karşı ödemeli kargo nedir :))))))))
şaka gibi.
  • piremses  (15.06.16 17:22:41) 
jimicik +1
piremses +1

Her şeyi geçtim, unutmuş, vakti olmamış vs oldu diyelim.
kargoyu karşı ödemeli göndermek nasıl bir davranıştır?
ihtiyacını gören bir insana, "aman be yemedik çantanı" der gibi tavırlar ne?

mza'yı tanımamıza vesile oldun, teşekkürler.
  • livaneli kadir  (15.06.16 17:31:48) 
İtle köpekle muhatap oluyorsunuz böyle oluyor ne yazık ki, biraz hak ediyorsunuz bunları. Burada bir sürü öğrenci var illa iyilik yapacaksanız onlara harçlık gönderin yok Japonya'ya gidiyorum yok Porto Riko'ya gidiyorum deyip kendine bi çanta alamayan ölücülere bulaşmayın


  • angelus  (15.06.16 17:35:14) 
Mobilden piremses +1 cevabim silindi bi daha +1 vermeye geldim XD


  • neferkitty  (15.06.16 18:00:37) 
Goddard +1
Adam haklı.

  • Goddard  (15.06.16 18:17:34) 
mza karakterinin inanılacak hiçbir yanı yoktu zaten. Geçmiş olsun.


  • arnold schwarzeneger  (16.06.16 09:18:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.